Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alxnt είπε

Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ανάμεσα στο Sonoff Basic R2 και R3 ή παίρνω όποιο να ναι;

Ρελε 20αρι ή 25αρι;

εγω παιζω με το R2 το κλασικο μαζι με ρελε ραγας 20αρι.

επισης εχω παρει και τη βαση για να μην ειναι χυμα το R2 στον πινακα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, alxnt είπε

Τελικά τσίμπησα r2 και βάση. Μένει το ρελε.

λυνει χερια αυτη η λυση. Ασε που δεν τον ξεχνας ποτε ανοικτο. Οτι καλυτερο

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

λυνει χερια αυτη η λυση. Ασε που δεν τον ξεχνας ποτε ανοικτο. Οτι καλυτερο

Αμα έχει και schedule με περιόδους, εννοώ για την αλλαγή χειμερινή / θερινή ώρας, θα ειναι όνειρο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alxnt είπε

Αμα έχει και schedule με περιόδους, εννοώ για την αλλαγή χειμερινή / θερινή ώρας, θα ειναι όνειρο.

εχει schedules  μπορεις να βαλεις οσα θες ποτε να ανοιγει και ποτε να κλεινει και ποιες μερες. Αυτοματη αλλαγη ωρας δεν εχει δυστηχως αλλα φτιαχνεις ενα για χειμερινη και ενα για καλοκαιρινη και κανεις ON οποια χρειαζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο threat.

Η κεντρική μονοφασική παροχή 8αρα, πάει σε έναν πίνακα και αυτός έχει 3 ασφάλειες και μοιράζει το ρεύμα σε 3 διαφορετικούς χώρους οι οποίοι έχουν ξεχωριστό κανονικό πίνακα.

Θέλω να βλέπω live την κατανάλωση στον κάθε κάθε χώρος και συγκεντρωτικά στοιχεία σε κάποιο app. 

Υπάρχει κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, G-pal είπε

Για να μην ανοίγω νέο threat.

Η κεντρική μονοφασική παροχή 8αρα, πάει σε έναν πίνακα και αυτός έχει 3 ασφάλειες και μοιράζει το ρεύμα σε 3 διαφορετικούς χώρους οι οποίοι έχουν ξεχωριστό κανονικό πίνακα.

Θέλω να βλέπω live την κατανάλωση στον κάθε κάθε χώρος και συγκεντρωτικά στοιχεία σε κάποιο app. 

Υπάρχει κάτι τέτοιο ?

Κανονικα πρεπει να ανοίξεις το search και θα το βρεις αυτο που ψαχνεις. Τεσπα για να σε βγαλω απο το κοπο λεγεται shelly η εταιρια και θα βρεις για μονοφασική ή τριφασική παροχή.

Δημοσ.

Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος που έχει τριφασικό να βάλει οπωσδήποτε το shelly 3em. Προσωπικά προτίμησα να βάλω 3 απλά em και ας ήταν μεγαλύτερο το κόστος. Εξάλλου είναι και η μόνη λύση αν δεν υπάρχει χώρος στις ράγες του πίνακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...