DJGV2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Kαλησπέρα θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν έχει θέμα με την κάρτα sim σε 13pro max. Εδώ και κάποιο καιρό μου λέει πρόβλημα κάρτας sim και δεν έχω σήμα καθόλου. Σαν να μην διαβάζει την κάρτα. Κάποιες φορές όχι συνέχεια. Έχει τύχει και σε άλλους ή είναι πρόβλημα τις συσκευής γενικά;;;;; ευχαριστώ
koutsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, DJGV2011 είπε Kαλησπέρα θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν έχει θέμα με την κάρτα sim σε 13pro max. Εδώ και κάποιο καιρό μου λέει πρόβλημα κάρτας sim και δεν έχω σήμα καθόλου. Σαν να μην διαβάζει την κάρτα. Κάποιες φορές όχι συνέχεια. Έχει τύχει και σε άλλους ή είναι πρόβλημα τις συσκευής γενικά;;;;; ευχαριστώ Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι γενικό πρόβλημα. Δοκίμασες με άλλη sim αν κάνει το ίδιο? 1
dimitris_213 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μήπως να δοκίμαζες να αλλάξεις sim? 2
GATE123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, DJGV2011 είπε Παλιά τουλάχιστον 6 χρονών. Αλλαγή κάρτας για αρχή. 1
salpigktis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Τι να την κάνεις τη Sim με τέτοιο τηλέφωνο ; esim και καθάρισες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα