Προς το περιεχόμενο

Call me back

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το Μαρόκο, μου έχουν ζαλίσει και εμένα τα καλαμπαλίκια, τον τελευταίο καιρό. Έχω φτιάξει μια μαύρη (τηλεφωνική) λίστα, απίθανα μεγάλη. Παρεμπιπτόντως, δεν το έχω σηκώσει ποτέ. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Giama είπε

Πολλά ψηφία έχει. Μήπως έχει και + μπροστά; Αν ναι, τότε είναι από Μαρόκο και φυσικά αν καλέσεις θα πληρώσεις πολλά. Λογικά θα είναι και premium number υψηλής χρέωσης.

(https://en.wikivoyage.org/wiki/List_of_country_calling_codes)

το εψαξα καιαπο μαροκο.το σηκωσα και μου ειπε call me back

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2128 είναι premium rate https://en.m.wikipedia.org/wiki/Telephone_numbers_in_Morocco

Μάλλον κάποιο fake χαζοvoip τηλ.κεντρο θα ειναι που χρησιμοποιούν ξένο νοημερο για να ξεπερνάνε το θέμα μητρώο αρθρου 11.τα κέντρα κάνουν αυτόματες  κλήσεις σε λίστες τηλ κ πετάνε αυτόματα τις κλήσεις στους εργαζομενους... Είτε είναι διαθέσιμοι να μιλήσουν είτε όχι;)

Οκ προφανως δεν έχει νόημα να καλέσεις πίσω αλλά είναι γνωστό ότι οι εισερχόμενες δεν γίνεται να σε χρεώσουν από όποια χώρα κ να ειναι

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Παίρνουν τηλέφωνο από το 

212648606285

Και 212696816890

Και αν προλάβεις να το σηκώσεις, σου λένε: call me back. 

Έχει τύχει σε άλλον ?

Πάντα να το σηκώνεις ώστε να τους χρεώνεις.ΠΟΤΕ μην παρεις πίσω γιατι θα χρεωθείς για τα καλά.

Κλασσική απάτη.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πάντα να το σηκώνεις ώστε να τους χρεώνεις.ΠΟΤΕ μην παρεις πίσω γιατι θα χρεωθείς για τα καλά.

Κλασσική απάτη.

Εννοείται 

Ο 'στόχος' τους είναι η αναπάντητη.

Αλλά, εγώ τους πρόλαβα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

Μάλλον κάποιο fake χαζοvoip τηλ.κεντρο θα ειναι που χρησιμοποιούν ξένο νοημερο για να ξεπερνάνε το θέμα μητρώο αρθρου 11.

Δεν είναι για το μητρώο 11.

Είναι γιατί μοιάζουν με νούμερα Αθήνας (212xxxx) οπότε αν δεν το προσέξεις (πχ το + που έχει μπροστά καθως και το ότι έχει περισσότερα από 10 ψηφία) και πάρεις πίσω πχ για να δεις ποιος σε κάλεσε και δεν πρόλαβες να απαντήσεις... there you go....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...