Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Έχω μπει στην διαδικασία σκέψης (αρχικά) για αλλαγή συσκευής μιας και πλέον η μπαταρία στο τηλέφωνο αρχίζει να γίνεται για τα πανηγύρια, αν και πιθανότατα σε αυτό να φταίει και το Oxygen OS με κάτι περίεργα battery drains (πχ το βγάζεις στις 7 το πρωί και μέχρι τις 7:30 εχει χάσει 2-3% χωρίς ανοιχτό τίποτα, restart συσκεύης και μετά στρώνει). Επίσης με την 12αρα κατέστρεψαν την συσκευή πλήρως, άπειρα bugs κλπ και δεν έχω αναβαθμίσει (ευτυχώς) απο τον Μάρτιο περίπου.

Το οικονομικό δεν είναι και σούπερ βασικό κριτήριο, αλλά μην φάμε και 3 μηνιάτικα που λέει ο λόγος.

τι ΔΕΝ Θέλουμε

1)Iphone και Samsung (κόλλημα γενικότερο δεν μ αρέσει το Οne Ui)

2)Κυρτή οθόνη (εξηγώ και παρακάτω)

3)Παντόφλα συσκευή πχ 16,5cm και άνω (ιδανικό το μέγεθος του Nord και μικρότερο)

τι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν έχει η όχι

1)αδιαβροχοποίηση

2)Ασύρματη Φόρτιση

3)θυρα ακουστικών.

4) Απειρα HZ η οθονη (και στα 60 να είναι καρφί δεν καίγεται, και το nord απο την πρώτη μέρα στα 60 το έχω)

5) θύρα για κάρτα μνήμης

6)Υποστήριξη 5G εδω πέρα (και το Nord 5G είναι, αλλά εδώ δεν παίζει,στην 12άρα θυμήθηκαν να το υποστηρίξουν που δεν θα βάλω ποτέ)

Ιδανικά τι ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ να έχει η συσκευή.

1)Snapdragon επεξεργαστή + Sony cameras (το ξέρω ζορίζει μπόλικο, first world problems και τα συναφή)

2)Amoled οθόνη με δακτυλικό κάτω απο αυτή, άντε και στο πλάι για να μην σβήσουμε τα πάντα.

3)Γρήγορη φόρτιση (έχω καλομάθει με τα 30 του nord και δεν μπορώ πχ να περιμένω να γεμίσει το τηλέφωνο, οκ έχω και powerbank)

4)Εγγύηση στην χώρα μας (και ρε μάστορα γιατί το πήρες το nord; δεν ξέρεις οτι πάνε εξωτερικό; Σαφέστατα και το ήξερα, αλλά πλέον δεν θέλω να μπω καν στην διαδικασία να φύγει έξω η συσκευή και να περιμένω καμια εβδομάδα χωρίς τηλέφωνο και να πρέπει να το στήσω απο την αρχή)

5) Σωστή και απροβλημάτιστη σύνδεση BT με συσκευές (ρολόγια,ακουστικά και συναφή)

6) Κάποια Α (αλφα) εργοστασιακή προστασία (ζελατίνα, θήκη κλπ)

7) NFC και συναφή για ανέπαφες πληρωμές κλπ.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

τι μου έχει κεντρίσει την προσοχή αλλά με απομάκρυνε λόγω των παραπάνω

1)Vivo X80 pro, τρομερά κυρτή οθόνη και οι θήκες δεν καλύπτουν περιμετρικα την συσκευή σε τούτο. Το έχω δει απο κοντά και το έχω δουλέψει αρκετά για να έχω άποψη.

2)Oppo Find X5 pro, έχει και αυτό κυρτή οθόνη ελαφρώς ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν το έχω δει απο κοντά για το πόσο κυρτή είναι σε σχέση πχ με το Vivo η το Xiaomi 12 που ειναι υπερκυρτή

3)Nord 2T,Oneplus 10T και συναφή (εγγύηση εξω)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Να πάω σε zenfone 9; Σε Realme Gt2 / Pro / Neo 3T (αν και εδω μονο το dragonball βλέπω και δεν μ αρέσει)

Κάτι άλλο;

Μήπως να κάτσω στα αυγά μου και να μην το πολυψάχνω γιατι δεν θα καταλήξω ποτέ και πουθενά; Μήπως να μην πάρω τίποτα; (που στην τελική για εκει με βλέπω; 😂 )

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

zen 9 είναι όλα τα λεφτά, σαν δεύτερη επιλογή κάποιο realme που ανέφερες. oneplus δε θα κοιτούσα έχασε την παλιά καλή του υποστήριξη.

Δημοσ.

https://www.asus.com/support/Service-Center/Greece

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=2111985051

κάνε τους ένα τηλέφωνο για να δεις τι παίζει με τα κινητά, laptop που έστειλε γνωστός μου για πρόβλημα στην μπαταρία έμεινε ευχαριστημένος από την όλη διαδικασία, εντός εγγύησης δεν πλήρωσε τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι η 1+ έχει χάσει πλήρως την μπάλα με το λογισμικό της. Ευτυχώς που δεν πέρασα τη 12άρα. Φίλος με το 9αρι έκατσε περίπου 3 μήνες στην 12αρα και μετά ψάχναμε να το γυρίσει στην 11αρα μπας και δεν το πετάξει απο το παράθυρο. Ευτυχώς είναι εύκολη διαδικασία.

Να πω την αλήθεια μου κοίταζα και το Nothing Phone που έχει φέρει το γνωστό μαγαζί αλλά διαβάζω και σε αυτό για άπειρα bugs και μου θυμίζει πολύ την 1+. Δεν με ενδιαφέρουν τα led και τα ρημάδια κόλπα που κάνει, μ αρέσει σαν σχέδιο.

Με αυτό που ξενερώνω είναι οτι κανένα κατάστημα δεν έχει εκθεσιακό το Find X5 Pro, ναι οκ δεν ειναι ούτε Samsung ουτε Apple που πουλάνε συνέχεια και έχετε όλα τα μοντέλα μόστρα, αλλά κάπου έλεος όμως. Αν το ρημάδι ειχε τέρμα Flat οθόνη πραγματικά δεν με ένοιαζαν τα 1300€ που έχει, τουλάχιστον ξέρω που έχει σέρβις με σοβαρό όνομα στον χώρο αυτό οπότε δεν θα είναι πρόβλημα το οτιδήποτε κ αν πάθει.

Δημοσ.

Επειδή είναι πολλά τα δεν , για πάνω range δεν σε βλέπω. 

Οπότε μένουμε σε mid range. Εαν ξεπεράσεις το θέμα με το OneUI κοιτάς το a52s στα 285 μαξ αυστηρά.

Δεν έχει καμία σχέση με το OS των S6/S7 είναι γρήγορο και όχι τόσο φορτωμένο. Τικαρει πολλά από τα θέλω σου έχει πολύ καλή οθόνη , καλή κάμερα και patches, ελάχιστα bugs,  άψογο σε BT με ρολόι/ακουστικά και Android Auto.Ολα αυτά με λιγότερα από 300€ και εύκολα θα σου βγάλει 2 χρόνια μέχρι να το βαρεθείς. Μετά ξαναβλέπουμε 

ΥΓ. χρόνια με S8+/S9+ , OP 8pro OP9 pro και τώρα σε Realme GT2pro αυτό που μου έχει λείψει είναι η curved screen. Αυτά τα λίγα χιλιοστά έκαναν τόσο εύκολη την χρήση την χρήση με το ένα χέρι ενώ τώρα με την υπερηχητική παντόφλα πρέπει να χρησιμοποιώ και τα 2 χέρια σε πολλές περιπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λόγω καθημερινής χρήσης samsung συσκευών απο Α03 μέχρι φλιπ και φολντ 4, πραγματικά θέλω να τα κάνω να μου αρέσουν αλλά δυστυχώς δεν. Αναγνωρίζω τις δυνατότητες τους και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και την καμεράρα του S22Ultra.

Να πω την μικρή μου αλήθεια το S22+ μου αρέσει σε όλα του αλλα λόγω One UI δε νομιζω να αντέξω πάνω απο 2-3 μέρες μαζί του.

όπως έγραψα και παραπάνω αν το FindX5 pro ηταν φλατ, δεν θα ειχα ανοιξει καν θέμα.

θενξ btw για το σχόλιό σου. Ξέρω οτι 99% άκρη δεν θα βγει, κ εγω χαμένος είμαι.

Για το Α52ς που αναφέρθηκε, ειναι πραγματικά τίμια συσκευή αλλά σε night mode του ρίχνω στα αφτια με το Nord.Το ίδιο και με τη σέλφι κάμερα.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Χαιρετώ.

Έχω μπει στην διαδικασία σκέψης (αρχικά) για αλλαγή συσκευής μιας και πλέον η μπαταρία στο τηλέφωνο αρχίζει να γίνεται για τα πανηγύρια, αν και πιθανότατα σε αυτό να φταίει και το Oxygen OS με κάτι περίεργα battery drains (πχ το βγάζεις στις 7 το πρωί και μέχρι τις 7:30 εχει χάσει 2-3% χωρίς ανοιχτό τίποτα, restart συσκεύης και μετά στρώνει). Επίσης με την 12αρα κατέστρεψαν την συσκευή πλήρως, άπειρα bugs κλπ και δεν έχω αναβαθμίσει (ευτυχώς) απο τον Μάρτιο περίπου.

Το οικονομικό δεν είναι και σούπερ βασικό κριτήριο, αλλά μην φάμε και 3 μηνιάτικα που λέει ο λόγος.

τι ΔΕΝ Θέλουμε

1)Iphone και Samsung (κόλλημα γενικότερο δεν μ αρέσει το Οne Ui)

2)Κυρτή οθόνη (εξηγώ και παρακάτω)

3)Παντόφλα συσκευή πχ 16,5cm και άνω (ιδανικό το μέγεθος του Nord και μικρότερο)

τι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν έχει η όχι

1)αδιαβροχοποίηση

2)Ασύρματη Φόρτιση

3)θυρα ακουστικών.

4) Απειρα HZ η οθονη (και στα 60 να είναι καρφί δεν καίγεται, και το nord απο την πρώτη μέρα στα 60 το έχω)

5) θύρα για κάρτα μνήμης

6)Υποστήριξη 5G εδω πέρα (και το Nord 5G είναι, αλλά εδώ δεν παίζει,στην 12άρα θυμήθηκαν να το υποστηρίξουν που δεν θα βάλω ποτέ)

Ιδανικά τι ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ να έχει η συσκευή.

1)Snapdragon επεξεργαστή + Sony cameras (το ξέρω ζορίζει μπόλικο, first world problems και τα συναφή)

2)Amoled οθόνη με δακτυλικό κάτω απο αυτή, άντε και στο πλάι για να μην σβήσουμε τα πάντα.

3)Γρήγορη φόρτιση (έχω καλομάθει με τα 30 του nord και δεν μπορώ πχ να περιμένω να γεμίσει το τηλέφωνο, οκ έχω και powerbank)

4)Εγγύηση στην χώρα μας (και ρε μάστορα γιατί το πήρες το nord; δεν ξέρεις οτι πάνε εξωτερικό; Σαφέστατα και το ήξερα, αλλά πλέον δεν θέλω να μπω καν στην διαδικασία να φύγει έξω η συσκευή και να περιμένω καμια εβδομάδα χωρίς τηλέφωνο και να πρέπει να το στήσω απο την αρχή)

5) Σωστή και απροβλημάτιστη σύνδεση BT με συσκευές (ρολόγια,ακουστικά και συναφή)

6) Κάποια Α (αλφα) εργοστασιακή προστασία (ζελατίνα, θήκη κλπ)

7) NFC και συναφή για ανέπαφες πληρωμές κλπ.

τι μου έχει κεντρίσει την προσοχή αλλά με απομάκρυνε λόγω των παραπάνω

1)Vivo X80 pro, τρομερά κυρτή οθόνη και οι θήκες δεν καλύπτουν περιμετρικα την συσκευή σε τούτο. Το έχω δει απο κοντά και το έχω δουλέψει αρκετά για να έχω άποψη.

2)Oppo Find X5 pro, έχει και αυτό κυρτή οθόνη ελαφρώς ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν το έχω δει απο κοντά για το πόσο κυρτή είναι σε σχέση πχ με το Vivo η το Xiaomi 12 που ειναι υπερκυρτή

3)Nord 2T,Oneplus 10T και συναφή (εγγύηση εξω)

Να πάω σε zenfone 9; Σε Realme Gt2 / Pro / Neo 3T (αν και εδω μονο το dragonball βλέπω και δεν μ αρέσει)

Κάτι άλλο;

Μήπως να κάτσω στα αυγά μου και να μην το πολυψάχνω γιατι δεν θα καταλήξω ποτέ και πουθενά; Μήπως να μην πάρω τίποτα; (που στην τελική για εκει με βλέπω; 😂 )

https://www.bestprice.gr/item/2157390104/realme-gt-2-5g-12gb-256gb.html 

https://www.bestprice.gr/item/2156800607/realme-gt-5g-128gb.html αν και θα πήγαινα στο πρώτο λόγο πιο καινούργιο και η διαφορά στα χρήματα.

Τώρα οι διαφορές στην οθόνη είναι ελάχιστες ιδικά με το δεύτερο.

https://www.phonearena.com/phones/size/OnePlus-Nord,realme-GT-5G,realme-GT-2/phones/11407,11756,11892 

Εδώ έχεις τα χαρακτηριστικά τις παλιάς OnePlus με το λειτουργικό.

Και εγω που έχω 1+6 έχω Realme και δεν βλέπω διάφορες.

Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας (2 χρόνια) και επίσημο service έχει στο Ελληνικό.

• Like 1
Δημοσ.

ποσο καιρο εχεις το nord? αν το εχεις 2 χρονια ειναι λογικο να σου κανει αυτο που λες, μηπως να του αλλαζες μπαταρια ή να το στησεις απο την αρχη? Ειναι αξιολογη συσκευη για αυτο το λεω, για την 12ρα θα συμφωνησω απαραδεκτη αλλα λογικα θα στρωσει με updates

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ea6gka είπε

ποσο καιρο εχεις το nord? αν το εχεις 2 χρονια ειναι λογικο να σου κανει αυτο που λες, μηπως να του αλλαζες μπαταρια ή να το στησεις απο την αρχη? Ειναι αξιολογη συσκευη για αυτο το λεω, για την 12ρα θα συμφωνησω απαραδεκτη αλλα λογικα θα στρωσει με updates

Εχει περάσει το 2ο έτος της πριν κανενα μήνα συνεπώς είναι και εκτός εγγύησης.

Για αλλαγή μπαταρίας πρέπει να πάει εξωτερικό η συσκευή και πραγματικά στην αρχή δεν με πείραζε καθόλου αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αλλαγή χρειάζεται σίγουρα μιας και απο την αρχή δεν κράταγε μπόλικο, τον πρώτο μήνα περίπου ήθελε 2 φορτίσεις μέσα στην ημέρα σίγουρα.

με updates ας στρώσει, beta tester δεν θα γίνω δυστυχώς όπως και πολύς κόσμος ακόμα που γύρισε στην 11αρα και ησύχασε. Ετσι κ αλλιώς είχαν πει 2 ενημερώσεις θα πάρει οπότε με την 12αρα θα μείνει κιολας δεν προχωράει παρακάτω.

Συμφωνώ οτι ΟΝΤΩΣ είναι τρομερά αξιόλογη συσκευή στα specs που έχει ακόμα και τώρα, και ηταν ενας απο τους βασικούς λόγους που το πήρα αλλά δυστυχώς το γονάτισαν στην υποστήριξη λογισμικού απο τα πρώτα στάδια που κυκλοφόρησε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/9/2022 στις 6:18 ΜΜ, Xristaras12 είπε

Εχει περάσει το 2ο έτος της πριν κανενα μήνα συνεπώς είναι και εκτός εγγύησης.

Για αλλαγή μπαταρίας πρέπει να πάει εξωτερικό η συσκευή και πραγματικά στην αρχή δεν με πείραζε καθόλου αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αλλαγή χρειάζεται σίγουρα μιας και απο την αρχή δεν κράταγε μπόλικο, τον πρώτο μήνα περίπου ήθελε 2 φορτίσεις μέσα στην ημέρα σίγουρα.

με updates ας στρώσει, beta tester δεν θα γίνω δυστυχώς όπως και πολύς κόσμος ακόμα που γύρισε στην 11αρα και ησύχασε. Ετσι κ αλλιώς είχαν πει 2 ενημερώσεις θα πάρει οπότε με την 12αρα θα μείνει κιολας δεν προχωράει παρακάτω.

Συμφωνώ οτι ΟΝΤΩΣ είναι τρομερά αξιόλογη συσκευή στα specs που έχει ακόμα και τώρα, και ηταν ενας απο τους βασικούς λόγους που το πήρα αλλά δυστυχώς το γονάτισαν στην υποστήριξη λογισμικού απο τα πρώτα στάδια που κυκλοφόρησε.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και γω να αλλάξω κινητό αυτήν την περίοδο και σκεφτόμουν 1+ αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι με το κινητό δεν έχει service στην Ελλάδα;  Μόνο εξωτερικό πάει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dexters είπε

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και γω να αλλάξω κινητό αυτήν την περίοδο και σκεφτόμουν 1+ αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι με το κινητό δεν έχει service στην Ελλάδα;  Μόνο εξωτερικό πάει;

Δεν υπάρχει ούτε service ούτε επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Μόνο από το επίσημο site τις OnePlus .

Εκτός εάν το πάρεις και από Amazon,που πάλι εκεί θα πάει.

Καλύτερα δες κανένα Realme που είναι λειτουργικά σαν τα OnePlus.

Και έχουν και εγγύηση και service στην Ελλάδα.

• Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dexters είπε

Το κινητό πάει Πολωνία, ανοίγεις ticket, στέλνουν courier παραλαμβάνει και σε μια βδομάδα 10 μέρες έχεις πίσω την συσκευή σου επισκευασμενη, αν είναι κάτι που έχει χρέωση, σε ενημερώνουν πληρώνεις και μετά προχωράνε σε επισκευή

Δημοσ.

btw, δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε, ακόμα η αλλαγή συσκευής δεν έχει γίνει και έτσι όπως ειμαι μυστήριος, μου φαίνεται θα αργήσει κ άλλο.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, GATE123 είπε

Δεν υπάρχει ούτε service ούτε επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Μόνο από το επίσημο site τις OnePlus .

Εκτός εάν το πάρεις και από Amazon,που πάλι εκεί θα πάει.

Καλύτερα δες κανένα Realme που είναι λειτουργικά σαν τα OnePlus.

Και έχουν και εγγύηση και service στην Ελλάδα.

χμμ αυτό με φρέναρε πολύ όντως για 1+... τώρα κοίταγα με βάση το budget μου για samsung a53 5g ή xiaomi redmi note 11 pro 5g... αλλά τώρα που το πες θα κοιτάξω και για realme...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...