Fulgore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, redmedusa είπε Ορισμένοι δυστηχώς ξεχνάτε οτι σχολιάζετε σε ένα τεχνολογικό forum, και με το να χαρακτηρίζετε κόσμο σαν haters απλά επειδή διαφωνουν με πολλές επιλογές της εταιρειας, δυστηχώς δειχνει πολύ χαμηλό επίπεδο επικοινωνιας..... Μια χαρά ξεκάθαρος ήμουν σε ότι έγραψα, απλά ισχύει η κλασσική περίπτωση του ''διαβάζω ότι θέλω, και καταλαβαίνω ότι θέλω με κουκουρουκου/ανύπαρκτα επιχειρήματα''. Καλή συνέχεια στην αναζήτηση airpods pro 2 στην ''λογική'' τιμή των 250ευρω που ψάχνεις. Τέλος, για το παραπάνω δημοφιλές site να σου υπενθυμίσω ότι εγκριτο θεωρείται κυρίως για το κομμάτι των οθονών/τηλεοράσεων οπως λένε και οι ίδιοι(tv reviewers),χαρη στις οποιες έφτιαξε το πολύ καλό όνομα και οχι των ακουστικών. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από Fulgore
spartiatis69 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Πως μπορει καποιος να κρινει αν ειναι vfm οταν καν δεν τα εχει ακουσει? Καλα μην βαλω οτι αλλιως θα αντιληφθει καποιος που εχει γνωσεις τον ηχο αλλιως ο κλασσικος τυπος που οποιο εχει περισσοτερο μπασο και εχει πιο μεγαλη ενταση του φαινεται καλυτερο και ας μπουκωνουν ολα..Γενικα και ο ηχος ειναι υποκειμενικος,καποιος μπορει να ακουει πριονια ολη μερα και να του λειπει μπασο και αλλος μοτζαρτ και να τα βρισκει υπεροχα. Προσωπικα ειχα και τα sennheiser momemtum και τα bose soundsport που τουλαχιστον απο τα πρωτα προ που ειχα ακουσει ειχαν καλυτερο ηχο αλλα οχι τρελη διαφορα,το μεγαλυτερο θεμα το ειχαν στο μπασο αλλα λενε οτι το βελτιωσαν αρκετα σε αυτα..και τα αλλα στην κατηγορια 250-300ε εχουν οποτε για apple νορμαλ τιμη ειναι.. Για μενα αυτο που εκανε την διαφορα και τα παραγγειλα ηταν οτι θα φορτιζουν στον φορτιστη απο το ρολοι,θα φορτιζουν γρηγορα και θα εχουν 6 ωρες αυτονομια + απο την θηκη..Επειδη τα χρησιμοποιω πολυ μου ναι ταλαιπωρια να ψαχνω καλωδια και που θα τα φορτισω κτλ..Επισης τα bose και τα senn εχουν χαλια μικροφωνο στις κλησεις και σου πρηζουν κατι φορες για να συνδεθουν αν τα εχεις σε πολλες συσκευες. Οταν μου ερθουν μπορω να γραψω την αποψη μου για τον ηχο μιας και εχω δοκιμασει αρκετα ακουστικα στην ζωη μου.. 1
CarbonFibre Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν θέλω να το κάνω vs αλλά τώρα τα sony WF-1000XM4 παίζουν στα 200€ και black friday σίγουρα θα τα δούμε κοντά στα 150€. Δύσκολο να δικαιολογήσεις την διαφορά τιμής με airpods pro 2 ιδίως όταν έχεις μόνο μια συσκευή apple. Υπάρχει κανείς που να έχει χρησιμοποιήσει και τα 2 να μας πει άποψη για χρήση σε iphone. Ας είναι και τα πρώτης γενιάς airpods pro.
redmedusa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έδωσα 299€ και ησύχασα. Όλα τα reviews λένε για τεράστια διαφορά σε σχέση με τα 1st Gen. Δοκίμασα τα 1st Gen από έναν φίλο και δεν ήθελα να τα βγαλω. Σαν να μην φοράς τίποτα. Ο ήχος είναι απλα ΟΚ, χρειάζεται η αναβάθμιση για όποιον σκοπεύει να τα φοράει κάθε μέρα, γνώμη μου. Θα γράψω εντυπώσεις μόλις τα πάρω για όποιον ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από redmedusa 1
spartiatis69 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Mini review μετα απο κανα 2ωρο που τα χω στην κατοχη μου και τα δοκιμασα σε ολα τα ειδη..Καταρχας πολυ ευχαριστημενος με την αγορα τους,μακραν τα πιο bass heavy airpods , σε συγκριση με τα gen 3 ειναι μερα με την νυχτα..Ο ηχος τους πολυ κοντα σε αυτον της Bose,με την μονη διαφορα οτι τα προ δεν εχουν ιδιαιτερο sub bass ,δηλαδη αν ακουτε μονο house και πριονιδια και θελετε να τρεμει το αυτι βαθια καλυτερα παρτε bose η beats.Γενικα παντως εχουν πολυ ικανοποιητικο μπασο που ελειπε στα αλλα airpods. Κατα τα αλλα αν καποιος πει οτι δεν εχουν ποιοτικο ηχο θα μου φανει αστειο,ειδικα αν καποιος μπει στο equalizer του spotify μπορει να τα κανει να ακουγονται οπως του αρεσουν,θα προτιμουσα να εχει δικη της εφαρμογη η apple βεβαια.. Mπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ενταση που εχουν,αν τα βαλεις τερμα για ωρα ρισκαρεις ανετα να κουφαθεις 😄 Τα προτεινω ανεπιφυλακτα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη.. 1
andreoulios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, spartiatis69 είπε Mini review μετα απο κανα 2ωρο που τα χω στην κατοχη μου και τα δοκιμασα σε ολα τα ειδη..Καταρχας πολυ ευχαριστημενος με την αγορα τους,μακραν τα πιο bass heavy airpods , σε συγκριση με τα gen 3 ειναι μερα με την νυχτα..Ο ηχος τους πολυ κοντα σε αυτον της Bose,με την μονη διαφορα οτι τα προ δεν εχουν ιδιαιτερο sub bass ,δηλαδη αν ακουτε μονο house και πριονιδια και θελετε να τρεμει το αυτι βαθια καλυτερα παρτε bose η beats.Γενικα παντως εχουν πολυ ικανοποιητικο μπασο που ελειπε στα αλλα airpods. Κατα τα αλλα αν καποιος πει οτι δεν εχουν ποιοτικο ηχο θα μου φανει αστειο,ειδικα αν καποιος μπει στο equalizer του spotify μπορει να τα κανει να ακουγονται οπως του αρεσουν,θα προτιμουσα να εχει δικη της εφαρμογη η apple βεβαια.. Mπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ενταση που εχουν,αν τα βαλεις τερμα για ωρα ρισκαρεις ανετα να κουφαθεις 😄 Τα προτεινω ανεπιφυλακτα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη.. Εχεις και τα airpods 3rd gen? Αν ναι ποια ειναι ποιο ανετα στο αυτι?
spartiatis69 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 μου τα ειχε δωσει ενας φιλος για μερικες μερες να τα δοκιμασω..προσωπικα εχω συνηθισει να μπαινουν μεσα στο αφτι οπως τα προ και δεν μαρεσαν.Μερικοι δεν το μπορουν αυτο. Παντως ειναι πολυ ελαφρια και ξεχνας οτι τα φορας. 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Στις 25/9/2022 στις 12:12 ΜΜ, M A T R I X είπε Η τιμή ανέβηκε γιατί sony & bose ανέβασαν τις τιμές τους....και επειδή προφανώς όποιος είναι σε apple ecosystem θα "χρειαστεί" και Airpods Pro, δεν τους πολύ νοιάζει καθώς η αγορά θα γίνει. Το ότι σε εμάς η τιμή αγγίζει τα 300€, ναι θα συμφωνήσω είναι αρκετά. Είναι για όλους; Όχι. Αλλά όποιος μπορεί να τα αγοράσει, τα αγοράζει. Τώρα, για το αν αξίζει να αγοράσεις airpods pro 2nd gen ή buds άλλης εταιρίας, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το πιάσουμε. Εγώ προτιμώ day2day airpods pro και δουλειά xm4/airpods max. Για activities αντίστοιχα airpods pro/xm4. λιγο ασχετο αλλα τα μαξ πως σε βολευουν? Σκεφτομαι απο beats solo pro να κανω αναβαθμιση, τα εχω βρει στο 500ρικο εδω. Ειμαι αναμεσα σε αυτα και τα sonys τα 4αρια. Βασικα ειμαι φουλ στο οικοσυστημα οποτε μοιαζει no brainer να τα παρω αλλα δε τα εχω δοκιμασει ακομα πως καθονται στο κεφαλι κ αν ειναι αβολα
redmedusa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα παρέλαβα σήμερα. Ο ήχος είναι αισθητά πιο πλούσιος και πιο καθαρός. Το μπάσο είναι πιο βαθύ και πιο "ισορροπημένο¨. Ειδικά σε κομμάτια με spatial audio ακούω νότες και όργανα που δεν ακουγόταν με τα 1st Gen. Τα 1st Gen ήταν flat και muffled σε σχέση με τα 2nd gen. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν με νοιάζουν προσωπικά, είναι nice-to-have. Το ANC είναι αισθητά καλύτερο (κάνει περισσότερη ησυχία) αλλά και πριν ήταν αρκετά καλό. Και με τα δύο 1st/2nd gen ακούω ανθρώπους να μιλάνε απο απέναντι, αμάξια να περνάνε, κλακ απο τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο, κλπ. αλλά δεν μου αποσπούν τη προσοχή. Είναι +50% πιο ακριβά από τα 1st Gen αλλά ο ήχος νιώθω οτι είναι +50% καλύτερος. Δεν είναι το deal του αιώνα, ποσοτικά όμως, αν ακους καθε μερα, εν τελη μετα απο 2 χρονια αξίζει σαν επενδυση. Ο Κωτσόβολος οπου τα πήρα 299 δίνει 2 χρόνια εγγύηση σε σχέση με άλλα σκρουτζομαγαζα. Είναι και αυτό. Βέβαια, δεν είναι κάτι παραπάνω από studio speakers που έχω στο γραφείο μου. Είναι σαν studio speakers σε μορφη earbud. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από redmedusa 1
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Στις 29/9/2022 στις 1:21 ΜΜ, spartiatis69 είπε Mini review μετα απο κανα 2ωρο που τα χω στην κατοχη μου και τα δοκιμασα σε ολα τα ειδη..Καταρχας πολυ ευχαριστημενος με την αγορα τους,μακραν τα πιο bass heavy airpods , σε συγκριση με τα gen 3 ειναι μερα με την νυχτα..Ο ηχος τους πολυ κοντα σε αυτον της Bose,με την μονη διαφορα οτι τα προ δεν εχουν ιδιαιτερο sub bass ,δηλαδη αν ακουτε μονο house και πριονιδια και θελετε να τρεμει το αυτι βαθια καλυτερα παρτε bose η beats.Γενικα παντως εχουν πολυ ικανοποιητικο μπασο που ελειπε στα αλλα airpods. Κατα τα αλλα αν καποιος πει οτι δεν εχουν ποιοτικο ηχο θα μου φανει αστειο,ειδικα αν καποιος μπει στο equalizer του spotify μπορει να τα κανει να ακουγονται οπως του αρεσουν,θα προτιμουσα να εχει δικη της εφαρμογη η apple βεβαια.. Mπορω να πω οτι με εντυπωσιασε η ενταση που εχουν,αν τα βαλεις τερμα για ωρα ρισκαρεις ανετα να κουφαθεις 😄 Τα προτεινω ανεπιφυλακτα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη.. Για τα περι ηχου, στα airpods pro(1ης γενιάς),υπήρχε το θέμα οτι χωρις Anc, ο ήχος τους ήταν αρκετά flat και πιο πολύ πλησίαζε στα απλά airpods που γενικά δεν έχουν και τον καλύτερο ήχο. Επίσης κάτι που ενόχλησε πολύ κόσμο ειναι οτι ρίξανε την ένταση του Anc με μελλοντικό update, εξου και γιατι υπάρχει έντονη διαφορά στα 2ρης γενιάς. Και η απουσια εφαρμογής σε ακουστικά των 300ευρω ειδικά το 2022 ειναι απαράδεκτη, οχι μονο για το equilizer αλλά και για να μπορεις να κανεις firmware update κανονικά, customization στα gestures κλπ. Το θέμα με την τιμή ειναι οτι πλέον το 2022 υπάρχουν περισσότερες επιλογές και κυρίως φθηνότερες χρηματικά επιλογές απο το 2019, αρα σιγουρα ειναι πολύ πιο δύσκολο κάποιος να τα προτείνει στην αρχική τιμη των 300ευρω σήμερα σε σχέση με το 2019 που γενικά ήταν ελάχιστες οι επιλογές σε ANC ακουστικά. Τέλος, δεν ξέρω αν ήταν μόνο σε μένα, αλλά δυστηχώς ήμουν και εγώ απο τους ''άτυχους'' που τα ακουστικά που γλυστρούσαν προς τα έξω, αν ίδρωνα έστω και λίγο και κάποιες φορές τα ακουστικά δεν ειχαν σωστή εφαρμογή και δεν φόρτιζαν,παρόλο που μπαίνουν κάθετα.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 10:05 ΜΜ, Fulgore είπε Ειναι πραγματικά απιστευτη πατάτα της εταιρειας να μην εχει ξεχωριστή εφαρμογη σε τοσο ακριβα ακουστικα, να λυνει το πρόβλημα σε ολα αυτα(οπως και να ρυθμιζεις τα gestures οπως σε βολεύουν). Α επισης για αγορά απο πολλά σκρουτζομάγαζα, να εισαστε έτοιμοι να τσακωθείτε για τον 2ρο χρονο εγγύησης, μιας και πολλά σκρουτζομάγαζα μονο 1χρονο αναγνωριζουν. Εγώ ένα πράγμα θα σου πω φαίνεται ξεκάθαρο ότι πιθανόν δεν είχες ποτέ τα συγκεκριμένα ακουστικά. Και δεν μπορείς να κρίνεις το γιατί δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πουθενά η επιλογή για να κάνεις update στο λογισμικό. Και εξηγούμαι είναι από τα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να συνδέσεις με τα iPhone Εγώ ένα πράγμα θα σου πω φαίνεται ξεκάθαρο ότι πιθανόν δεν είχες ποτέ τα συγκεκριμένα ακουστικά. Και δεν μπορείς να κρίνεις το γιατί δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πουθενά η επιλογή για να κάνεις update στο λογισμικό. Και εξηγούμαι είναι από τα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να συνδέσεις με τα iPhone Και τα πιο προβλήματα που υπάρχουνε. Το 90 τα 100 των ανθρώπων δεν θα συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα στη χρήση με τις συσκευές αυτές. Οπότε δε βρίσκω πραγματικά κανέναν λόγο να κάνεις update σε μία συσκευή που απλά λειτουργεί άψογα και πόσο μάλλον από τη στιγμή που η εταιρεία ένα δεν παρέχει πληροφορίες για το τι έχει το επόμενο λογισμικό και δύο το κάνει αθόρυβα δεν καταλαβαίνεις καν ότι γίνεται. Νομίζω αυτό είναι το ιδανικό !!! Όταν παίρνεις κάτι από αυτήν την συγκεκριμένη εταιρεία θέλεις την ησυχία σου και απλά να δουλεύουν όλα άψογα. Και αυτό κάνει. Είχα τα air pods pro , τα max και τώρα τα 2 !! Αυτό που έχω καταλάβει ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Και φυσικά όπως πάντα τον καλύτερό ήχο περιβάλλοντος. Δεν καταλαβαίνεις σχεδόν καμία διαφορά είτε τα φοράς είτε όχι όταν αφήνεις τον ήχο να περνάει εσωτερικά Στις 27/9/2022 στις 8:09 ΠΜ, CarbonFibre είπε Δεν θέλω να το κάνω vs αλλά τώρα τα sony WF-1000XM4 παίζουν στα 200€ και black friday σίγουρα θα τα δούμε κοντά στα 150€. Δύσκολο να δικαιολογήσεις την διαφορά τιμής με airpods pro 2 ιδίως όταν έχεις μόνο μια συσκευή apple. Υπάρχει κανείς που να έχει χρησιμοποιήσει και τα 2 να μας πει άποψη για χρήση σε iphone. Ας είναι και τα πρώτης γενιάς airpods pro. Με τα xm4 Έφτασα μετά από μερικούς μήνες να έχω μονίμως αποσύνδεσης και πραγματικά απορώ ακόμα γιατί αυτή η εταιρία βγάζει ακουστικά όταν τα συγκεκριμένα ίσως μόνο για ήχο στη μουσική να είναι καλά. Όλες οι ψείρες που έχει βγάλει μέχρι σήμερα πραγματικά ο ήχος που προσφέρουν στις κλήσεις είναι για τα σκουπίδια.μην Αναφέρω όταν θέλεις να ακούσεις κατευθείαν από γύρω σου !! Λες και ακούς τους ντισέπτικονς είναι 1
CarbonFibre Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Με τα xm4 Έφτασα μετά από μερικούς μήνες να έχω μονίμως αποσύνδεσης και πραγματικά απορώ ακόμα γιατί αυτή η εταιρία βγάζει ακουστικά όταν τα συγκεκριμένα ίσως μόνο για ήχο στη μουσική να είναι καλά. Όλες οι ψείρες που έχει βγάλει μέχρι σήμερα πραγματικά ο ήχος που προσφέρουν στις κλήσεις είναι για τα σκουπίδια.μην Αναφέρω όταν θέλεις να ακούσεις κατευθείαν από γύρω σου !! Λες και ακούς τους ντισέπτικονς είναι Ευχαριστώ για το input. Προσωπικά θα περιμένω τελικά μια καλή τιμή για τα airpods pro 2 μιας και δεν τα έχω άμεσα ανάγκη. 1
spartiatis69 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 τα xm4 εντωμεταξυ αν πας να τα παρεις απο αλυσιδα εχουν 280ε.. ελπιζω να μην εχουν τα ιδια προβληματα με 3ρια που ηταν πολυ προβληματικα και αν σου βγαζαν χρονο εκανες τον σταυρο σου..προσωπικα και με τα bose που ειχα τα ειχα στειλει 3 φορες για αντικατασταση (μαλιστα η αμαζον ουτε καν ρωτουσε γιατι ηξερε το θεμα με τις μπαταριες που εχουν).Στο συνολο μου κρατησαν 3χρονια αλλα 3 ζευγαρια στην ουσια αφου ανα κατι μηνες τα εκανα αντικατασταση. Απο την εμπειρια μου παντως οτιδηποτε εκτος απο apple θα εχει πολλες αποσυνδεσεις η προβληματα συνδεσης κατα καιρους και πολυ μετρια ποιοτητα στις κλησεις.. τωρα που εφτιαξαν και τον ηχο στα προ 2 δεν βλεπω τον λογο να μην τα παρει καποιος εκτος του οικονομικου που υποθετω σε λιγο καιρο θα τα βρισκεις με 250.
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Εγώ ένα πράγμα θα σου πω φαίνεται ξεκάθαρο ότι πιθανόν δεν είχες ποτέ τα συγκεκριμένα ακουστικά. Και δεν μπορείς να κρίνεις το γιατί δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πουθενά η επιλογή για να κάνεις update στο λογισμικό. Το σχόλιο σου μου θυμίζει σχόλια/κριτικές(λέμε τώρα)στο skroutz απο χρήστες που βάζουν 5/5 και απλά γράφουν σχόλια του τύπου ''τέλειο'',''οτι καλύτερο'' κλπ. Ναι φαινεται ξεκάθαρα οτι δεν ειχα ποτε airpods pro επειδή τόλμησα να αναφέρω την απουσία επιλογής για firmware update... Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Κριμα πραγματικά σε ένα τεχνολογικό forum να βλέπουμε το 2022 να απουσιάζει η κριτική(ειδικά σε ακριβά για την κατηγορία τους προιοντα) και να επικρατούν τέτοιες οπαδικές απόψεις...
GeeJay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Χαιρετώ την παρέα. Έχω τα AirPods Pro 2 και όταν έχω εισερχόμενη κλήση δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης στα ακουστικά. Είναι φυσιολογικό; Θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση; 🙏🏽
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα