Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Captain Nemo είπε

Ίσως φαίνεται χειρότερα από όσο είναι , οι μικροαμυχες με ανοιχτή οθόνη δεν φαίνονται μόνο στην κάτω αριστερή γωνία ίσως που ευτυχώς είναι στα όρια του πλαισίου.Αν θα το κρατούσατε τι ποσό θα ζητούσατε πίσω και αν το προφίλ δεν δέχεται επιστροφές μπορεί κάποιος μέσω προστασίας ebay να το επιστρέψει ?Πως τα καταφέρνουν με καινούργιες συσκευές δεν ξέρω, με στιλέτα κυκλοφορούν;

αυτό έχει πέσει και έχει σπάσει η οθόνη.

Στείλε το πίσω,οτι και λεφτά να πάρεις πίσω θα μπεις μέσα.Μόνο όσα έδωσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα με το chat του eBay και ζήτησα επιστροφή μπήκε το νερό στο αυλάκι μάλλον θα δείξει , τώρα έχει το μπαλάκι ο πωλητής 

Έστειλα και μια σύντομη περιγραφή και τις φωτογραφίες 

Επεξ/σία από Captain Nemo
Δημοσ.

Έτσι , επιστροφή μόνο με full refund. Screenshot και την περιγραφή να φανεί ότι άλλα έλεγε. Πιστεύω εύκολα θα πάρεις να λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

Μου έκανε πρόταση να μου επιστρέψει 19 ευρώ 💶 😂 ενώ μου έλεγε θα λείπει και από το Σάββατο θα μπορούσε να επικοινωνήσει, για πότε επέστρεψε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Captain Nemo είπε

Μου έκανε πρόταση να μου επιστρέψει 19 ευρώ 💶 😂 ενώ μου έλεγε θα λείπει και από το Σάββατο θα μπορούσε να επικοινωνήσει, για πότε επέστρεψε 

Έκανε (παράνομη) αναστροφή στο Ζεφύρι. Δεν εξηγείται διαφορετικά. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως δεν καταλαβαινω πως δεν φαινοντουσαν αυτες οι γρατζουνιες στις φωτογραφιες, αν δεν ειχε φωτογραφιες ή μονο την πισω ειναι μεγαλο εγκλημα να ασχοληθεις με κατι τετοια...

Απο μερικη επιστροφη ειχα παλια μια εμπειρια που πηρα μασκες με φιλτρα (για αερια) αρκετα φθηνα και οταν τις παρελαβα αν και λειτουργικες δεν εγραφε τον ΕΝ πανω (σαν πιστοποιηση) που φαινονταν στις φωτογραφιες, να τις επιστρεψω δεν ηθελα λογω μπελα και επειδη ηταν λειτουργικες, οποτε πηρα αρκετα λεφτα πισω (πανω απο τα μισα αν θυμαμαι καλα)

Τωρα εδω εσυ εμπλεξες σε καμμια περιπτωση δεν ειναι σαν καινουργιο που λεει, αν δεν γινει ολικη επιστροφη πρεπει να του παρεις και εσυ πανω απο τα μισα...

Επεξ/σία από eko13
  • Like 2
Δημοσ.

Ενω αρχικά έστειλε ένα μήνυμα που το έπαιζε δύσκολος μετά απο λίγο έστειλε άλλο που δέχτηκε την επιστροφή οπότε τον ρώτησα με ποια εταιρεία θέλει να παραλάβει όπως μου είπαν απο το ebay και τι στοιχεία να γράψω επάνω.Μάλλον κατάλαβε οτι δεν θα την έβγαζε καθαρή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...