GBorb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει κάποιος εμπειρία με φώτα που ανάβουν αυτόματα την νύχτα και φορτίζουν την ημέρα; Θέλω να βάλω 1 σε κάθε γωνιά του σπιτιού Μην κάνουμε πλούσιους τους μετόχους της ΔΕΗ
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Το είχα ρωτήσει πριν καιρό εδώ για κάτι λάμπες led με φ/β. Οι περισσότεροι απάντησαν ότι πιο συμφέρον θα ήταν να τραβήξω γραμμή με ηλεκτρολόγο από μέσα. Γενικα, μην τρελενεστε με κόστη από λαμπτήρες σε οικιακό επίπεδο, αλλού παίζεται το παιχνίδι με θέρμανση, κλιματιστικά, συστήματα με ηλεκτρική αντίσταση και άλλες συσκευές όπως φούρνοι, εστίες, θερμοσίφωνο, πλυντήριο κτλ. Στα φώτα ότι και να κάνεις δεν θα καταλάβεις διάφορες εκτός αν μιλάμε για επαγγελματικό χώρο ή τίποτε λαμπτήρες υψηλής ισχύος για φωτισμό από ψηλά, μεγάλων επιφανειών κτλ.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Όλα τα ηλιακά φώτα που έχω δει είναι προβληματικά. Δεν κρατάνε πολλές ώρες, χαλάνε συχνότατα, είναι άσχημα. Δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ απόσβεση από την διαφορά στο ρεύμα, και φωτισμό καλό δεν θα έχεις. Όπως είπε και ο από πάνω το παιχνίδι παίζεται στην θέρμανση κυρίως, το ρεύμα που καίνε οι λάμπες led είναι σχεδόν αμελητέο 2
basilis_k6 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 ηθελα και εγω να το κανω. ειδα σε εναν κηπο 2-3 σαν αυτο https://www.kakkaros.gr/product/αυτονομο-ηλιακο-φωτιστικο-led-0-1w-εξωτερικ/ και καποια σαν μπαλα σχετικα μεγαλη διπλα του. κυριολεκτικα κραταγαν μεχρι τις 3 το χαραμα! δεν ξερω ομως ποια ειναι να παρω τα ιδια.
fredd0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 κατα 99.9999999% ειναι κινεζικα αντιστοιχης ποιοτητας. Ηθελα να φωτισω κηπο στην αλλη ακρη του οικοπεδου απο το σημειο που ειναι το σπιτι, λεω δε μαμιεται, θα γλυτωσω σκαψιματα. Σε 2 μηνες εσκαψα και περασα καλωδια, τα ηλιακα ηταν τελειως αναξιοπιστα.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Το λιντλ βγάζει ανα περιόδους αλλά δεν τα έχω προλάβει.Εχει και με ανιχνευτές κίνησης αν θυμάμαι καλά 1
st@kas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το λιντλ βγάζει ανα περιόδους αλλά δεν τα έχω προλάβει.Εχει και με ανιχνευτές κίνησης αν θυμάμαι καλά Σωστός. Έχω πάρει έναν και δουλεύει 1+ χρόνο. Επίσης πήρε και ο γείτονας τέσσερις την ίδια περίοδο και τους έχει σε έναν εξωτερικό διάδρομο, απ'όσο έχουμε μιλήσει ούτε αυτός έχει κάποιο θέμα. 2
GBorb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτο που ψαχνω ειναι για στυλο ψηλα στα 3 μετρα Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
leoy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω εδω και 5 μηνες ενα τον 30ευρω, Οκ δουλευει. Θα κάνει αποσβεση? Απιθανο πιστευω, θα πρεπει να αντεξει 2-3 χρονια. Στα μειον: Κατω απο 50αρικο τα μικρα δεν αξιζουν σε δυναμη φωτος. Οταν εχει συννεφια ειναι πεσμενα το βραδυ Κρατανε ολη νυχτα αλλα σαφως στις 3 το πρωι εχει πεσει τοσο η μπαταρια που φεγγουν το 1/5 της πραγματικης τους δυναμης Ασχημα ρε παιδι μου Στα συν: Καλώδια, μεγαλο πραγμα , ειδικα αν ειναι σε σημεια που πρεπει να σκαψεις την μιση αυλη για να το πας Τα μεγαλα (200w-> πραγματικο γυρω στα 50) μπορεις να τα ρυθμισεις στο 50% και να παιζει ολη νυχτα οκ και να φεγει συμπαθητικα. Αμα πιανουν τα χερια σου, αλλαζεις μπαταριες με σοβαρες 18650 και παιζεις μπαλιτσα μετα. Υ.Γ : Αυτα που ειναι σαν λαμπα σε στυλο και οχι προβολεις φενονται καλυτερα εχει παρει ο πατερας μου 2 τετοια και του αρεσουν. Τα σχολια ειναι καλα, αλλα παιζουν κλωνοι στο skroutz που μοιαζουν με αυτα που εχουν καλα σχολια αλλα δεν ειναι ιδια!
ringboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Παιδια οταν αυτοι οι ηλιακοι προβολεις τοποθετηθουν σε μπαλκονι που δεν εχει ηλιο αλλα μονο φως ημερας φορτιζουν?
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, ringboy είπε Παιδια οταν αυτοι οι ηλιακοι προβολεις τοποθετηθουν σε μπαλκονι που δεν εχει ηλιο αλλα μονο φως ημερας φορτιζουν? Η κανονική φόρτιση γίνεται με απευθείας ηλικιακή ακτινοβολία. Η ανακλομενη, δηλαδή αυτή που δεν προσπιπτει απευθείας στο Φ/Β αλλά έμμεσα από ανάκλαση από άλλες επιφάνειες, ναι μεν προκαλεί φόρτιση αλλά αυτή θα είναι ανεπαρκής για τις μπαταρίες και το φορτίο σου. 1
ringboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Και αν το θελω για να να αναβει μονο οταν βγαινω στο μπαλκονι? Δλδ οχι πανω απο 15-20 λεπτα την μερα?
lalalaxi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δεν πιστεύω οτι αξίζει, απο τη μια η κατανάλωση LED ειναι ελάχιστη και απο την άλλη η μπαταρία δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής... Θα το χρυσοπληρώσεις και σε 1 χρόνο θα είναι άχρηστο... Ποιο φτηνά βγαίνει με το ρευμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα