Προς το περιεχόμενο

Cosmote αναβάθμιση σε 1gbps από 200mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Σήμερα μίλησα με την cosmote, έβαλα το τηλέφωνο να με καλέσουν μέσω του site, και με ενημέρωσαν παρότι έχω triple play 200mbps entry pack ότι μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 1gbps double play χωρίς να πληρώσω την ρήτρα της αφαίρεσης της τηλεόρασης καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα και θεωρείται αναβάθμιση.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Έπειτα μου λέει ότι ο υπάρχον εξοπλισμός είναι συμβατός και δεν χρειάζεται αλλαγή.

Να επισημάνω ότι εγώ έχω isdn (στην ουσία δύο κανάλια φωνής) με άλλα 2 msn νούμερα. Δεν χρησιμοποιώ το speedport smart αλλά έχω το fritzbox 7590 συνδεμένο με το ont iscom ht803g.

Της ανέφερα ότι στο 1gbps δίνεται το fritzbox 5530 και μου είπε ότι θα το κοιτάξει καθώς επειδή έχω isdn είναι "ειδικός" ο εξοπλισμός που δίνεται και ο παλιός που μου έχουν δώσει είναι συμβατός.

Της τόνισα ότι με τον υπάρχον εξοπλισμό δεν θα μπορώ να έχω 1gbps αλλά γύρω στα 900. 

Τελικά μου είπε ότι θα προχωρήσει την αίτηση και θα δούμε τι θα μας απαντήσουν οι τεχνικοί. Διαφορετικά εάν δεν πιάνω την ταχύτητα θα κάνουμε νέο αίτημα για νέο εξοπλισμό.

Γνωρίζει κανείς κάτι;

Έχει κανένας isdn με 1gbps και τι εξοπλισμό έχει;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω isdn με 100αρα και 7590ax και είμαι σε στάση αναμονής ώστε να πάω σε 300 ή 500 προσεχώς ! Ζαχάρωνα την μετάβαση στα 1000 αλλά λόγω εξοπλισμού και κόστους σκέφτομαι να κάνω μικρότερο άλμα ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...