poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 On 16/10/2022 at 23:57, mrvaggos said: Λες και με είδες σήμερα και απάντησες στο μήνυμα🤣 Λοιπόν έβαλα το Huawei στον πάνω όροφο στο δωμάτιο στη θέση του tplink , σαν repeater. Όλα καλά προς το παρόν. Έχω σταθερό ίντερνετ. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι η σύνδεση από το κινητό στο WiFi του Huawei, είναι σαν να έχει λαγκ ή αργή απόκριση όταν είναι να φορτώσει σελίδες ή να μπω σε κάποια εφαρμογή. Με το που συνδεθώ στο ρούτερ της κοσμοτε όλα δουλεύουν κανονικά ξανά. Περίεργο αλλά αυτή είναι η μόνη μου παρατήρηση ειναι μονο απο το κινητο? για να δουμε αν ειναι παραξενια του κινητου ή το κανει με ολα.επισης δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στην συσκευη που πιανει το xiaomi ωστε και το xiaomi να αλλαξει καναλι μηπως και παιξεις καλυτερα.κοιτα και για firmware update. On 17/10/2022 at 12:09, aret1 said: Προσωπική χρηση με 2 DECO και έχει αλλάξει η ζωή μου. Απόλυτη σταθερότητα και ευκολία χειρισμού. Όσο για τα 5 ή τα 2,4 HZ δε σε απασχολεί γιατί τα εναλλάσει αυτόματα αναλογα με την απόσταση της συσκευής σου. Δοκίμασα να συνδέσω τον σταθερό μου υπολογιστή με ethernet από ένα deco και αυτό ασύρματα με το κεντρικό. Έχω την αίσθηση ότι είμαι συνδεδεμενος με το router με ethernet στην αμεσότητα. απλα να ξερεις οτι γενικοτερα στα 2,4 ghz δυσκολα θα ξεπερασεις τα 60 70mbit. On 21/10/2022 at 20:14, GoMaR said: Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα. Σε πολυκατοικια απο 1ο οροφο και σε 4ο τι καλωδιο παιρνουμε ; utp cat5e? Επισης αυτα της tplink κανουνε ετσι ; Δε ξερω αν το σκεφτομαι καλα γιατι ειμαι λιγο σκραπας με αυτα. Υπαρχουν δυο λυσεις α) τραβαω καλωδιο απευθειας απο το ρουτερ (1ος οροφος) και φευγει εως 4ο και βαζω εκει ΜΙΑ μοναδα tp link για αναμεταδοση, β)Η για να μη περναω καλωδιο μεσα απο τοιχους βαζω στην εξοδο στο δωματιο που θα φυγει το καλωδιο εξωτερικα (1ος ) μια μοναδα tplink η οποια συνδεεται με το ρουτερ ασυρματα.. Η οποια αυτη μοναδα, φευγει καλωδιο για 4ο και εκει η 2η για αναμεταδοση. Λεω κατι λαθος ; Υ.Γ με ενδιαφερει απλο WIFI να εχει η μανα μου στον 4ο, να χαζευει κανα youtube κλπ.. φευγει utp cat5e ή cat6 εξωτερικου χωρου απο το ρουτερ σου και παει στον 4ο.εκει παιρνεις ενα απλο tp link access point που να εχει και 5ghz και το βαζεις.αν εχεις καποιο παλιο ρουτερ μπορεις να το κανεις access point.και θα εισαι αρχοντας.το βασικο ειναι οι 2 οροφοι να ενωθουν με καλωδιο ethernet. μπορεις να κανεις και το 2ο σεναριο On 18/10/2022 at 16:06, mrvaggos said: Λοιπόν , προς ενημέρωση σας σχετικά τη σύνδεση του Huawei ax3 με το speedport, τρεις μέρες τώρα δεν έχει χάσει τη σύνδεση του και η ταχύτητα σταθερά στα 150-160 με WiFi και με εθερνετ από το σταθερό στα 190-200. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι αυτό που ανέφερα και στο τελευταίο μήνυμα μου, ότι έχει σαν μικρό λαγκ όταν θα ανοίξω κάτι. Πχ να μπω στο φόρουμ του ινσομνια, να ξεκινήσει το βίντεο στο yt και να γίνει φόρτωση μιας σελίδας. Στα speedtestπου έκανα φάνηκε ότι δεν έχω σταθερό jitter οπότε μάλλον φταίει αυτό. Δηλαδή μια έχω 1 μια 35 και μια 90. Δεν ξέρω τι φταίει σαυτο. Όλα αυτά συμβαίνουν με το wifi. Με το εθερνετ όλα είναι μια χαρά παιξε με καναλια ή με channel bandwidth. On 19/10/2022 at 18:04, donblunts said: Πάντως η πιο σταθερή επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις καλώδιο. to πιο καλο αλλα δεν ειναι παντα εφικτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gvakalo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιλα! Για να επεκτείνω το δίκτυο ethernet μέσα στο σπίτι τί συσκευή προτείνετε;; Το ρεύμα είναι τριφασικό και αυτό που θέλω είναι να έχω ενσύρματη σύνδεση σε ένα δωμάτιο. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 On 14/11/2022 at 12:01, Gvakalo said: Καλησπέρα παιδιλα! Για να επεκτείνω το δίκτυο ethernet μέσα στο σπίτι τί συσκευή προτείνετε;; Το ρεύμα είναι τριφασικό και αυτό που θέλω είναι να έχω ενσύρματη σύνδεση σε ένα δωμάτιο. Ευχαριστώ πολύ καλυτερη λυση καλωδιο και access point. το Powerline θα παιξει σε τριφασικο αλλα με μειωμενη αποδοση. μετα υπαρχουν και repeaters. το αν θα πας σε repeater ή σε powerline ειναι σχετικο αφου το καθενα εχει τα συν και τα πλην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα