MrGalaxy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιές θεωρείτε τις τρομακτικότερες εισαγωγές ή σκηνές ταινιών τρόμου ; Αρχίζω με αυτήν ,από την ταινία The Nun (2018) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από MrGalaxy 1
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 οχι εισαγωγη, αλλα μια απο τις καλυτερες του ειδους 3
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Απέραντος λάτρης horror ταινιών όμως δεν φτουρανε μπροστά στα video games. 5
original911 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντα το έλεγα στη γυναίκα μου που γέλαγε όταν με έβλεπε να ταράζομαι όταν έπαιζα horror games.. 1
antbyron Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 6 hours ago, ikaruga24 said: Απέραντος λάτρης horror ταινιών όμως δεν φτουρανε μπροστά στα video games. Από ποια άποψη δεν φτουράνε; Από θέμα διασκέδασης και immersion; Προσωπικά επειδή νιώθω ότι έχω μεγαλύτερο έλεγχο στα παιχνίδια, τρομάζω λιγότερο σε αυτά απ 'ότι στις ταινίες. 2
sellsoap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 9:33 ΜΜ, antbyron είπε Από ποια άποψη δεν φτουράνε; Από θέμα διασκέδασης και immersion; Προσωπικά επειδή νιώθω ότι έχω μεγαλύτερο έλεγχο στα παιχνίδια, τρομάζω λιγότερο σε αυτά απ 'ότι στις ταινίες. Aν παιξεις The Exorcist Legion σε VR, θα αναθεωρήσεις..........😁 1
KilliK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 3:01 ΜΜ, ikaruga24 είπε Απέραντος λάτρης horror ταινιών όμως δεν φτουρανε μπροστά στα video games. ναι, την ιδια γνωμη εχω και εγω. το immersion και το interaction που προσφερουν τα παιχνιδια, βοηθαει τα μεγιστα στην εμπερια τρομου. το μονο μεσο οπου ο τρομος δεν δουλευει καθολου εκ φυσεως, ειναι τα κομιξ. γιαυτο και δουλειες πανω σε αυτο το ειδος σπανιζουν. 3
antbyron Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 On 27/09/2022 at 09:34, sellsoap said: Aν παιξεις The Exorcist Legion σε VR, θα αναθεωρήσεις..........😁 Το resident evil θα ήθελα να παίξω σε vr. 4
Miracle Worker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπήρχε κάποτε και ένα interactive virtual comic, κάτι τέτοιο, που λέγανε ότι είναι ότι πιο τρομακτικό είχε κυκλοφορήσει. Το είχα βάλει με ακουστικά τέρμα 3 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν ήμουν νεανίας, το έκλεισα στην πρώτη σκηνή. Μεγάλη ανατριχίλα. Edit: Bongcheon-Dong ghost webtoon για όποιον ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από Miracle Worker 2
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Για να είμαι on topic όμως θα αναφέρω ορισμένες δυνατές εισαγωγές σε ταινίες τρόμου. Τώρα για εισαγωγή όχι απαραίτητα οι πρώτες δύο τρεις σκηνές αλλά τα πρώτα 5-10 λεπτά καθώς "χτίζει". - Dream catcher - The Mist - Evil Dead remake - Deliver us from evil Μερικά φρέσκα στο μυαλό μου. 1
MrGalaxy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Υπήρχε κάποτε και ένα interactive virtual comic, κάτι τέτοιο, που λέγανε ότι είναι ότι πιο τρομακτικό είχε κυκλοφορήσει. Το είχα βάλει με ακουστικά τέρμα 3 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν ήμουν νεανίας, το έκλεισα στην πρώτη σκηνή. Μεγάλη ανατριχίλα. Edit: Bongcheon-Dong ghost webtoon για όποιον ενδιαφέρεται. χαχαχαχα το βρήκα .με έπιασε γέλιο στα jumbscares δεν τρόμαξα καθόλου,στίς ταινίες τρομάζω πιο πολύ
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 2:35 ΠΜ, MrGalaxy είπε χαχαχαχα το βρήκα .με έπιασε γέλιο στα jumbscares δεν τρόμαξα καθόλου,στίς ταινίες τρομάζω πιο πολύ για στειλε το λινκ στο pm, ειμαι περιεργος να το δω. απο τα κομιξ, μονο το Domu και η δουλεια του Junji Ito βρηκα ενδιαφεροντα. Αλλα και παλι, αυτα ειναι πιο πολυ creepy, παρα τρομακτικα. δηλαδη πως να τρομαξεις με αυτην την ζωγραφια; και για να επανερθω στ θεμα, αλλη μια κλασικη εισαγωγη. ναι ειναι tame για τα σημερινα δεδομενα, αλλα εχει παραμενει ιconic στην κινηματογραφικη ιστορια. και γενικα ολη η ταινια ειναι ενα αριστουργημα του ειδους, βασικα γεννησε το μοντερνο zombie υποειδος: 2
hurin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Σε θερινό προκάλεσε ανατριχίλες η εισαγωγή του Night of the Living Dead, όχι επειδή έκανε κρύο. 1
Mixalisrou69 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Αν και γω λάτρης των horror movies πλέον έχει ξεφτιλιστεί το είδος και έχουν να παρουσιάσουν μόνο κάτι ηλίθια jump scares, που ούτε αυτά σε τρομάζουν αν έχεις συνηθίσει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα