ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, MariosX είπε Ok είδα πολλές απαντήσεις Ναι πράγματι κάνω αρκετά πράγματα. Αλλά σχέση, παιδιά, να μοιραστώ όσα έχω καταφέρει; Αποκλείεται. Ναι από παρέες, έχει τύχει να βρω κοπέλα που να θέλει να "επενδύσει" πάνω μου, αλλά δυστυχώς ξεκινούσαν τα νιαούρισματα. Γράψατε τι κάνει νιάου νιάου; Θα σας πω εγώ από νιάου νιάου: - Έχω να σε δω μια βδομάδα, για πεζοπορίες έχεις χρόνο για εμένα δεν έχεις. - Πάλι δεν μπορείς, έχεις διάβασμα για το μεταπτυχιακό ή για τον προγραμματισμό σου. - Το γουρούνι δεν με σκέφτεται. - Ούτε μια αναπάντητη. Σχέσεις; Κορασίδες; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Μόνο να μπλέκονται στα πόδια μου ξέρουν και να διασπανε την προσοχή μου. Μερικοί ρωτήσατε τι θα ήθελα να καταφέρω. Να έχω την ενέργεια συνεχώς να κάνω τα διαβάσματα μου, τις εξελίξεις μου και να είμαι απικο στις υποχρεώσεις μου. Αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο. Δεν έχω την ενέργεια και την όρεξη που είχα πιο μικρός. Λογικό. Ο Andrew Tate αλλά και άλλοι λένε πως δε γίνεται να έχεις κίνητρο συνεχώς. Για αυτό πρέπει να κάνεις αυτά που πρέπει είτε έχεις όρεξη είτε οχι
makis269 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Τροχάδην στον ψυχολόγο όσο είναι καιρός. Όχι αύριο αλλά χθές. 2 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, MariosX είπε Γράψατε τι κάνει νιάου νιάου; Θα σας πω εγώ από νιάου νιάου: - Έχω να σε δω μια βδομάδα, για πεζοπορίες έχεις χρόνο για εμένα δεν έχεις. - Πάλι δεν μπορείς, έχεις διάβασμα για το μεταπτυχιακό ή για τον προγραμματισμό σου. - Το γουρούνι δεν με σκέφτεται. - Ούτε μια αναπάντητη. Σχέσεις; Κορασίδες; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Ορίστε λοιπόν η δουλειά σου, μόλις την ανακάλυψες. Ψάξε να βρεις μια που δεν τα κάνει αυτά ή τα κάνει ελάχιστα. 1 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, makis269 είπε Τροχάδην στον ψυχολόγο όσο είναι καιρός. Όχι αύριο αλλά χθές. Νομίζω πως δεν έχει ελπίδες πλέον είναι αργά.
MariosX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Νομίζω πως δεν έχει ελπίδες πλέον είναι αργά. Λες ε;
flexpick Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Ο Andrew Tate αλλά και άλλοι λένε πως δε γίνεται να έχεις κίνητρο συνεχώς. Για αυτό πρέπει να κάνεις αυτά που πρέπει είτε έχεις όρεξη είτε οχι Υπαρχει βιβλιογραφια
Gingerbread Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Δεν εισαι μονος σου,ολη γενεια σου ετσι ειναι.δυστυχως θα ειστε οι καλυτεροι πελατες των Ψ, το εχω ξαναγραψει....το γιατι?Γιατι εχετε χασει το νοημα της ζωης που ειναι ο ερωτας,η φιλια,η αγαπη,η οικογενεια.Παγιδευμενοι σε ηλιθια ναρκισιστικα προτυπα του Instagram. Δεν εχετε σωστες αξιες κ προτυπα,δυστυχως...οποτε η βαρεμαρα σου,πιστευω,ειναι η ελλειψη νοηματος Μην καταδικάζεις μια γενιά έτσι. Και άτομα σαν αυτόν δύσκολα πάνε σε Ψ (οπότε δεν είνα καλοί πελάτες). Υπάρχει αυτή η μαλακία ότι πρέπει να μαστε παραγωγικοί. Προφανώς ο κάθε ένας είναι διαφορετικός αλλά για εμένα το νόημα της ζωής είνα αυτό που λες, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, να γνωρίσεις ανθρώπους να κάνεις φίλους και οικογένεια. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις