Προς το περιεχόμενο

Hands-on video του LG Rollable μας δείχνει το εντυπωσιακό smartphone που δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, eko13 said:

Η LG ειναι μια μαρκα που λειπει απο την αγορα εβγαζε κινηταρες με ξεχωριστο στυλ και εξοπλισμο φουλ, οθοναρες, OIS, ραδιο, DLNA, ασυρματη φορτιση κτλ. Aλλα το εχασε σε 1-2 μητρικες και της βγηκε το ονομα... Παντως ακομα και ενα V40 αν πετυχεις τωρα, τεσσερα χρονια μετα, κανει πλακα στην μεσαια κατηγορια...

Θα επαιρνα ενα εκ  των G8, V50, V60, wing αν το πετυχαινα σε καλη τιμη...

Ακόμα έχω το Nexus 4 σε κάποιο συρτάρι!

medium01-2.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να λεμε τωρα...Απτο κουτι κ το logo οπως ανοιγει,απτην ιδεα η την μηχανικη υλοποιηση flexible oled με τοσο μικρη γωνια;

Τι αλλο εκτος απο κριμα που σταματησαν κ δε το κυκλοφορησαν ποτε?Τι αλλο εδειξε ο ανταγωνισμος απεναντι στους πρωτοπορους του R&D?το δυναμικο νησι?η το χεςπεν?🤣🤣

• Like 2

2 ώρες πριν, eko13 είπε

Θα επαιρνα ενα εκ  των G8, V50, V60, wing αν το πετυχαινα σε καλη τιμη...

eBay Αμερικής θα βρες πολλά μιας και δεν πωλούνται καινούρια πλέον στα μαγαζιά οπότε έχει μείνει στοκ. Την περασμένη εβδομάδα πήρα το V60 280ευρώ τελική μεταχειρισμένο Β κλάση σε πολύ καλή κατάσταση. Έχω το V30 τόσα χρόνια και δυσκολεύτηκα πολύ να το χωνέψω πως θα αλλάξω κινητό, αλλά τουλάχιστο πήγα στον απόγονό του. Για τις δικές μου ανάγκες πραγματικά δεν μπορούσα να βρω άλλο κινητό από το V60, με τα χαρακτηριστικά του που με ενδιαφέρουν σε τιμές κάτω από χιλιάρικο. Τα μόνα που θεωρώ αντάξια είναι τα νέα Sony, αλλά 1500ευρά.

• Like 1

3 ώρες πριν, Athoz είπε

eBay Αμερικής θα βρες πολλά μιας και δεν πωλούνται καινούρια πλέον στα μαγαζιά οπότε έχει μείνει στοκ. Την περασμένη εβδομάδα πήρα το V60 280ευρώ τελική μεταχειρισμένο Β κλάση σε πολύ καλή κατάσταση. Έχω το V30 τόσα χρόνια και δυσκολεύτηκα πολύ να το χωνέψω πως θα αλλάξω κινητό, αλλά τουλάχιστο πήγα στον απόγονό του. Για τις δικές μου ανάγκες πραγματικά δεν μπορούσα να βρω άλλο κινητό από το V60, με τα χαρακτηριστικά του που με ενδιαφέρουν σε τιμές κάτω από χιλιάρικο. Τα μόνα που θεωρώ αντάξια είναι τα νέα Sony, αλλά 1500ευρά.

Και εγώ τα ίδια. Πραγματικά οι ανάγκες μου ΄μονο από LG/Sony καλύπτονται αλλά τελικά έκανα εκπτώσεις και πήγα στον κινέζο.

Πήρες και τη θήκη/dual screen; Εντυπώσεις;

Α ρε LG,  κρίμα, μόνο εσύ παλευες για innovation. Λείπεις...

• Like 1

8 ώρες πριν, osorkon είπε

Εντυπώσεις;

Είναι ακόμα στην μεταφορά. Δεν πήρα οθόνη μιας και δεν νομίζω να την αξιοποιήσω. Μεγιές και σε σένα! Πραγματικά για τα χρήματα του το V60 είναι το ποιο performance/value κινητό αυτή τη στιγμή με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.

• Like 1

13 ώρες πριν, Athoz είπε

πληρωσες τελωνειο φιλε μου?ψαχνω απο ευρωπη και γω αλλα βλεπω οτι απο αμερικη εχει πολλες επιλογες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, TIM1982 είπε

πληρωσες τελωνειο φιλε μου?ψαχνω απο ευρωπη και γω αλλα βλεπω οτι απο αμερικη εχει πολλες επιλογες 

192 τηλέφωνο, 30 μεταφορικά και 60 τελωνείο. Μέσω ebay πληρώνεις το τελικό ποσό με όλα μέσα.

https://www.ebay.com/itm/284565206706

Επεξ/σία από Athoz
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πολυποθητο καδρο για την σωστη θεαση youtube & ταινιων....μικρες μαυρες μπαρες πανω κατω...

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...