Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, radiotileorasi είπε

Στο νοσοκομείο στα Γιάννενα στην είσοδο του Πανεπιστημιακού που βρέθηκα έπιανε καμπάνα 5g τρομερή ταχύτητα σαν να επιανα στο ρούτερ στο ίντερνετ στο σπίτι μου 105 ταχύτητα.Εν τω μεταξύ πάντα με απασχολούσε το 5g στην Περιφέρεια Ηπείρου όπου κοντά πιθανολογω στην Μεραρχία πρέπει να είναι η κεραία παρακολουθούσα το 5g και πουθενά αλλού κι εκεί πήγαινε σφαίρα Υπόψη ότι μένω Πρέβεζα όπου δεν έχει δύο εβδομάδες όπου ξεκίνησαν να βάζουν 5v σε εμάς στην πόλη μας κι κόμη δεν έχω καταλάβει πόσο καιρό θα πάρει να ολοκληρωθεί και στην Πρέβεζα το 5g Όλο σκαμπανεβάσματα βλέπω Αλλά έξω από την πόλη και περιμετρικά δουλεύει πολύ καλά και στην βιομηχανική ζώνη της Πρέβεζας στο δρόμο από Μύτικα Πρέβεζας προς Πρέβεζα παντού δεν το έχασα Τώρα στην πόλη το έκανε αλλού κι αλλού ξανάρχισαν και δεν γνωρίζω σε πόσο καιρό θα το σταθεροποιήσουν Υπόψη ότι στα Γιάννενα στη Νομαρχία πριν ενα  χρονο από τώρα που γράφω ήξερα κι έζησα το 5g και στο νοσοκομείο το Πανεπιστημιακό μόνο και μόνο φέτος το είδα στο κινητό.Αυτα λοιπόν Μόνο αν γνωρίζει κανείς πόσο κάνει σε μια πόλη να καταργήσουν το 4g και να καθιερώσουν το 5g να με ενημερώσει Πιστεύω ότι το γεγονός ότι στην πόλη μας πριν λίγες εβδομάδες περί τον Αύγουστο διεξήχθει το δεύτερο κατά σειρά πανελλαδικό συνέδριο καινοτόμων τεχνολογιών και ειδικοτήτων και θεμάτων σχετικά με το 5 g και το περσινό πάλι έγινε εδώ στην πόλη μας πιστεύω ότι συνέβαλλε να θυμηθούν και σε εμάς να τοποθετήσουν το 5g 🤫🤔😏

Το 4g δεν το καταργούν τουλάχιστον προς το παρών (μόνο τι 3g έχει ξεκινήσει να σταματάει)

Τώρα το ποσό καιρό θα πάρει για να βάλουν κεραίες είναι θέμα του παροχου, δεν ξέρω να βγάζουν κάπου χρόνο διάγραμμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 20 Ιουλίου βλέπω κάνουν ενέργειες τακτοποίησης της 5g κινητής τηλεφωνίας από την cosmote. Ακομη και τώρα πότε κλείνει πότε ανοίγει το δίκτυο πότε σταθεροποιείται στο 5g πότε πέφτει τελείως ακόμη και η νεκρό η τουλάχιστον 2g για λίγο .Μόνο χθες κράτησε πολύ ώρα στο e η Ε βγάζει τέτοια ένδειξη το κινητό που είναι xiaomi T lite 5g .Έγραψα τον τύπο να δείτε ότι έστω και το τυπικό το έχει να είναι συμβατή συσκευή εγκεκριμένη από τον ΟΤΕ τρόπος του λέγειν Τέλος πάντων σήμερα είναι όλη μέρα 5g  αλλά ταχύτητες τίποτα τίποτα κυριολεκτικά ίσα ίσα να μου "φάει" "δεδομένα κινητής 😁Έβαλα λίγο στο κινητό να δείξει cosmote tv δούλεψε μια χαρά.Ακομη πειραματίζονται δεν ξέρω τι να πω .Μεγάλο διάστημα Ένα βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε ταχύτητα 310 η μεγαλύτερη που είδα στο σπίτι μου.με την ookla .Αυτά αναμενουμε Αν κάποιος στην περιοχή του που έχει 5g καταλαβαίνει πόσο καιρό παίρνει να καθιερωθεί χωρίς θέματα το 5 g ας δώσει μια ιδέα.

3 λεπτά πριν, radiotileorasi είπε

😁

span widgetspan widget

Επεξ/σία από radiotileorasi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...