Armoral Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, starmanwarz είπε Σωστα, πρεπει ΑΜΕΣΑ να σταματησει οποιαδηποτε τεχνολογικη εξελιξη για να εχουμε περισσοτερο χρονο να γκρινιαζουμε Όχι να συνεχίσει αλλά να σταματήσουν να μας παραμυθιάζουν. Καλύτερο αλλά δεν το είχες σκεφτεί. 2
zygorito Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορεί να είναι και spray and pray και αν πιάσει έπιασε γιατί υπάρχει το διαθέσιμο κεφάλαιο για R&D. Επίσης το smartwatch είναι ένα mainstream αξεσουάρ πλέον με 100 διαφορετικές δυνατότητες επιλογής, δεν είναι κάτι καινούριο καινοτόμο οπότε πρέπει να φτιάξεις ένα προϊόν ανταγωνιστικότερο του ανταγωνισμού είτε σε επιδόσεις/κατασκευή είτε σε τιμή. Σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα το πάρει όπως αγοράζει/αγόραζε και το τηλέφωνο της google που έχει "stock" android χωρίς τα "bloatware των κινέζων" (λολ). Άν έχει ως βάση την τιμολογιακή πολιτική του galaxy watch χωρίς νομίζω τους περιορισμούς αν δεν έχεις κινητό samsung θα το αγόραζα αν έχει LTE/αισθητήρα πτώσης/nfc για πληρωμές, αλλιώς με βλέπω για galaxy 5
tolisrx8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Αν έχεις iOS θα προτιμήσεις αυτό από το Apple Watch; μου αρεσει περισσότερο η στρογγυλή κασα, σκέφτομαι αυτό και το huawei watch 3.
Razor2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Αραγε τι να κάνουν εκείνα τα Google Glass ; Την ίδια τύχη θα έχει κι αυτή η φτηνή κόπια του Apple Watch 1
Fotoalexandros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Αν και θεωρώ πιο όμορφο το στρογγυλό σχήμα σε αναλογικό ρολόι, πιστεύω πως η προσέγγιση της Apple με τετράγωνη οθόνη είναι πιο ορθή όταν έχουμε να κάνουμε με smartwatch. Οι διάφορες ενδείξεις φαίνονται κατά όλο το πλάτος και ύψος μιας τετράγωνης οθόνης σε αντίθεση με την στρογγυλή που όσο φεύγουμε από το κέντρο της οι ενδείξεις κόβονται. Παρόλα αυτά, αισθητικά και μόνο το Google είναι ένα κόσμημα. 1 ώρα πριν, tolisrx8 είπε μου αρεσει περισσότερο η στρογγυλή κασα, σκέφτομαι αυτό και το huawei watch 3. Κι εγώ αν και έχω iPhone σκέφτομαι σοβαρά το gt3 pro της Huawei. Είναι το μοναδικό που ο αισθητήρας καρδιακής συχνότητας φτάνει την ακρίβεια των apple και η μπαταρία του κρατάει για μέρες. Ρολόι της apple δεν αγοράζω γιατί βαρέθηκα να φορτιζω καθημερινά συσκευές. 2
apos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Chocobo είπε Θέλω να σταθώ λίγο στο τελευταίο που λές γιατί είναι κάτι που επαναλαμβάνεται συχνά στα φόρουμ.Πιστεύεις δηλαδή πως όποτε απέτυχε ένα προιόν μεγάλης εταιρίας δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσουν πως υπάρχει αγοραστικό κοινό ? Κανείς δεν λέει πως η google ή η κάθε google δεν έκανε τις στατιστικές έρευνες τις και πως μέσα απο αυτές είδε πως υπάρχει ενδιαφέρον. Aυτό που λέμε όμως είναι ότι δεν είναι απόλυτο αυτό για την επιτυχία του.Πάρα μα πάρα πολλά προιόντα ή υπηρεσίες ήταν μια χαρά on paper και τελικά πήγαν άπατα...Όσο και να προβλέψεις τις νέες τάσεις , τον ανταγωνισμό κλπ πάντα θα υπάρχει ρίσκο και ενδεχόμενη αποτυχία. Οπότε πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα ''πιστεύεις δηλαδή πως η εταιρία δεν έκανε έρευνα'' ή ''ξέρεις εσύ καλύτερα ,στείλε βιογραφικό κλπ'' ή ''επιστήμονες του ινσόμνια'' κλπ κλπ Την γνώμη μας λέμε όλοι , η οποία υπάρχει πιθανότητα να βγεί αληθινή , άσχετα αν δεν είμαστε υπάλληλοι της εκάστοτε εταιρίας. Σωστά. Έχει να κάνει όμως και με το ύφος που εκφράζεται ο κάθενας. Άλλο να πεις τη γνώμη / εκτίμησή σου, άλλο "να μην το βγάλει" κτλ. Στο θέμα μας, μου φαίνεται πανέμορφο. 1 1
osorkon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Fotoalexandros είπε Αν και θεωρώ πιο όμορφο το στρογγυλό σχήμα σε αναλογικό ρολόι, πιστεύω πως η προσέγγιση της Apple με τετράγωνη οθόνη είναι πιο ορθή όταν έχουμε να κάνουμε με smartwatch. Οι διάφορες ενδείξεις φαίνονται κατά όλο το πλάτος και ύψος μιας τετράγωνης οθόνης σε αντίθεση με την στρογγυλή που όσο φεύγουμε από το κέντρο της οι ενδείξεις κόβονται. Συμφωνώ ότι η τετράγωνη οθόνη είναι πιο πρακτικη, αλλα προσωπικά, μετά από ένα smartwatch και μερικά bands, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρακτικά δεν αλληλεπιδρώ τόσο πολύ με το ρολόι για να με νοιάζει η πιο σωστή οθόνη. Με δεδομένο ότι έχω΄παντα το κινητό σε μια τσέπη, πιο πολύ σαν φορέας αισθητήρων και notifications λειτουργεί στη περίπτωση μου, οπότε άνετα θα θυσίαζα πρακτικότητα για αισθητική. 4
SabotazNic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, athanaso77 είπε Αν έχεις iOS θα προτιμήσεις αυτό από το Apple Watch; Δεν αρεσει σε ολους μια τετραγωνη κασα για ρολοι 🤷♂️ 2
SkaL- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Διαβάζω τα σχόλια, μόνο εμένα με ενδιαφέρει να κρατάει πολλές μέρες η μπαταρία και οι αισθητήρες να είναι καλοί, και λιγότερο το λειτουργικό και ο επεξεργαστής; Και δεν λέω για το ρολόι της google που ακόμα δεν το είδαμε αλλά διαβάζω τόσα θετικά για της Samsung που για τα γούστα μου είναι το πολύ μέτρια.
Waiss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Ticwatch 3 Pro μόνο! Αυτονομία μπόλικη με όλα ανοιχτά και Wear OS. Αν και δεν είμαι fan των smartwatches, είναι το μοναδικό που θα έδινα τα λεφτά μου. Ειδικά τώρα που το βρίσκεις σε τιμές χώμα.
athanaso77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν αρεσει σε ολους μια τετραγωνη κασα για ρολοι 🤷♂️ Και πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο είναι η καλύτερη επόμενη επιλογή; Οκ…
whoever81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Και θα κάνει γύρω στα €400 εδώ. Αν έρθει.
Tetrabitos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Κάθε πότε παλιωνουν αυτά; Κάθε επόμενο μοντέλο 9-12 μήνες; Ή άμα βγάζει καλύτερο ο ανταγωνιστής; 1
polaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Κάθε πότε παλιωνουν αυτά; Κάθε επόμενο μοντέλο 9-12 μήνες; Ή άμα βγάζει καλύτερο ο ανταγωνιστής; Δεν παλιωνουν με την έννοια των κινητών, είχα το Apple Watch series 2 το οποίο εδωσα στην κοπέλα μου όταν πήρα το Series SE (όταν βγήκε το 5, το 2020). Και το series 2 του 2016 αλλά φυσικά και το δικό μου χρησιμοποιούνται μια χαρά και κάνουν αυτά που κάνανε απτήν πρώτη μέρα. Αν θέλεις νέα functionalities αγοράζεις το οποίο καινούριο αλλά σε γενικες γραμμες δεν έχει νόημα η συνεχόμενη αναβάθμιση σε νεο. Στα του ρολογιού, πολύ ωραία η εκδοχή με στρογγυλή κάσα αλλά αν και ήταν το μόνο που με ξένιζε τότε στο Apple Watch, τελικά όπως είπαν και άλλοι βολεύει περισσότερο να διαβάζεις κείμενο σε τετράγωνη παρα σε στρογγυλή. Πολύ όμορφο πάντως το Google Watch, μακάρι να τα πάει καλά με τον ανταγωνισμό και να το βλέπουμε φορεμένο στο δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα