Panathas11 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, στην εταιρία που έχω πιάσει δουλειά μας πληρώνουν μισά τράπεζα μισά χέρι και έχει εδώ και δυο μήνες τα "μαύρα" μας τα πληρώνουν σε δυο τρόπους. Ο πρώτος είναι σε cash Και ο άλλος είναι με τις Edenred gift card ticket compliments. Οι οποίες είναι προπληρωμένες κάρτες των 150€. Η βλακεία σε αυτές είναι ότι δεν παίρνει σε όλα τα POS, καθώς μπορείς να την περάσεις μόνο από τα πλαγιά "συρτά" και δεν μπορείς να την βάλεις στο κινητό μεσω NFC. Όποτε έρχομαι και σας ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω με κάποια πατέντα να εξαργυρώσω τις κάρτες χωρίς να χάσω πολύτιμο ποσό από την αξία της ;
Haldol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Panathas11 είπε Όποτε έρχομαι και σας ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω με κάποια πατέντα να εξαργυρώσω τις κάρτες χωρίς να χάσω πολύτιμο ποσό από την αξία της ; Γνωρίζεις τα στοιχεία τους; Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις top-up στη Revolut.
vanni Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Να προτείνεις στην εταιρεία σου να σας δώσουν τις καινούργιες κάρτες της Edenred η οποία έχει ανέπαφες αγορές και περνάει σε όλα τα pos (δοκιμασμένο εδώ και τρεις μήνες που πληρώνεται η γυναίκα 150€ κάθε μήνα σε αυτήν).
SilentVoice Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, vanni είπε Να προτείνεις στην εταιρεία σου να σας δώσουν τις καινούργιες κάρτες της Edenred η οποία έχει ανέπαφες αγορές και περνάει σε όλα τα pos (δοκιμασμένο εδώ και τρεις μήνες που πληρώνεται η γυναίκα 150€ κάθε μήνα σε αυτήν). Σε όλα τα Pos- καταστήματα που συμμετέχουν φαντάζομαι εννοείς. Στον φούρνο της γειτονιάς μου δεν περνάει, καθώς δεν εχει συνεργασία με την ticketrestaurant , αλλά έχει PoS της Εθνικής.
vanni Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 όχι δεν εννοώ να συμμετέχουν μέχρι στιγμής όπου την έχουμε χρησιμοποιήσει περνάει κανονικά ( και στον φούρνο της γειτονιάς) χωρίς πρόβλημα.
giwrgostr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Σε όλα τα Pos- καταστήματα που συμμετέχουν φαντάζομαι εννοείς. Στον φούρνο της γειτονιάς μου δεν περνάει, καθώς δεν εχει συνεργασία με την ticketrestaurant , αλλά έχει PoS της Εθνικής. Συνήθως λειτουργούν σε οποιοδήποτε κατάστημα έχει καδ σχετικό με φαγητό, ακόμα και αν δεν φαίνεται ως συνεργαζόμενο. Μου έχει περάσει μέχρι και σε μπαρ, επειδή μάλλον ήταν δηλωμένο ως μπαρ - εστιατόριο.
thanasis00 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Και εγώ με τη χρεωστική της edenred δεν είχα ποτέ θέμα, και google pay έμπαινε και ψώνιζα παντού. Σημείωση μόνο ότι δουλεύει σε καταστήματα που έχουν ελληνικό ΑΦΜ, οπότε κάποια που ίσως να μην έχουν να μη περνάει (μου έχει τύχει σε φούρνο και ψιλικατζίδικο).
JakeKaufman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 22/9/2022 στις 10:53 ΜΜ, Panathas11 είπε Καλησπέρα σε όλους, στην εταιρία που έχω πιάσει δουλειά μας πληρώνουν μισά τράπεζα μισά χέρι και έχει εδώ και δυο μήνες τα "μαύρα" μας τα πληρώνουν σε δυο τρόπους. Άσχετο-σχετικό, δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να έκανε deal με μαύρα στη δουλειά και κάποια στιγμή να μην άλλαξε (μονομερώς από τον εργοδότη) ο τρόπος καταβολής. Τουλάχιστον τα παίρνεις ακόμα, κάποιοι απλά σταματάνε να τα δίνουν ή τα καθυστερούν μήνες.
Panathas11 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 22/9/2022 στις 11:21 ΜΜ, Haldol είπε Γνωρίζεις τα στοιχεία τους; Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις top-up στη Revolut. Είναι Ανώνυμη η κάρτα δεν γίνεται το δοκίμασα Στις 23/9/2022 στις 11:52 ΠΜ, vanni είπε Να προτείνεις στην εταιρεία σου να σας δώσουν τις καινούργιες κάρτες της Edenred η οποία έχει ανέπαφες αγορές και περνάει σε όλα τα pos (δοκιμασμένο εδώ και τρεις μήνες που πληρώνεται η γυναίκα 150€ κάθε μήνα σε αυτήν). Ναι το έχω προτείνει ήδη δεν νομίζω να αλλάξει κάτι Στις 24/9/2022 στις 12:52 ΠΜ, JakeKaufman είπε Άσχετο-σχετικό, δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να έκανε deal με μαύρα στη δουλειά και κάποια στιγμή να μην άλλαξε (μονομερώς από τον εργοδότη) ο τρόπος καταβολής. Τουλάχιστον τα παίρνεις ακόμα, κάποιοι απλά σταματάνε να τα δίνουν ή τα καθυστερούν μήνες. Ναι κάτι είναι κ αυτό αλλά όπως κ να χει δεν είναι και ότι καλύτερο Στις 23/9/2022 στις 1:55 ΜΜ, thanasis00 είπε Και εγώ με τη χρεωστική της edenred δεν είχα ποτέ θέμα, και google pay έμπαινε και ψώνιζα παντού. Σημείωση μόνο ότι δουλεύει σε καταστήματα που έχουν ελληνικό ΑΦΜ, οπότε κάποια που ίσως να μην έχουν να μη περνάει (μου έχει τύχει σε φούρνο και ψιλικατζίδικο). Όχι παίρνει παντού με την μαγνητική κάρτα αλλά σε μερικά καταστήματα αντιμετωπίζει προβλήματα. Πχ στο μπαρμπέρικο της προάλλες που πήγα κόλλησε το μηχάνημα πος πάγωνε όταν περνούσα την κάρτα και έπρεπε να βγάλουμε μπαταρίες και να ξανά δοκιμάσουμε .. μετά από 3 προσπάθειες πλήρωσα με κάρτα από κινητό ανέπαφα . Και είναι φουλ σπαστικό να ενημερώνω σε καθέναν ότι είναι μαγνητική η κάρτα παρά πολλοί το βλέπουν πρώτη φορά και τους κάνει εντύπωση
SirTasos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ αντιμετωπίζω ένα άλλο θέμα. Έχω δύο κάρτες edenred των 150 €, στο σύνολο δηλαδή 300€. Και θέλω να κάνω μια αγορά κοντά στα 500€. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω ηλεκτρονική αγορά με περισσότερες από μία κάρτες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαργυρώσω τα χρήματα και να τα μεταφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό; Εχω σκεφτεί να το προσπαθήσω μέσω revolut ή μέσω paysafe. Κανείς άλλος που το δοκίμασε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα