maxim. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Δεν έχω ξαναπάει στο αεροδρόμιο οπότε συγνώμη αν φανούν βλακώδεις οι ερωτήσεις μου. Την επόμενη πέμπτη πρόκειται να υποδεχτώ άτομο που έρχεται από Πολωνία προς Αθήνα με την πτήση των 22:00. Μπορώ να παρκάρω το αμάξι μου κοντά στον χώρο αφίξεων την ώρα που θα πάω η είναι καλύτερο να έχω κάνει προκράτηση της θέσης online? Αν κάνω κράτηση online βλέπω ότι πρέπει να επιλέξω ώρα άφιξης και ώρα αναχώρησης.Αν έχω βάλει ώρα αναχώρησης 11 και η πτήση καθυστερήσει τι γίνεται? Όταν μπω μέσα στο αεροδρόμιο για να πάω στην πύλη που θα γίνει η άφιξη της συγκεκριμενης πτήσης θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον υπάλληλο να με κατατοπίσει ή μπορώ να το βρω άνετα από κάποιον πίνακα ή χάρτη?
Haldol Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει πάρκινγ για στάθμευση μικρής διάρκειας (λίγων ωρών) στην απέναντι μεριά του δρόμου απ' τις αφίξεις. Μάλιστα μέχρι 20' είναι δωρεάν. Δε χρειάζεται κράτηση. Απλά μπαίνεις, χτυπάει την πινακίδα σου η κάμερα και σου δίνει εισιτήριο. Πληρώνεις όταν είναι να φύγεις (αλλά ΠΡΙΝ να πας στο αμάξι). Όσο για το δεύτερο ερώτημα, νομίζω ότι πλέον (ελέω COVID) δε μπαίνεις μέσα, βγαίνει στο δρόμο αυτός που περιμένεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Κανονικά μπαίνεις στο χώρο αφίξεων,όπως παλιά. 4
MadPax Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Θα βάλεις το αυτοκίνητο στπ πάρκινγκ μικρής διάρκειας στις αφίξεις, θα πάρεις το εισιτήριο και όταν επιστρέψεις στο αυτοκίνητο θα το πληρώσεις στα μηχανήματα που έχει στο χώρο του πάρκινγκ και θα φύγεις κύριος. Θα δεις στην οθόνη μόλις μπείς στις αφίξεις πότε έρχεται η πτήση και σε ποιά πύλη βγαίνουν και περιμένεις εκεί μέχρι να τον δεις. Αν δεις ότι σε παίρνει η ώρα πίνεις κανα καφεδάκι, μπορείς να περιμένεις όσο θέλεις δεν υπάρχουν μέτρα, καλού κακού φόρα μάσκα γιατί έχει αρκετό κόσμο. 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Αν κοντευεις τα 20 λεπτα και δεν εχει βγει ακομα, βγαινεις και ξαναμπαινεις αν θες. Γενικα αν φτανει 22:00, υπολογιζε τουλαχιστον +15 λεπτα (+10 αν εχει βαλιτσα)
lector Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Θα μπεις μεσα στο κτιριο για να υποδεχτεις τον ανθρωπο ή θα βγει αυτος εξω; Αν ειναι να μπεις μεσα, πας στο παρκινγκ μικρης διαρκειας. Αν γινεται να τον περιμενεις απ'εξω, σταματας με αλαρμ στο σχετικο διαζωμα εξω απο τις εξοδους και περιμενεις εκει, απλα συνεννοειστε απο ποια πορτα θα βγει.
SakafliaC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Αν περίμενες στο αμάξι θα ταν όλα πολύ πιο εύκολα να ξέρεις απλά. Η Πολωνία βγαίνει στην έξοδο Β, οπότε θα σταματήσεις στις πόρτες 4-5 των αφίξεων, τις τελευταίες δηλαδή που συναντάς ερχόμενος. Αν πάλι θες να μπεις μέσα αφήνεις όπως σου είπαν το αμάξι στο μικρής διάρκεις συγκεκριμένα στο P2. Και μπαίνεις πάλι ή απ την 4 ή απ την 5 είσοδο.
csontheline Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δεν θες να παρκάρεις σε χώρο στάθμευσης, περίμενε μέσα στο αμάξι εκτός αεροδρομίου. Και δεν θα συμβάλλεις στον κακό χαμό με τα παρκαρισμένα των "μόνο 2 λεπτών" και δεν θα σε ενοχλήσει η τροχαία που περνάει.
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτο που κανω εγω οταν περιμενω κοσμο ειναι να περιμενω στο παρκιν του λερου/ικεα κλπ και ξεκιναω προς το αεροδρομιο α) οταν βγουν απο το αεροπλανο κ περπατανε προς την εξοδο εφοσον δεν εχουν βαλιτσα ή β) μολις παρουν τη βαλιτσα εφοσον εχουν (γιατι μπορει να κανει και μιση ωρα για πλακα να βγει). Συνάντηση παντα στο 2ο διαζωμα της εξοδου 5 που ειναι η πιο χαλαρη. Το να μπεις μεσα κ να περιμενεις ειναι εφικτο, θα παρκαρεις σε ενα απο τα παρκιν βραχειας (20' δωρεαν, μετα πλερω κανονικα) και θα δεις στις οθονες απο που θα βγει 5
Jorvik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Ποια μιση ωρα; Λογω πολλων επαγγελματικων ταξιδιων υπηρχαν αρκετες φορες φετος που περιμενα τις βαλιτσες πανω απο μια ωρα. 1
paylidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Jorvik είπε Ποια μιση ωρα; Λογω πολλων επαγγελματικων ταξιδιων υπηρχαν αρκετες φορες φετος που περιμενα τις βαλιτσες πανω απο μια ωρα. σαφως... η μιση ωρα ειναι για πλακα... εχει τυχει κ εγω να περιμενω 45'. με κατω απο τεταρτο δε γλυτωνεις με τιποτα παντως 2
SabotazNic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Βράδια πάντως κάνουν σχετικά πιο γρήγορα. 2
Jorvik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βράδια πάντως κάνουν σχετικά πιο γρήγορα. Θα σας πω σημερα το βραδυ ποσο θα περιμενω την βαλιτσα που επιστρεφω Ελλαδα. 3
Dinos1973 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Κατεβάζεις το app flight radar η κάτι παρόμοιο και παρακολουθείς την πτήση. Εάν είστε κοντά στην Αττική οδό ξεκινάς για αεροδρόμιο 20 λεπτά πριν την προσγείωση, από την προσγείωση μέχρι την έξοδο ελάχιστος χρόνος η μισή ώρα !
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, maxim. είπε Καλησπέρα σας, Όταν μπω μέσα στο αεροδρόμιο για να πάω στην πύλη που θα γίνει η άφιξη της συγκεκριμενης πτήσης θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον υπάλληλο να με κατατοπίσει ή μπορώ να το βρω άνετα από κάποιον πίνακα ή χάρτη? Πρέπει να λύσεις εναν γρίφο αλά Squid game πριν σου αποκαλύψουν απο πού βγαίνουν οι ταξιδιώτες. 2 ώρες πριν, paylidis είπε Αυτο που κανω εγω οταν περιμενω κοσμο ειναι να περιμενω στο παρκιν του λερου/ικεα κλπ και ξεκιναω προς το αεροδρομιο α) οταν βγουν απο το αεροπλανο κ περπατανε προς την εξοδο εφοσον δεν εχουν βαλιτσα ή β) μολις παρουν τη βαλιτσα εφοσον εχουν (γιατι μπορει να κανει και μιση ωρα για πλακα να βγει). Συνάντηση παντα στο 2ο διαζωμα της εξοδου 5 που ειναι η πιο χαλαρη. Το να μπεις μεσα κ να περιμενεις ειναι εφικτο, θα παρκαρεις σε ενα απο τα παρκιν βραχειας (20' δωρεαν, μετα πλερω κανονικα) και θα δεις στις οθονες απο που θα βγει Επίσης βράδυ ειναι χαλαρά και στις αναχωρήσεις και συνηθως δε σε ενοχλεί κανένας ειδικά αν δε παρκάρεις ακριβώς στη μέση αλλά προς την άκρη του τερμιναλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα