Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω ένα τίμιο smartwatch που να έχει legit λειτουργία τένις.
Τι εννοώ; Είχα έως τον Φλεβάρη το Amazfit Stratos, το οποίο μεταξύ άλλων, κατέγραφε και διάφορα στατιστικά (forehands, backhands, σερβις κτλ).

Σε κάποια φάση της ζωής του βγήκε το πλαστικό προστατευτικό του αισθητήρα παλμών, πήρε νερό, και γεια σας/

Πήγα και πήρα μετά το Huawei Watch GT 2, και πραγματικά είναι ότι πιο άχρηστο έχω πάρει.
Δεν κάνει tracking τίποτα, πέρα από τρέξιμο, περπάτημα και ποδηλασία. Τα υπόλοιπα, ή έστω πολλά από αυτά, απλά βγάζει διάρκεια, παλμούς και θερμίδες.
Άσε που όσες φορές και αν κάνω disable την λειτουργία "bluetooth handsfree", δεν το ακούει, και μπερδεύεται με το κανονικό μου handsfree.

Οπότε ψάχνω κάτι που να έχει σίγουρα τα εξής:
Αδιάβροχο, δεν θέλω να πρέπει να θυμάμαι να βγάζω το ρολόι στο μπάνιο
Legit Tracking σε τένις

Δεν με νοιάζει να απαντάω κλήσεις από την συσκευή.
Καλό θα ήταν να παίρνει και κανένα Update που και που, έτσι για το ψυχολογικό κομμάτι :P

Κάποιοι γνωστοί απλά μου πέταξαν "κοίτα σε garmin" αλλά όσο και να ψάχνω σε google / yt δεν βρίσκω κάτι σχετικό.

Δημοσ.
Στις 22/9/2022 στις 7:53 ΠΜ, gorge18 είπε

Νομίζω το galaxy watch 4,5 μετράει το τένις.

στο 4 που εχω, καποιες φορές που έπαιξα, δεν εχει μετρήσει αυτά που θεέι ο OP. 

εχει μονο στοιχεία για ρυθμό, καρδιά, βήματα κλπ 

Δημοσ.
Στις 22/9/2022 στις 1:10 ΠΜ, jimkarvogr είπε

Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω ένα τίμιο smartwatch που να έχει legit λειτουργία τένις.
Τι εννοώ; Είχα έως τον Φλεβάρη το Amazfit Stratos, το οποίο μεταξύ άλλων, κατέγραφε και διάφορα στατιστικά (forehands, backhands, σερβις κτλ).

Σε κάποια φάση της ζωής του βγήκε το πλαστικό προστατευτικό του αισθητήρα παλμών, πήρε νερό, και γεια σας/

Πήγα και πήρα μετά το Huawei Watch GT 2, και πραγματικά είναι ότι πιο άχρηστο έχω πάρει.
Δεν κάνει tracking τίποτα, πέρα από τρέξιμο, περπάτημα και ποδηλασία. Τα υπόλοιπα, ή έστω πολλά από αυτά, απλά βγάζει διάρκεια, παλμούς και θερμίδες.
Άσε που όσες φορές και αν κάνω disable την λειτουργία "bluetooth handsfree", δεν το ακούει, και μπερδεύεται με το κανονικό μου handsfree.

Οπότε ψάχνω κάτι που να έχει σίγουρα τα εξής:
Αδιάβροχο, δεν θέλω να πρέπει να θυμάμαι να βγάζω το ρολόι στο μπάνιο
Legit Tracking σε τένις

Δεν με νοιάζει να απαντάω κλήσεις από την συσκευή.
Καλό θα ήταν να παίρνει και κανένα Update που και που, έτσι για το ψυχολογικό κομμάτι :P

Κάποιοι γνωστοί απλά μου πέταξαν "κοίτα σε garmin" αλλά όσο και να ψάχνω σε google / yt δεν βρίσκω κάτι σχετικό.

Νομίζω πως ένα Garmin της σειράς Fenix (5 και μετά) θα σου μετρούσε όσα ζητάς για το τένις και είναι σίγουρα αδιάβροχο, με καλή διαχείριση μπαταρίας. Βέβαια οι τιμές σε αυτά είναι λίγο τσιμπημένες...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AlxDoom είπε

Νομίζω πως ένα Garmin της σειράς Fenix (5 και μετά) θα σου μετρούσε όσα ζητάς για το τένις και είναι σίγουρα αδιάβροχο, με καλή διαχείριση μπαταρίας. Βέβαια οι τιμές σε αυτά είναι λίγο τσιμπημένες...

Ναι, ανεβαίνει αρκετά αλλά ρε γμτ πως μπορώ να δω τι λειτουργίες έχει ακριβώς για κάθε mode?

Δημοσ.

Και εγώ online δε βρήκα κάποια παραπάνω πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία του τένις. Διάβασα άρθρα όμως τύπου "τα 5 τοπ ρολόγια για τένις" και συμπεριελάμβαναν  ακόμη και το Venu 2 plus. Και το applewatch το έχουν top 3 για το σκοπό που θες.

Μακάρι να είχα χρησιμοποιήσει κάποιο, γιατί έχουν περάσει από τα χέρια μου, αλλά δυστυχώς δεν....

Μόνο αν βρεις κάποιον κάτοχο, προκειμένου να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί δε στέλνεις απλά στις κατασκευάστριες εταιρίες, ή ψάξε να βρεις τα manual online σε pdf που συνήθως δεν είναι δύσκολο να βρεις. διαβάζεις το manual και βλέπεις αν έχει αυτά που θες. μια ιδέα

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι τα polar έχουν πάρα πολλά αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου και τους tennis, εξωτερικό το pacer κάτω από 200. Δες βίντεο, μέσω της εφαρμογής μπορείς να προσθέσεις πάρα πολλά αθλήματα 

https://www.polar.com/en/pacer/

Επεξ/σία από JDimi
Λινκ από polar.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...