katarasg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Γεια σε ολους.Θελω την γνωμη σας σχετικα με τον καθαρισμο των οπτικων ενος scanner.Πιο συγκεκριμενα εχω ενα scanner A4 fujitsu ix 500 και θελω να καθαρισω τα οπτικα του .Η fujitsu παραγει ενα καθαριστικο αλλα δεν υπαρχει ελλαδα; μονο Αγγλια και Αμερικη και ειναι πανακριβο να το φερεις.Δεν μπαινεις καν στον κοπο.Ειμαι σιγουρος οτι το υγρο που δινει και το χρεωνει 45 $ το μπουκαλακι δεν ειναι τιποτα αλλο απο azax.Εχει κανεις παρομοια εμπειρια.Με τι θα ηταν καλο να καθαριστουν αυτες οι επιφανειες?Σας ευχαριστω
lector Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, katarasg είπε Γεια σε ολους.Θελω την γνωμη σας σχετικα με τον καθαρισμο των οπτικων ενος scanner.Πιο συγκεκριμενα εχω ενα scanner A4 fujitsu ix 500 και θελω να καθαρισω τα οπτικα του .Η fujitsu παραγει ενα καθαριστικο αλλα δεν υπαρχει ελλαδα; μονο Αγγλια και Αμερικη και ειναι πανακριβο να το φερεις.Δεν μπαινεις καν στον κοπο.Ειμαι σιγουρος οτι το υγρο που δινει και το χρεωνει 45 $ το μπουκαλακι δεν ειναι τιποτα αλλο απο azax.Εχει κανεις παρομοια εμπειρια.Με τι θα ηταν καλο να καθαριστουν αυτες οι επιφανειες?Σας ευχαριστω Δεν ξερω αν εννοεις τα προστατευτικα τζαμακια η τα πρισματα, αλλα και στις δυο περιπτωσεις εχω χρησιμοποιησει ισοπροπυλικη αλκοολη με καθαρο μαλακο πανακι ή μπατονετα και ηταν αρκετα αποτελεσματικο. Απλα θελει προσεκτικες κινησεις και υπομονη. Τι ακριβως προβλημα διαπιστωνεις; 2 1
Λύση CyanBlue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στα δικά μου χρησιμοποιώ ισοπροπυλική αλκοόλη 99,5% από φαρμακείο (προσοχή - όχι οινόπνευμα) προσεκτικά σε μικρά πανάκια μικροϊνών. Καθαρίζει τη βρομιά και δεν αφήνει χνούδι. Μια άλλη ασφαλής λύση είναι καθαριστικό υγρό φωτογραφικών φακών, καλής ποιότητας. Με ένα κιτ που περιέχει υγρό, βουρτσάκι, φυσητήρι και πανάκι με μικροίνες από ένα φωτογραφικό κατάστημα και πολύ υπομονή, κάνεις καλή δουλειά. Προσοχή: Ψεκάζουμε το πανάκι, όχι σε πρίσματα και καθρέπτες. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από CyanBlue
katarasg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου βγαζει μυνημα στο software οτι ειναι βρωμικο και θελει καθαρισμα και στον αλλο (εχω 2 scanner) εχει μειωθει η ποιοτητα συν οτι αυτα που διαβαζει δεν μπορει να τα "καταλαβε" ABBY FINE για να τα μετατρεψει σε searchable pdf με ελληνικα.Ισοπροπυλικη αλκοολη πηρα εδω και καιρο μιλωντας παντα να περασειβ τα "τζαμακια" που διαβαζει.Μηπως ομως καλυτερα να βρω 70% ισοπροπυλικη?Γιατι μεχρι τωρα 99,9 βρισκω ειναι σε υψηλη συγκεντρωση 17 ώρες πριν, lector είπε Δεν ξερω αν εννοεις τα προστατευτικα τζαμακια η τα πρισματα, αλλα και στις δυο περιπτωσεις εχω χρησιμοποιησει ισοπροπυλικη αλκοολη με καθαρο μαλακο πανακι ή μπατονετα και ηταν αρκετα αποτελεσματικο. Απλα θελει προσεκτικες κινησεις και υπομονη. Τι ακριβως προβλημα διαπιστωνεις; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από katarasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα