Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι προτεραιοποιηση μου έχει ως εξής!όμορφο,απλό,ήσυχο,όσο πιο μαζεμενό γίνεται,και τελευταίο το airflow μιας και το μηχάνημα θα δουλεύει δυνατά  μια με δύο ώρες το βράδυ!την υπόλοιπη μέρα εφόσον είναι στο σαλόνι θα πρέπει να είναι διακριτικό! Θα δουλεύει idle !

Θεωρώ χωρίς να το έχω πολύ ψάξει ότι με μια ψήκτρα θα είμαι παραπάνω από καλά, χωρίς να "υποχρεουμαι" να πάω σε λύση κουτί mesh!

Είμαι λίγο μπερδεμένος!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tolis9 είπε

Η αλήθεια είναι ότι προτεραιοποιηση μου έχει ως εξής!όμορφο,απλό,ήσυχο,όσο πιο μαζεμενό γίνεται,και τελευταίο το airflow μιας και το μηχάνημα θα δουλεύει δυνατά  μια με δύο ώρες το βράδυ!την υπόλοιπη μέρα εφόσον είναι στο σαλόνι θα πρέπει να είναι διακριτικό! Θα δουλεύει idle !

Θεωρώ χωρίς να το έχω πολύ ψάξει ότι με μια ψήκτρα θα είμαι παραπάνω από καλά, χωρίς να "υποχρεουμαι" να πάω σε λύση κουτί mesh!

Είμαι λίγο μπερδεμένος!

Έχει δει το κουτί που κοιτάς σε βίντεο; Μόνο μαζεμένο δε το λες, μιλάμε για πολύ μεγάλο και φαρδύ κουτί..δες κανά review να έχεις αντίληψη για το τι συζητάμε.

Το mesh όχι δεν είναι υποχρεωτικό και αν μιλάμε για light χρήση ίσως να είναι και περιττό, ωστόσο το mesh θεωρείται σημαντικό σε όλες τις θερμοκρασίες των υποσυστημάτων, cpu, gpu, mobo κτλ, δίνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα, εύρυθμη λειτουργία και μακροζωία

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ στα λεγόμενα σου!δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα στην επαρχία που βρίσκομαι να δω πολλά κουτιά από κοντά!σε midi είδα το corsair που οκ μαρεσε πάρα πολύ και μετά κάτι λιγότερο επώνυμα !που  δεν θέλω να πάρω!κοίτα να δεις που μπερδεύτηκαμε  στο κουτι

Δημοσ.

Μην ταράζεσαι...

Αν κόβει λίγο το μάτι σου, από βιντεο μπορείς να αναλογιστείς το μέγεθος του κουτιού.

Ειδικά σε επώνυμα κουτιά όπως αυτά που κοιτάς, μπορείς να βρεις συγκριτικά βίντεο που τα έχουν δίπλα το ένα στο άλλο και να σου δώσει μια καλύτερη εικόνα.

Συγνώμη αν σε μπέρδεψα, προσπαθώ να σου δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για να κάνεις ξεκάθαρη επιλογή και οχι να σε μπερδέψω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και εσένα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά!

Αν είχα χώρο δικό μου να είσαι σίγουρος θα είχα καταλήξει ήδη με τις προηγούμενες προτασεις αλλά ξέρεις η παντόφλα είναι δυσβάσταχτη ....οπότε ψάχνω να βρω μια χρυσή τομή !

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tolis9 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και εσένα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά!

Αν είχα χώρο δικό μου να είσαι σίγουρος θα είχα καταλήξει ήδη με τις προηγούμενες προτασεις αλλά ξέρεις η παντόφλα είναι δυσβάσταχτη ....οπότε ψάχνω να βρω μια χρυσή τομή !

βαζεις micro κουτι με micro μητρικη

Δημοσ.

Σε θέμα επιδόσεων η micro μητρική δεν είναι υποχώρηση σε σχέση με την atx? Η αλλάζει μόνο το πλήθος θυρών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tolis9 είπε

Σε θέμα επιδόσεων η micro μητρική δεν είναι υποχώρηση σε σχέση με την atx? Η αλλάζει μόνο το πλήθος θυρών?

Θέμα επιδόσεων δεν τίθεται.

Θέμα επεκτάσεων ναι.

Θέμα χώρου επίσης υπάρχει(πχ μπορεί η ψύκτρα να καλύπτει τον nvme)

Ίσως, κατά περίπτωση στις micro atx να παίζουν και λίγο χειρότερες θερμοκρασίες λόγω σύμπτηξης pcb

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tolis9 είπε

Στην τιμή που παίζει(λόγω προσφοράς) είναι τρομερή ευκαιρία, έρχεται και με δύο ανεμιστήρες, προεραιτικά συμπληρώνεις ακόμη ένα μπροστά για τέλειο αποτέλεσμα, ποιοτικά δε χρειάζεται να πούμε κάτι, από χώρους είναι κομπλέ.

https://www.youtube.com/watch?v=Sytapy-WNs8

• Like 1
Δημοσ.

Μετα και την αγορα κουτιου εχω επομενο ενδιασμο!

ενω ειχα καταληξει σε οθονη σε αυτην εδω μετα και την επισημανση του φιλου duffyduck πιο πριν .

τωρα μου μπηκαν κατι ψιλοι στα αυτια και γλυκοκοιταζω αυτην εδω...

αυτο που με ψηνει περισοτερο ειναι το hdr και οχι τοσο τα hz,,,,, διοτι θα παρω μια πολυ mainstream καρτα γραφικων και θα μεινει για πολυ εκει!

καποιος πιο εμπειρος με το ολο θεμα οθονης?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από αρκετό καιρό και πολύ κάψιμο κατέληξα τελικά στην παρακάτω σύνθεση όπου την έστησα και πάνε όλα μια χαρά ρολόι...

Gigabyte b550 aorus elite v2

ryzen 5600

Gskill ripjaws 3200c16

Kc3000 500gb

Sapphire rx6600

Corsair tx550m

Dell 2421hn

Coolermaster nr600

Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τι βλέπω μέχρι στιγμής!χοντρικά κόστισε περιπου 1000€!σας ευχαριστώ όσους βάλατε την γνώμη σας παιδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...