tarantules Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μου ήρθε σήμερα ο πρώτος λογαριασμός σταθερής στη Vodafone και κόντεψα να μείνω...Έκανα συμβόλαιο στα 26,40 το μήνα και μου ήρθε 45,60 και μάλιστα για 20 μέρες.Ούτε καν μήνα. Πήρα τηλέφωνο να μάθω σχετικά και ο υπάλληλος μου έλεγε για αναλογικό πάγιο και οτι όλοι το πληρώνουν σε όλες τις εταιρίες και είναι το διάστημα μετάβασης από τη μια εταιρία στην άλλη. Αυτό κανείς δεν μου το είχε αναφέρει οτι θα το πληρώσω.Τι κάνω τώρα;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δες καλά τον λογαριασμό σου τι λέει. Πληρώνεις τις 20 μέρες που λες συν τον επόμενο μήνα.
tarantules Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δες καλά τον λογαριασμό σου τι λέει. Πληρώνεις τις 20 μέρες που λες συν τον επόμενο μήνα. Έχεις δίκιο.Παρόλα αυτά άλλη περίοδο χρέωσης γράφει στο email που μου ήρθε ο λογαριασμός , άλλη στον αναλυτικό.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, tarantules είπε Μου ήρθε σήμερα ο πρώτος λογαριασμός σταθερής στη Vodafone και κόντεψα να μείνω...Έκανα συμβόλαιο στα 26,40 το μήνα και μου ήρθε 45,60 και μάλιστα για 20 μέρες.Ούτε καν μήνα. Πήρα τηλέφωνο να μάθω σχετικά και ο υπάλληλος μου έλεγε για αναλογικό πάγιο και οτι όλοι το πληρώνουν σε όλες τις εταιρίες και είναι το διάστημα μετάβασης από τη μια εταιρία στην άλλη. Αυτό κανείς δεν μου το είχε αναφέρει οτι θα το πληρώσω.Τι κάνω τώρα; Το πληρώνεις. ;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα