Προς το περιεχόμενο

Απορια σχετικα με μετατροπη καρτοκινητου σε συνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα κινητο Cosmote και μου εκαναν μια προσφορα να το κανω συνδεση 15/09/2022

Μετα απο ενημερωσει που ελαβα στης 16/09/2022 μεχρι 20/09/2022 θα επρεπε να ειχε ενεργοποιηθει !

σημερα 23/09/2022 δεν εχει ενεργοποιηθει και η ενημερωσει που ειχα ειναι υπαρχει κολλημα γιατι το καρτοκινητο δεν εχει 90 μερες ενεργοποιημενο στην εταιρια ! (το εχω παρει στης 12/08/2022)

Υπαρχει καποιο νομικο κολλημα ;
Μηπως με κοροιδευουν με βαση οτι η προσφορα που μ ειχαν δωσει εξαρχεις ηταν λαθος και μετα απο γραπτω αιτημα τελικα μου την εδωσαν ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Ποιος ξερει... Σου ειπαν οτι οταν περασουν οι 90 μερες θα προχωρήσει ή παει ακυρο και μετα απο 90 μερες παρε μας για νες προσφορα; 

Δεν εχουν αναφερει κατι! επισης εχασα αντίστοιχη προσφορα απο vodafone και τους ειχα ενημερωσει οτι εχω παρει αντίστοιχη προσφορά απο vodafone .
Το θεμα με της 90 ημερες μου φαινεται λιγο παρανομο γιατι δεν το βλεπω πουθενα στο site

2 ώρες πριν, venuets είπε

Εχω ενα κινητο Cosmote και μου εκαναν μια προσφορα να το κανω συνδεση 15/09/2022

Μετα απο ενημερωσει που ελαβα στης 16/09/2022 μεχρι 20/09/2022 θα επρεπε να ειχε ενεργοποιηθει !

σημερα 23/09/2022 δεν εχει ενεργοποιηθει και η ενημερωσει που ειχα ειναι υπαρχει κολλημα γιατι το καρτοκινητο δεν εχει 90 μερες ενεργοποιημενο στην εταιρια ! (το εχω παρει στης 12/08/2022)

Υπαρχει καποιο νομικο κολλημα ;
Μηπως με κοροιδευουν με βαση οτι η προσφορα που μ ειχαν δωσει εξαρχεις ηταν λαθος και μετα απο γραπτω αιτημα τελικα μου την εδωσαν ;

Δεν είναι νομικό το θέμα από ότι νομίζω. Είναι η πολιτική της cosmote. Τα καρτοκινητο για να γίνουν σύνδεση πρέπει να περάσουν 90 μέρες.

2 λεπτά πριν, kallonos είπε

Δεν είναι νομικό το θέμα από ότι νομίζω. Είναι η πολιτική της cosmote. Τα καρτοκινητο για να γίνουν σύνδεση πρέπει να περάσουν 90 μέρες.

Δεν θα επρεπε να αναγραφεται καπου ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...