Spiiros20 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας μένω Πειραιά και χρειάζομαι ένα σκούτερ για να πηγαίνω στην σχολή μ που βρίσκεται στο Αιγάλεω(να σημειωθεί ότι θα είναι το πρώτο Μ σκούτερ) έτσι κοιτάω αυτά τα sym τα 200cc φαίνονται αρκετά τίμια και σε καλές τιμές Το θέμα Μ είναι ότι μερικές φορές τον χρόνο πηγαίνω στο Κιάτο Κορινθίας και θα ήθελα να ήξερα αν θα μπορούσα με τα 200cc η θα πρέπει να κοιτάξω κάτι μεγαλύτερο ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Spiiros20 είπε Καλησπέρα σας μένω Πειραιά και χρειάζομαι ένα σκούτερ για να πηγαίνω στην σχολή μ που βρίσκεται στο Αιγάλεω(να σημειωθεί ότι θα είναι το πρώτο Μ σκούτερ) έτσι κοιτάω αυτά τα sym τα 200cc φαίνονται αρκετά τίμια και σε καλές τιμές Το θέμα Μ είναι ότι μερικές φορές τον χρόνο πηγαίνω στο Κιάτο Κορινθίας και θα ήθελα να ήξερα αν θα μπορούσα με τα 200cc η θα πρέπει να κοιτάξω κάτι μεγαλύτερο ευχαριστώ πολύ οχι δεν πας με το symphony κιατο. δες το hd300 καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Spiiros20 είπε Καλησπέρα σας μένω Πειραιά και χρειάζομαι ένα σκούτερ για να πηγαίνω στην σχολή μ που βρίσκεται στο Αιγάλεω(να σημειωθεί ότι θα είναι το πρώτο Μ σκούτερ) έτσι κοιτάω αυτά τα sym τα 200cc φαίνονται αρκετά τίμια και σε καλές τιμές Το θέμα Μ είναι ότι μερικές φορές τον χρόνο πηγαίνω στο Κιάτο Κορινθίας και θα ήθελα να ήξερα αν θα μπορούσα με τα 200cc η θα πρέπει να κοιτάξω κάτι μεγαλύτερο ευχαριστώ πολύ ότι πας, πας. Παντού πας. Το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις όμως είναι πως πας και τι συμβιβασμούς θα κάνεις. Το 200ST έχει τελική γύρω στα 110-120. Που σημαίνει ότι κινείσαι οριακά στα 100. (Δε μπορείς να το πηγαίνεις και τέρμα γκάζι). Με δεδομένο ότι μιλάμε για αυτοκινητόδρομο, η ταχύτητα είναι οριακή. Θα πρέπει να είσαι τέρμα δεξιά και θα σε περνάνε και τα λεωφορεία. Οριακά θα προσπερνάς τα φορτηγά. Έχω κάνει πολλές φορές παρόμοιες διαδρομές, ακόμα και πολύ μεγαλύτερες, με παρόμοιο μηχανάκι και ξέρω πως είναι. Πας, αλλά αισθάνεσαι ο φτωχός συγγενής του αυτοκινητοδρόμου. Αν η διαδρομή ήταν σε επαρχιακό δίκτυο θα σου έλεγα πήγαινε, δεν έχεις θέμα. Προσωπικά εγώ θα πήγαινα, αν ήταν για μια φορά στο τόσο. Τώρα αφού είναι και το πρώτο σου μηχανάκι και δεν έχεις εμπειρία θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι σε 250cc+. Αφού θα κινείσαι για ώρα στον αυτοκινητόδρομο, καλό είναι να μπορείς να διατηρείς ταχύτητες >100, να έχεις και περιθώριο για προσπέραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Με μηχανακι παντως εγω δε θα μπαινα εθνικη, θα πηγαινα απο τον παλιο, κι ας παρει και λιγη ωρα παραπανω. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω πάει με το symphony st200 αρκετές φορές βόρεια Εύβοια (60χλμ). Μια χαρά πάει το εργαλείο και μιλάμε για δύσκολο δρόμο με πολλές ανηφόρες. Τώρα όπως είπαν και παραπάνω, σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο με μεγάλες ταχύτητες θέλει προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραιο 300αρι σκουτερ και για ταξιδακια ειναι το cruisym 300 πολυ πιο ανετο απο ενα st200 σε ταξιδι αλλα λιγο πιο δυσκολο μεσα στην πολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχεις γράψει πόσα χρήματα θα διαθέσεις και αν θες καινούριο ή μεταχειρισμένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Οταν θα είναι να πας Κιάτο θα παίρνεις τον προαστιακό . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 φιλε μου κοιταζεις για καινουριο η μεταχειρισμενο? αν κοιταζεις για καινουριο θα προτεινα να αποφυγεις οποιοδηποτε ειναι του γκοργκολη (sym,zontes κ.τ.λ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Ωραιο 300αρι σκουτερ και για ταξιδακια ειναι το cruisym 300 πολυ πιο ανετο απο ενα st200 σε ταξιδι αλλα λιγο πιο δυσκολο μεσα στην πολη Ότι πιο άχρηστο στην κατηγορία του. Έχω άποψη το έχω οδηγήσει.τζάμπα λεφτά. Οχι πως θα το πάρει το παιδί αλλά ετσι να είχαμε να λέγαμε γιατί ετσι άκουγα ωραίο το κρουσιμ όλοι έλεγαν τα καλύτερα και όταν το οδήγησα γελάγα. Στο θέμα μας τωρα οκ τίμιο το συμ ( Εγω θα πήγαινα σε κυμκο )για Πειραιά αιγαλαιο αλλά ως εκεί. Για το Κιατο παρε προαστιακό οπως ειπώθηκε. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Από ποια άποψη είναι ότι πιο άχρηστο; Εμένα μια χαρά μου φάνηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aromeo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Από ποια άποψη είναι ότι πιο άχρηστο; Εμένα μια χαρά μου φάνηκε Ε τώρα και εσυ τι ψάχνεις να βρεις, αφού το έχει οδηγήσει... Υ.Γ. Απεχθάνομαι τα σκουτερ αλλά αντίστοιχα απεχθάνομαι και τέτοιες αφοριστικές αποψάρες χωρίς αιτιολόγηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, aromeo είπε Απεχθάνομαι τα σκουτερ Αυτή η μάστιγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aromeo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Αυτή η μάστιγα.. Περίεργος τρόπος να μας πεις ότι έδωσες 7 χιλιάρικα για πατιναρίστρα < 30άλογα με συντήρηση σοβαρής μοτοσυκλέτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, aromeo είπε Περίεργος τρόπος να μας πεις ότι έδωσες 7 χιλιάρικα για πατιναρίστρα < 30άλογα με συντήρηση σοβαρής μοτοσυκλέτας. Χρειάζεσαι γιατρό το γνωρίζεις έτσι? Γνωριζόμαστε? Έγραψα κάπου ότι έχω δώσει 7 χιλιάρικα για πατιναρίστρα? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από SakafliaC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα