OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δυστυχως δεν θα μπορεσω να παω λογω πολλων συγκυριων, αλλα επειδη προκειται για πολυ καλο φιλο θελω να του κανω δωρο και σκεφτομουν καλυτερα χρηματα για να τα διαθεσει στις αναγκες του. Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα σκεφτομουν να του κανω μεταφορα 100 ευρω, ειναι μικρο το ποσο? Ευχαριστω!
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν υπαρχουν default σε αυτα. Το ποσο που θα διαθεσεις εχει να κανει με την οικονομικη σου κατασταση σε συνδυασμο με την σχεση σας. Απο κει και περα, αν για καποιον το στανταρ του για εναν random γνωστο ειναι να κανει δωρο 50 ευρω, και για εναν κολλητο 200+ ευρω, για καποιον πολυ καλο φιλο τα 100 ευρω ειναι οκ. Αλλα και παλι, εχει να κανει με τις παραπανω παραμετρους, αν ειμαι ανεργος αυτην τη στιγμη και δεν τα βγαζω ευκολα περα πχ, ο καλος μου φιλος θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενος αν του κανω δωρο αξιας 20 ευρω, για τον ιδιο λογο που αν μολις επιασα το τζοκερ του κανω δωρο 1000 ευρω 3
Raylan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Τοστιέρα, είναι κάτι που μένει, θα το χρησιμοποιεί συχνά και όποτε το βλέπει θα σε θυμάται. Το καλύτερο δώρο για γάμο
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δεν πας 100€ είναι οριακά οκ. Αν μπορείς και θέλεις και κάτι παραπάνω οκ. 1
takoulou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Δυστυχως δεν θα μπορεσω να παω λογω πολλων συγκυριων, αλλα επειδη προκειται για πολυ καλο φιλο θελω να του κανω δωρο και σκεφτομουν καλυτερα χρηματα για να τα διαθεσει στις αναγκες του. Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα σκεφτομουν να του κανω μεταφορα 100 ευρω, ειναι μικρο το ποσο? Ευχαριστω! Αν είσαι τόσο καλός φίλος θα πρεπει να πας... Δεν γίνεται... Νομίζω επειδή είσαι πολυ καλός φίλος θα στενοχωρηθεί.. Τουλάχιστον 150 Ευρώ..
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Νομίζω επειδή είσαι πολυ καλός φίλος θα στενοχωρηθεί.. Τουλάχιστον 150 Ευρώ.. 200€ θα έλεγα για να αχνοφανεί ένα ψήγμα χαμόγελου στο πρόσωπό του (έστω και επιτηδευμένα). Αν θέλουμε να το κλειδώσουμε εκατό τοις εκατό (μιλάμε για χαμόγελο ειλικρινές, με χαρά), θα πρέπει - δυστυχώς - να ανεβούμε στα 250-300€ θεωρώ. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias 2
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, takoulou είπε Αν είσαι τόσο καλός φίλος θα πρεπει να πας... Δεν γίνεται... Δυστυχως μενω σε χωρα μακρυνη, δεν ειναι ευκολο οσο και να το θελω. Το γλυκο ηρθε και εδεσε αφου κολλησα και κοβιντ. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
takoulou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Δυστυχως μενω σε χωρα μακρυνη, δεν ειναι ευκολο οσο και να το θελω. Το γλυκο ηρθε και εδεσε αφου κολλησα και κοβιντ. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Καλώς.. Πολυ μακρινή; Ε τότε να του βάλεις 250 Ευρώ.. Καλά 👍 είναι.. 1
JakeKaufman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Στους πολύ κολλητούς φίλους έχω δώσει 250-300
xrhstosiak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ------------------------------------- Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από xrhstosiak 1
txcellas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Ένα 100ρι είναι πολύ οκ αν δεν πας κιόλας. Άλλωστε, όταν παντρευτείς (αν δεν είσαι ηδη) θα σου τα επιστρέψει..
SabotazNic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Σημερα πηγα σε γαμο αδερφης μιας πολυ καλης φιλης και τους πηρα 40 ευρω δωρο. Ε στην ιδια λογικα θα πηγαινα μεχρι 150αρι, οποτε τα 100-150 τα βρισκω λογικα για δωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα