aromeo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Χρειάζεσαι γιατρό το γνωρίζεις έτσι? Γνωριζόμαστε? Έγραψα κάπου ότι έχω δώσει 7 χιλιάρικα για πατιναρίστρα? Ήρεμα ζωηρό αγόρι, χαβαλέ κάνω σε αντίθεση με εσένα που προτείνεις γιατρούς (έλεος) επειδή σε είπαμε σκουτερά. Σοβαρέψου και μην θίγεσαι για ρόδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Ήρεμος είμαι κάγκουρα μου που μου μιλάς λες και είσαι 16 χρονών. Κακό χαβαλέ κάνεις, πέρα απ το ότι τα εννοείς ενώ είσαι ο κλασικός πανάσχετος με κάνα cbf. Ηρέμησε και συ τώρα μη λες πολλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiiros20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Ε σκέφτομαι έως 3000 σε θέμα ευρώ απλά εντάξει απλά δεν έχω αμάξι και δεν πρόκειται μέχρι να φτιάξουμε πάρκινγκ και αν τύχει καμιά μικρή εκδρομή θέλω να μπορώ να την κάνω με το σκουτερακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μεταχειρισμένο ή καινούριο θέλεις να πάρεις? Γιατί 3κ καινούριο σε περιορίζουν πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiiros20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επίσης μίλαγα με τον πατέρα ενός φίλου Μ και μου είπε να μην πάω για πάνω από 150 cc για πρώτη φορά γτ θα φάω τα μούτρα Μ ισχύει αυτό η είναι υπερβολικός; 2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Μεταχειρισμένο ή καινούριο θέλεις να πάρεις? Γιατί 3κ καινούριο σε περιορίζουν πολύ. Μεταχειρισμένο υποθέτω γτ εντάξει νέος οδηγός είμαι θα το ρίξω σίγουρα κάνα δυο φορές Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από Spiiros20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχουν καμία σχέση τα κυβικά με το αν θα φας τα μούτρα σου. Μιλώντας πάντα για scooter ή για νορμαλ καταστάσεις ξέρω γω όχι να πας να πάρεις ένα 1000 για πρώτο μηχανάκι. Μη σε αγχώνει γενικά και μην το σκέφτεσαι έτσι. Σ αρέσουν τα scooter με πάτωμα ή χωρίς? Δες ένα SH αν δεν καταταλαβαίνεις τι είναι το πάτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, aromeo είπε πατιναρίστρα Εχω άγνωστη λέξη, μπορεί να βοηθήσει κάποιος; 26 λεπτά πριν, Spiiros20 είπε Επίσης μίλαγα με τον πατέρα ενός φίλου Μ και μου είπε να μην πάω για πάνω από 150 cc για πρώτη φορά γτ θα φάω τα μούτρα Μ ισχύει αυτό η είναι υπερβολικός; Ναι γιατί στα 149,99 κυβικά τρώς μόνο τη μύτη σου λίγο άμα πέσεις. Ελεος πια με τις "συμβουλές" απο τους τριγύρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiiros20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε Εχω άγνωστη λέξη, μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ναι γιατί στα 149,99 κυβικά τρώς μόνο τη μύτη σου λίγο άμα πέσεις. Ελεος πια με τις "συμβουλές" απο τους τριγύρω. Δεν διαφωνώ αλλά θα μπορώ να χειριστώ ένα 300cc?? 41 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Δεν έχουν καμία σχέση τα κυβικά με το αν θα φας τα μούτρα σου. Μιλώντας πάντα για scooter ή για νορμαλ καταστάσεις ξέρω γω όχι να πας να πάρεις ένα 1000 για πρώτο μηχανάκι. Μη σε αγχώνει γενικά και μην το σκέφτεσαι έτσι. Σ αρέσουν τα scooter με πάτωμα ή χωρίς? Δες ένα SH αν δεν καταταλαβαίνεις τι είναι το πάτωμα. To symphony Μ αρέσει και φαίνεται βολικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Φιλε μου, η φιλε Μ όπως προτιμάς να γράφεις (!), επειδή είσαι νέος στο τιμόνι θα σου πρότεινα τα εξής: παρε ένα σκούτερ 200αρι να κανεις τη δουλειά σου μέσα σην πόλη. Με προσοχή και σύνεση. ξεχνα το Κιατο και τις αντίστοιχες διαδρομές σε αυτοκινητοδρομο. Εδώ και με 300αρι και κάπως ζορίζεται κανεις. Μια χαρά είναι το Sym για τη δουλειά που θέλεις. Και στα χρήματα που κοιτάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με 3 χιλιάρικα που δίνει παίρνει xmax, παίρνει Forza, παίρνει SH, παίρνει Beverly αλλά όχι πρέπει να πάρει Sym και όχι 300 κυβικά scooter γιατί θα σκοτωθεί δε θα μπορεί να ελέγξει το μηχανάκι απ τα πολλά άλογα. Τόσα topic έχει το insomnia, για σκληρούς δίσκους, για τηλεοράσεις, μπλαμπλα, για διατροφή, για τα πάντα, πρέπει να ρχεστε οι κλασικοί εδώ που δεν έχετε καμία σχέση να μιλάτε για μηχανάκια. Θα πέσεις με παραπάνω κυβικά, πάρε αμάξι συμφέρει περισσότερο από scooter, πάρε νταλίκα να κουβαλάς και κάτι παραπάνω αν θέλεις. @Spiiros20δες τα 4 μοντέλα που ανέφερα παραπάνω ποιο σ αρέσει περισσότερο. Επίσης τα μηχανάκια αυτά σα μοτερ πάνε στη Θεσσαλονίκη, όχι στο Κιάτο δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι. Το θέμα είναι εσύ πώς θα σαι και η μέση σου. Αν με ρωτάς ειδικά με το Forza πας βόλτα στο Κιάτο δεν το καταλαβαίνεις καν, με τα άλλα θα κάνεις καμιά στάση να τεντωθείς το πολύ πολύ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από SakafliaC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiiros20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Με 3 χιλιάρικα που δίνει παίρνει xmax, παίρνει Forza, παίρνει SH, παίρνει Beverly αλλά όχι πρέπει να πάρει Sym και όχι 300 κυβικά scooter γιατί θα σκοτωθεί δε θα μπορεί να ελέγξει το μηχανάκι απ τα πολλά άλογα. Τόσα topic έχει το insomnia, για σκληρούς δίσκους, για τηλεοράσεις, μπλαμπλα, για διατροφή, για τα πάντα, πρέπει να ρχεστε οι κλασικοί εδώ που δεν έχετε καμία σχέση να μιλάτε για μηχανάκια. Θα πέσεις με παραπάνω κυβικά, πάρε αμάξι συμφέρει περισσότερο από scooter, πάρε νταλίκα να κουβαλάς και κάτι παραπάνω αν θέλεις. @Spiiros20δες τα 4 μοντέλα που ανέφερα παραπάνω ποιο σ αρέσει περισσότερο. Επίσης τα μηχανάκια αυτά σα μοτερ πάνε στη Θεσσαλονίκη, όχι στο Κιάτο δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι. Το θέμα είναι εσύ πώς θα σαι και η μέση σου. Αν με ρωτάς ειδικά με το Forza πας βόλτα στο Κιάτο δεν το καταλαβαίνεις καν, με τα άλλα θα κάνεις καμιά στάση να τεντωθείς το πολύ πολύ. Οκκκ θα τα δω ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Spiiros20 είπε Δεν διαφωνώ αλλά θα μπορώ να χειριστώ ένα 300cc?? Δεν έχει να κάνει καθόλου με τα κυβικά, έχει να κάνει με τα κιλά και τον όγκο.. Δηλαδή ανεβαίνεις απάνω και βλέπεις αν το χεις. Μερικοί ανίδεοι όπως λέει κι ο από πάνω νομίζουνε οτι αν ανοίξεις γκάζι σε δυνατό σκούτερ θα εκσφεντονιστείς στη στρατόσφαιρα.😂 7 ώρες πριν, SakafliaC είπε Με 3 χιλιάρικα που δίνει παίρνει xmax, παίρνει Forza, παίρνει SH, παίρνει Beverly αλλά όχι πρέπει να πάρει Sym Καλά αυτή η SYMολατρεία της Ελλάδας πρέπει να ναι παγκόσμιο φαινόμενο. ΟΚ, είναι ένα κινέζικο κάπως αξιοπρεπές, αλλά μη τρελαθούμε τώρα. Εγώ το φίλο μου που θελε για το γιό του τον έστειλα σε Yamaha. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από CoffeeDrink10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Επαναλαμβάνω, ο φίλος είναι νέος οδηγός. Αυτό καταλαβα. σε νέο οδηγό, δεν του λες να πάρει με την πρώτη 25+ άλογα για να πηγαίνει αυτοκινητόδρομο. Ούτε 50+ κιλά σε σχέση με ένα 200αρι. Επισης το sym το,πρότεινα για καινούργιο. αλλα γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Θα μιλήσω όντας κάτοχος μηχανής 500cc, (cb500x 19), πήρα μηχανάκι χωρίς να έχω καμία εμπειρία σε οδήγηση μηχανής, πήγα κατευθείαν σε 500cc, βαρύ όχημα και ψηλό για το ύψος μου. Εε το κακό είναι πως είχα μεγαλύτερο learning curve, και με πήρε παραπάνω χρόνο από ότι ένα ελαφρύ και κοντό για να νιώσω άνετος, κατά τα άλλα, έχω μηχανή που μπορώ να κάνω και ταξίδια (έχω πάει έως Καλαμάτα πχ) και με βολεύει και στις μετακινήσεις στην πόλη. Οπότε το πάρε 200cc δεν έχει κανένα νόημα για εμένα, αρκεί πάντα να είναι προσεκτικός και να φοράς εξοπλισμό, πάντα, και στη γωνία να πας. Το κακό των πολλών cc είναι πως είναι πιο βαριά οχήματα, με ίσως και δυσκολότερο διαχειρισιμο βάρος. Το καλό πως έχουν καλύτερα περιφερειακά (φρένα πχ), αίσθηση οδήγησης και ασφάλεια σε όποιες ανάγκες σου. Καλό είναι βέβαια να πηγαίνεις πάντα με τις ανάγκες σου. Με τα πάντα ταξιδεύεις, το θέμα είναι πως και πόσο αντέχει ο πωπος, η άνεση που λέμε. Γνωστός μένει Πάτρα, όταν έρχεται Αθήνα για μέρες φέρνει και το pcx 125cc (80 σταθερά ξέρω γω), όταν έρχεται για λίγες μέρες έρχεται με προαστιακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δηλαδή, θες να πεις ότι μια 500αρα μηχανή είναι το ιδιο βολική και οικονομική με ένα σκούτερ μέσα σε συνθήκες πόλης και κίνησης; Δε νομίζω. παιδια μη σκέφτεστε μόνο το δικό σας στορυ, έχετε ένα νέο 19-20, ποσο να είναι, που δεν ξέρει γρι από δίκυκλο, ίσως ούτε αυτοκίνητο (εννοω με πολλές ώρες οδήγησης). ο φίλος μίλησε για διαδρομή Πειραιά - Αιγάλεω, άντε να είναι 10 χλμ πηγαιν´ελα. Το Κιατο δεν το συζητώ καν, αλλά όπως είπα ο καθένας τα ρίσκα και τα γούστα του. Εγώ οδηγώ σχεδόν 30 χρόνια. Πριν 8 πήρα ένα 200αρι σκούτερ, έμαθα και έκανα το κομμάτι μου, αναβαθμίστηκα κάποια στιγμή σε 300 και πάει λέγοντας. Ξέρω τις συνθήκες κίνησης σε πόλη, ξέρω τα κιλά που μπορώ να διαχειριστώ, ξέρω τι καίει και τα κόστη συντήρησης, ξέρω που μπορεί να με πάει το γκάζι. Ο φίλος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα