Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αλλάξω τα γυαλιά μυωπίας που έχω εδώ και χρόνια και επειδή έχω πάρα πολύ μεγάλη μυωπία ρώτησα για άθραυστα τα οποία οι τιμές είναι εξωφρενικές, σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω γυαλιά από το site Zenni Optical. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής έχει κανείς αγοράσει και αν ναι είναι ευχαριστημένος και δεύτερον επειδή από ότι είδα το κατάστημα είναι στην Αμερική τι παίζει με το τελωνείο τι θα πληρώσω για δασμούς.
doctorkostis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Προχωρα. Εχω παραγγειλει >15 φορες. Συμβουλη. Μέτρα το πλατος των γυαλιων που ηδη φορας (απο βραχιονα σε βραχιονα) και παραγγειλε κατι με αντιστοιχο width για να καθεται σωστα στο προσωπο σου. Επισης πρεπει να γνωριζεις τη διακορικη αποσταση, αναφερεται ως PD στο σαιτ (pupil distance). Συνηθως δεν τη μετραει ο οφθαλμιατρος αλλα ο οπτικος, αν και δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Τα γυαλια κατασκευζονται και ερχονται απο Κινα. Τελωνειο παιζει να πληρωσεις, δεν εχω δωσει πανω απο 15 ευρω σε παραγγελια ως 100 ευρω. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, doctorkostis είπε Προχωρα. Εχω παραγγειλει >15 φορες. Συμβουλη. Μέτρα το πλατος των γυαλιων που ηδη φορας (απο βραχιονα σε βραχιονα) και παραγγειλε κατι με αντιστοιχο width για να καθεται σωστα στο προσωπο σου. Επισης πρεπει να γνωριζεις τη διακορικη αποσταση, αναφερεται ως PD στο σαιτ (pupil distance). Συνηθως δεν τη μετραει ο οφθαλμιατρος αλλα ο οπτικος, αν και δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Τα γυαλια κατασκευζονται και ερχονται απο Κινα. Τελωνειο παιζει να πληρωσεις, δεν εχω δωσει πανω απο 15 ευρω σε παραγγελια ως 100 ευρω. Ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία όντως το pd δεν το λένε , και 50 ευρώ να πληρώσω που λέει ο λόγος με συμφέρει οι τιμές που μου λένε εδώ σε οπτικα είναι σχεδόν τριπλάσια. 1
wallace9 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Ξέρει κάποιος πώς επιλέγουμε στο zennioptical αν τα γυαλιά προορίζονται για μακρυά ή για κοντά; Δεν βλέπω επιλογή. Το readers είναι; Εκεί έχει μαξ +2,75...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα