Προς το περιεχόμενο

what's next

snow22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και αφού έφερα εις πέρας το τις προπτυχιακές μου σπουδές και τελείωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις μπορω να πω οτι είμαι σε ένα χαοτικό στάδιο πελαγομένος μην γνωρίζοντας τι θέλω να κάνω με την ζωή μου. Και ιδού η απορία  και τα ενδεχόμενα βρίσκω μια δουλίτσα στην εστίαση στην υπέροχη πόλη που σπουδάζω, τον Βόλο καθώς εταιρίες να ασκήσω αυτό που σπούδασα δεν... και συνεχίζω την ωραία μου ζωή κοιτώντας παράλληλα κάποιο μεταπτυχιακό στο εξωτερικό για την επόμενη χρονία  ή να αποκτήσω κάποιες δεξιότητες σε αυτά που απαιτούνται απο τις εταιρίες με το μεγάλο μειονέκτημα οτι θα δουλεύω σε δουλειές του ποδαρίου και λεφτά στην στέπη δεν θα έχω αφου στην ουσία θα πρέπει να συντηρήσω το σπίτι. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να γυρίσω στο χωρίου μου την Νάουσα δίχως παρέες και ζωή και χωρίς τα ίδια έξοδα φυσικά συνεχίζοντας την αναζήτη τι κάνω με την ζωή μου   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Χωρίς λεφτά από γονείς , με νοίκι να τρέχει και έξοδα. Και με βασικό μισθό.

Αυτό που έκανα εγώ είναι μετά το πτυχίο να φύγω εξωτερικό, σε μια πρώτη δουλειά χαμηλού μισθού αλλά με τον προοπτική να ανέβω. Και έτσι έγινε, αλλά φυσικά έμενα με άλλους 3 στο ίδιο σπίτι, δεν έτρωγα έξω κλπ

Ξεκαθάρισε ποιος είναι ο απώτερος στόχος σου και σκέψου και γράψε ποια είναι τα βήματα για να τον πετύχεις.  Αν αυτός είναι να βρεις δουλειά σε εταιρίες που δεν υπάρχουν στην πόλη ή στην χώρα σου, δες πώς μπορείς να φύγεις, που υπάρχει αυτό που θες και αν μπορείς να πας. Τι χρειάζεσαι για να γίνει αυτό και όπως πολύ σωστά λες απόκτησε όσο παραπάνω δεξιότητες γίνεται ώστε να είσαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος/ανταγωνιστικός. Βάλε χρονικά όρια στα βήματα αυτά - φυσικά ζωή είναι αυτή, θα έχεις και flexibility. Μη χάνεις χρόνο καθόλου σε ανουσιότητες και σκατοδουλειές, μέρη που δε σου προσφέρουν αυτό που ΘΕΣ - η ζωή δε γυρίζει πίσω. Υπάρχει ένας ολόκληρος πλανήτης διαθέσιμος. Επένδυσε στον εαυτό σου, στην αρχή είναι δύσκολα πολύ. Όλοι τα ίδια τραβάμε, μην αγχώνεσαι.

Δε φαίνεται η εστίαση και οι δουλειές του ποδαριού να είναι αυτό που ψάχνεις, οπότε θα το απέκλεια. 

Καλή τύχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...