Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είπα να ανοίξω αυτό το τοπικ για να λέμε οτιδήποτε αφορά το Youtube.

Είτε αυτό είναι ερωτήσεις, είτε σχόλια, είτε απορίες γενικότερα οτιδήποτε αφορά το Youtube.

Και ξεκινάω εγώ με 2 βασικές ερωτήσεις μου.

01. Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε εντελώς τους υπότιτλους γιατί όσες φορές και να τους έχω απενεργοποίηση ακόμα και από τις ρυθμίσεις του youtube αυτοί πάλι εμφανίζονται κάθε φορά που βλέπω ένα βίντεο.

02. Δεν γίνεται να μην λαμβάνω μειλ κάθε φορά που συνδέομαι στο youtube λογαριασμό μου από κάποια συσκευή? Επίσης παρόλο που έχω απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις τις ειδοποιήσεις κάθε φορά που συνδέεσαι στο λογαριασμό επίσης δεν δουλεύει.

Ακόμα και αν υπάρχει κάποιο addon για τον firefox που να κάνει αυτά τα δυο σας παρακαλώ ενημερώστε με ποιο είναι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όταν έχουμε μια playlist και παίζει μουσική για αρκετή ώρα, βγάζει αυτό το μήνυμα που σου διακόπτει το βίντεο και λέει "Συνέχεια αναπαραγωγής?" ή κάτι τέτοιο και πρέπει να πας να πατήσεις ξανά play.

Πως το απενεργοποιούμε αυτό το ρημάδι? Είναι ό,τι πιο άχρηστο και σπαστικό

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 9/11/2022 στις 1:50 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Όταν έχουμε μια playlist και παίζει μουσική για αρκετή ώρα, βγάζει αυτό το μήνυμα που σου διακόπτει το βίντεο και λέει "Συνέχεια αναπαραγωγής?" ή κάτι τέτοιο και πρέπει να πας να πατήσεις ξανά play.

Πως το απενεργοποιούμε αυτό το ρημάδι? Είναι ό,τι πιο άχρηστο και σπαστικό

Βρήκα μια επέκταση που λέγεται YouTube NonStop και μέχρι τώρα φαίνεται να δουλεύει όπως πρέπει

Δημοσ.

Αθλιο τους τελευταιους μηνες εγινε με τον σωρο των διαφημισεων που προβαλει τελευταια.

Χωρια το playback speed που αφαιρεσε και δεν επαναφερε ποτε ,(δεν μιλαω για pc και κινητα).

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nikx είπε

Αθλιο τους τελευταιους μηνες εγινε με τον σωρο των διαφημισεων που προβαλει τελευταια.

Χωρια το playback speed που αφαιρεσε και δεν επαναφερε ποτε ,(δεν μιλαω για pc και κινητα).

Αυτά δε νομίζω ότι δεν τα έχει παρατηρήσει κανείς. Εγώ μιλάω για την αναζήτηση συγκεκριμένα. Τα αποτελέσματα είναι τελείως άκυρα αν δεν ψάχνεις video με τουλάχιστον δεκάδες χιλιάδες views.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ παρατήρησα ότι άρχισε συνεργασίες με πλατφόρμες που μεταδίδουν ζωντανά αθλητικά γεγονότα  που σημαίνει ότι κάτι διαδυκτιακο μαγειρεύουν  

θα δείξει η συνέχεια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημέρα σας , εχω  ενεργοποιησει το youtube premium  στο σπίτι αλλα θελω να παιζει και το μαγαζί το πρωί , το πρόβλημα είναι οτι δεν γινεται να εχω αποθηκευμενο το κωδικό του google acc μου εκει για προφανείς λόγους , υπάρχει καποιος τρόπος ? Παράδειγμα στο google εχω και δευτερο λογαριασμο επικοινωνίας οπότε μπορώ να κανω εναλλαγές αλλα λειτουργεί με το ίδιο password μπορώ να κανω κάτι πιστευετε ή μονο δευτερη συνδρομή ? 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κι εγώ ερώτηση προς τους χρήστες του YouTube Premium 🙂

Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη συνδρομή του στο YouTube Premium και σε άλλο σπίτι ?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nickgs είπε

Κι εγώ ερώτηση προς τους χρήστες του YouTube Premium 🙂

Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη συνδρομή του στο YouTube Premium και σε άλλο σπίτι ?

Ναι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε

Ναι

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά η απορία μου είναι ... πώς γνωρίζει το σύστημα πως εγώ είμαι αυτός που κάνει χρήση του YouTube ?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nickgs είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά η απορία μου είναι ... πώς γνωρίζει το σύστημα πως εγώ είμαι αυτός που κάνει χρήση του YouTube ?

Αφου θα έχεις κάνει login

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...