Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω το εξής προβλημα. Πήρα από το outlet του Κωτσόβολου το Pitsos DIF61I00 και δεν είχε μαζί τις οδηγίες χρήσης, εγκατάστασης κλπ. Δεν έδωσα σημασία γτ θεώρησα ότι δεν είναι σημαντικό, αλλά όταν ήρθε ο τεχνικός για να το συνδέσει, ενώ η σύνδεση έγινε μια χαρά, δε μπορούσε να κάνει τον εντοιχισμο (δλδ να βιδωσει το ντουλάπι στην πόρτα του πλυντηρίου).

Μου είπε ότι κανονικά μαζι με τις οδηγίες υπάρχει ένα χαρτί σαν πατρόν, που το βάζεις πάνω στο ξύλο και σου δείχνει που πρέπει να τρυπήσεις ακριβώς. Πήγα και σε μαγαζί του Κωτσόβολου και πήρα και την Πιτσος και μου είπαν ότι δεν έχουν κάτι τετοιο να μου δωσουν, παρα μόνο ένα φύλλο με τις οδηγίες εγκατάστασης (αυτό που υπάρχει και στη σελίδα τους https://media3.bsh-group.com/Documents/9001170044_F.pdf)

Έχετε καμιά ιδέα είτε για το πού μπορώ να βρω αυτό το πατρόν είτε για το αν έχω κάποια άλλη επιλογή για να βάλω το ντουλάπι αν δεν το βρω;

Επεξ/σία από theulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.pitsos.gr/katigories-proiontwn/plintiria-piaton/entoixizomena-plintiria-piaton/entoixizomena-plintiria-piaton-60-ek/DIF61I00#/Tabs=section-highlights/Togglebox=manuals/

Λέει ότι είναι εντοιχιζόμενο με εμφανή μετόπη. Μήπως δεν κάνει για αυτό που θες;

Update:

Επίσης λέει: 

Δυνατότητα επένδυσης πόρτας: Μη διαθέσιμο

Κατι μου λέει ότι δεν πήρες σωστό πλυντήριο, σύμφωνα με αυτό που ήθελες να κάνεις. Έμεινες γενικά στο "εντοιχιζόμενο", χωρις να προσέξεις τις λεπτομέρειες.

Επεξ/σία από _Biohazard_
Δημοσ.
4 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

https://www.pitsos.gr/katigories-proiontwn/plintiria-piaton/entoixizomena-plintiria-piaton/entoixizomena-plintiria-piaton-60-ek/DIF61I00#/Tabs=section-highlights/Togglebox=manuals/

Λέει ότι είναι εντοιχιζόμενο με εμφανή μετόπη. Μήπως δεν κάνει για αυτό που θες;

Update:

Επίσης λέει: 

Δυνατότητα επένδυσης πόρτας: Μη διαθέσιμο

Κατι μου λέει ότι δεν πήρες σωστό πλυντήριο, σύμφωνα με αυτό που ήθελες να κάνεις. Έμεινες γενικά στο "εντοιχιζόμενο", χωρις να προσέξεις τις λεπτομέρειες.

Αυτό που έχεις στο λινκ είναι με πόρτα κανονικά, αυτό που πήρα εγώ είναι το ίδιο μοντέλο αλλά χωρίς πόρτα και έχει κενό για να μπει το ξύλο του ντουλαπιου. Οπότε σίγουρα γίνεται, άσε που στις οδηγίες που μου έστειλαν το δείχνει κιόλας σαν διαδικασία. Απλά λείπει το πατρόν.

4 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Κάλεσε εδω στην εξυπηρέτηση της Pitsos +30 210 4277700 (πανελλαδικά)

Μιλησα δύο φορές με δύο διαφορετικους υπαλλήλους αλλά, αν και ήταν εξυπηρετικοί δε μπορώ να πω, δεν ήξεραν που μπορούν να βρουν αυτό το φύλλο συγκεκριμένα. Οπότε το μόνο που μου έστειλαν ήταν αυτεε τι οδηγίες που έχει και στο site.

• Like 1
Δημοσ.

Το πατρον είναι το ίδιο φύλλο με τις οδηγίες εγκατάστασης. οπότε ζήτα την εξυπηρέτηση το φύλλο με τις οδηγίες,  μπορεί να μην το γνωρίζουν ότι είναι το ίδιο χαρτί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, theulis είπε

αυτο ειναι το πατρον, πανω αριστερα και δεξια εχει τη μεζουρα για να ευθυγραμισεις το πανω κενο πορτας και τα βελακια φορας. Πες τους να σου δωσουν ενα τετοιο

το 14 σου δειχνει και πως να το χρησιμοποιησεις

σε πρασινο κυκλο τα σημεια που κανεις τρυπες

πατρον.jpg

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
Στις 22/9/2022 στις 5:37 ΜΜ, fredd0 είπε

αυτο ειναι το πατρον, πανω αριστερα και δεξια εχει τη μεζουρα για να ευθυγραμισεις το πανω κενο πορτας και τα βελακια φορας. Πες τους να σου δωσουν ενα τετοιο

το 14 σου δειχνει και πως να το χρησιμοποιησεις

σε πρασινο κυκλο τα σημεια που κανεις τρυπες

πατρον.jpg

Έχεις δίκιο!δεν το ειδα ποτε. Σε ευχαριστώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...