venuets Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω ενα κινητο Cosmote και μου εκαναν μια προσφορα να το κανω συνδεση 15/09/2022 Μετα απο ενημερωσει που ελαβα στης 16/09/2022 μεχρι 20/09/2022 θα επρεπε να ειχε ενεργοποιηθει ! σημερα 23/09/2022 δεν εχει ενεργοποιηθει και η ενημερωσει που ειχα ειναι υπαρχει κολλημα γιατι το καρτοκινητο δεν εχει 90 μερες ενεργοποιημενο στην εταιρια ! (το εχω παρει στης 12/08/2022) Υπαρχει καποιο νομικο κολλημα ; Μηπως με κοροιδευουν με βαση οτι η προσφορα που μ ειχαν δωσει εξαρχεις ηταν λαθος και μετα απο γραπτω αιτημα τελικα μου την εδωσαν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Ποιος ξερει... Σου ειπαν οτι οταν περασουν οι 90 μερες θα προχωρήσει ή παει ακυρο και μετα απο 90 μερες παρε μας για νες προσφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, gorge18 είπε Ποιος ξερει... Σου ειπαν οτι οταν περασουν οι 90 μερες θα προχωρήσει ή παει ακυρο και μετα απο 90 μερες παρε μας για νες προσφορα; Δεν εχουν αναφερει κατι! επισης εχασα αντίστοιχη προσφορα απο vodafone και τους ειχα ενημερωσει οτι εχω παρει αντίστοιχη προσφορά απο vodafone . Το θεμα με της 90 ημερες μου φαινεται λιγο παρανομο γιατι δεν το βλεπω πουθενα στο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, venuets είπε Εχω ενα κινητο Cosmote και μου εκαναν μια προσφορα να το κανω συνδεση 15/09/2022 Μετα απο ενημερωσει που ελαβα στης 16/09/2022 μεχρι 20/09/2022 θα επρεπε να ειχε ενεργοποιηθει ! σημερα 23/09/2022 δεν εχει ενεργοποιηθει και η ενημερωσει που ειχα ειναι υπαρχει κολλημα γιατι το καρτοκινητο δεν εχει 90 μερες ενεργοποιημενο στην εταιρια ! (το εχω παρει στης 12/08/2022) Υπαρχει καποιο νομικο κολλημα ; Μηπως με κοροιδευουν με βαση οτι η προσφορα που μ ειχαν δωσει εξαρχεις ηταν λαθος και μετα απο γραπτω αιτημα τελικα μου την εδωσαν ; Δεν είναι νομικό το θέμα από ότι νομίζω. Είναι η πολιτική της cosmote. Τα καρτοκινητο για να γίνουν σύνδεση πρέπει να περάσουν 90 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, kallonos είπε Δεν είναι νομικό το θέμα από ότι νομίζω. Είναι η πολιτική της cosmote. Τα καρτοκινητο για να γίνουν σύνδεση πρέπει να περάσουν 90 μέρες. Δεν θα επρεπε να αναγραφεται καπου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα