Pavlosdro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά Έχω σπίτι πρίζα ethernet ..Με ποιο τροπο μπορώ από αυτήν την πρίζα να συνδέσω δυο συσκευές ....πχ smart tv και android box ..... Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί τέτοιο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Με ένα switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Pavlosdro είπε Καλησπέρα παιδιά Έχω σπίτι πρίζα ethernet ..Με ποιο τροπο μπορώ από αυτήν την πρίζα να συνδέσω δυο συσκευές ....πχ smart tv και android box ..... Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί τέτοιο θέμα Η αλλη της ακρη που ειναι, πως ειναι συνδεμενη? Μπορεις να κανεις split το καλωδιο. Αν δεν καταλαβαινεις τι λεω βαλε ενα switch οπως λεει ο jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlosdro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, gorge18 είπε Η αλλη της ακρη που ειναι, πως ειναι συνδεμενη? Μπορεις να κανεις split το καλωδιο. Αν δεν καταλαβαινεις τι λεω βαλε ενα switch οπως λεει ο jkoukos Ευχαριστώ πολύ Υπαρχει θύρα Ethernet σε πρίζα στον τοίχο .Από εκεί θα ήθελα να βγαίνει σε δυο για χρήση σε διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Pavlosdro είπε Ευχαριστώ πολύ Υπαρχει θύρα Ethernet σε πρίζα στον τοίχο .Από εκεί θα ήθελα να βγαίνει σε δυο για χρήση σε διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα Το πιο ευκολο ειναι με το switch. Θα μπορεις να βαλεις και πανω απο 2 συσκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlosdro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, gorge18 είπε Το πιο ευκολο ειναι με το switch. Θα μπορεις να βαλεις και πανω απο 2 συσκευες. Ευχαριστώ πολύ Έχεις να μου προτείνεις κάποιο δοκιμασμένο γιατί στα καταστήματα έχω ακούσει εκατό διαφορετικές απόψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Pavlosdro είπε Ευχαριστώ πολύ Έχεις να μου προτείνεις κάποιο δοκιμασμένο γιατί στα καταστήματα έχω ακούσει εκατό διαφορετικές απόψεις Τωρα τελευταια εχουν πεσει στα χερια μου αυτα https://www.skroutz.gr/s/19385730/Mercusys-MS105G-Unmanaged-L2-Switch-με-5-Θύρες-Gigabit-1Gbps-Ethernet.html?from=catspan δειχνει καλο. Τωρα το ποσο θα αντεξει, θα δειξει... Αλλη επιλογη ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/24883438/TP-LINK-TL-SG105-v6-Unmanaged-L2-Switch-με-5-Θύρες-Gigabit-1Gbps-Ethernet.html πιο κλασικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlosdro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, gorge18 είπε Τωρα τελευταια εχουν πεσει στα χερια μου αυτα https://www.skroutz.gr/s/19385730/Mercusys-MS105G-Unmanaged-L2-Switch-με-5-Θύρες-Gigabit-1Gbps-Ethernet.html?from=catspan δειχνει καλο. Τωρα το ποσο θα αντεξει, θα δειξει... Είναι πολύ καλό, έχουμε 6 στο σύνολο σε δουλειά-σπίτι καιρό τώρα και κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα