Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Εγώ πάλι θα σε πάω σε πιο budget προτάσεις και νομίζω θα σου χωρέσει άνετα και η rx6600, θα φτιάξεις gaming pc χωρίς τα εισαγωγικά

tx550m = 55€ (όσο υπάρχει αυτή η προσφορά δυσκολεύομαι να προτείνω άλλο 550αρι)

Ryzen 5 5600 ~160€

b550m ds3h ~100€  (αν έχεις οικονομικό περιθώριο να ανέβεις παίρνεις και πιο σοβαρές atx, αυτή είναι μια χαρά για τον 5600)

Ψύκτρα Hyper 212 Spectrum V2 =16€

Ripjaws 2x8gb 3200/c16 ~60 (μπορείς να κόψεις ελάχιστα χρήματα πηγαίνοντας σε aegis θυσιάζοντας ομορφιά και heatsinks)

Ότι θες και σου μείνει διαθέσιμο το ρίχνεις σε κάρτα, με την saphire rx 6600 να είναι μια αρκετά καλή και vfm (στη σημερινή πραγματικότητα)  κάρτα για 1080p στα ~300€

Με budget 1000€ δύναται  να χωρέσει πολύ άνετα μια εκ των 6700xt/3060ti και λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό για να μπορεί να παίξει τίμια απο την 4K TV. 
Μένουν και ρέστα για έξτρα ssd 1tb. 

Τώρα αν πας για 5600g/12400 και gpu πιο μετά , ή θα πάρεις πιο μεγάλο τροφοδοτικό απο 550w να είσαι άνετος μην τυχόν επιλέξεις δυνατή gpu ή θα πάρεις κάτι φθηνό ~30€ ίσα ίσα να σε βγάλει και θα το αλλάξεις μετά με κάποιο καινούργιο που θα υποστηρίζει και το νεο atx standard.

Για upgradability στο cpu δεν έχει μέλλον το am4 (5600g) ενώ το 1700 της intel(12400) θα πάρει και τη νέα γενιά.

Επεξ/σία από johnpopexi
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Διαθέσιμο λέει για παράδοση, λογικά θα έχουν απόθεμα, τελευταία φορά που πήγα πλαίσιο (Ταύρος, αρχές Σεπτεμβρίου για σχολικά)  είχε κανονικά απόθεμα στα ράφια.

Τσίμπησα και εγώ ένα και άλλαξα στο 2ο rig μου ένα παλιο 550 που είχα

Είχανε κανονικά στο κατάστημα όπως έγραφε και στο site οταν ζητας να δεις αναλυτικά

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2022 στις 11:09 ΠΜ, johnpopexi είπε

Με budget 1000€ δύναται  να χωρέσει πολύ άνετα μια εκ των 6700xt/3060ti και λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό για να μπορεί να παίξει τίμια απο την 4K TV. 
Μένουν και ρέστα για έξτρα ssd 1tb. 

Τώρα αν πας για 5600g/12400 και gpu πιο μετά , ή θα πάρεις πιο μεγάλο τροφοδοτικό απο 550w να είσαι άνετος μην τυχόν επιλέξεις δυνατή gpu ή θα πάρεις κάτι φθηνό ~30€ ίσα ίσα να σε βγάλει και θα το αλλάξεις μετά με κάποιο καινούργιο που θα υποστηρίζει και το νεο atx standard.

Καλημέρα και πάλι, σκέφτηκα αυτές τις 2 μέρες πως θέλω να το κάνω και κατέληξα στο να πάρω τελικά τον 5600 τον σκέτο, μητρική την MSI B550 A-Pro, ram την G.Skill που προτεινετε ολοι και την Arctic Freezer 34. Οπότε ανεξάρτητα του πότε θα πάρω καινούρια οθόνη, με αυτές τις κάρτες θα μπορούσα να παίζω τίμια όπως λες κι εσύ στην QLED μου Q7F (να τολμήσω να πω πχ Forza Horizon 5 σε 60fps😊)?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, arisenal είπε

Καλημέρα και πάλι, σκέφτηκα αυτές τις 2 μέρες πως θέλω να το κάνω και κατέληξα στο να πάρω τελικά τον 5600 τον σκέτο, μητρική την MSI B550 A-Pro, ram την G.Skill που προτεινετε ολοι και την Arctic Freezer 34. Οπότε ανεξάρτητα του πότε θα πάρω καινούρια οθόνη, με αυτές τις κάρτες θα μπορούσα να παίζω τίμια όπως λες κι εσύ στην QLED μου Q7F (να τολμήσω να πω πχ Forza Horizon 5 σε 60fps😊)?

Είναι το minimum αυτές οι 2 για τίμιο 4k( =συνήθως ultra@60fps , με υποχωρήσεις σε κάποιους τίτλους).Στα 60+ άνετα θα σαι για forza5 ultra. 

Επεξ/σία από johnpopexi
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Καθυστέρησα αλλά το έχτισα το Pc της υπογραφής με τελευταία αγορά την κάρτα γραφικών που ήρθε πριν μια βδομάδα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις προτάσεις και τις συμβουλές τις οποίες και έλαβα υπόψη γιατί έτσι είχα έναν μπούσουλα να κινηθώ!20230115_000422.jpg.35094f30328de339a0b909cbcd47f5a2.jpg

20230117_001932.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...