Paragontas-x Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα είπα να ανοίξω αυτό το τοπικ για να λέμε οτιδήποτε αφορά το Youtube. Είτε αυτό είναι ερωτήσεις, είτε σχόλια, είτε απορίες γενικότερα οτιδήποτε αφορά το Youtube. Και ξεκινάω εγώ με 2 βασικές ερωτήσεις μου. 01. Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε εντελώς τους υπότιτλους γιατί όσες φορές και να τους έχω απενεργοποίηση ακόμα και από τις ρυθμίσεις του youtube αυτοί πάλι εμφανίζονται κάθε φορά που βλέπω ένα βίντεο. 02. Δεν γίνεται να μην λαμβάνω μειλ κάθε φορά που συνδέομαι στο youtube λογαριασμό μου από κάποια συσκευή? Επίσης παρόλο που έχω απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις τις ειδοποιήσεις κάθε φορά που συνδέεσαι στο λογαριασμό επίσης δεν δουλεύει. Ακόμα και αν υπάρχει κάποιο addon για τον firefox που να κάνει αυτά τα δυο σας παρακαλώ ενημερώστε με ποιο είναι.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Όταν έχουμε μια playlist και παίζει μουσική για αρκετή ώρα, βγάζει αυτό το μήνυμα που σου διακόπτει το βίντεο και λέει "Συνέχεια αναπαραγωγής?" ή κάτι τέτοιο και πρέπει να πας να πατήσεις ξανά play. Πως το απενεργοποιούμε αυτό το ρημάδι? Είναι ό,τι πιο άχρηστο και σπαστικό
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/11/2022 στις 1:50 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Όταν έχουμε μια playlist και παίζει μουσική για αρκετή ώρα, βγάζει αυτό το μήνυμα που σου διακόπτει το βίντεο και λέει "Συνέχεια αναπαραγωγής?" ή κάτι τέτοιο και πρέπει να πας να πατήσεις ξανά play. Πως το απενεργοποιούμε αυτό το ρημάδι? Είναι ό,τι πιο άχρηστο και σπαστικό Βρήκα μια επέκταση που λέγεται YouTube NonStop και μέχρι τώρα φαίνεται να δουλεύει όπως πρέπει
michael92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Έχει παρατηρήσει κανείς πόσο άθλιο έχει γίνει το youtube search τα τελευταία χρόνια;
nikx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Αθλιο τους τελευταιους μηνες εγινε με τον σωρο των διαφημισεων που προβαλει τελευταια. Χωρια το playback speed που αφαιρεσε και δεν επαναφερε ποτε ,(δεν μιλαω για pc και κινητα).
michael92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, nikx είπε Αθλιο τους τελευταιους μηνες εγινε με τον σωρο των διαφημισεων που προβαλει τελευταια. Χωρια το playback speed που αφαιρεσε και δεν επαναφερε ποτε ,(δεν μιλαω για pc και κινητα). Αυτά δε νομίζω ότι δεν τα έχει παρατηρήσει κανείς. Εγώ μιλάω για την αναζήτηση συγκεκριμένα. Τα αποτελέσματα είναι τελείως άκυρα αν δεν ψάχνεις video με τουλάχιστον δεκάδες χιλιάδες views. 1
kostasbm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 εγώ παρατήρησα ότι άρχισε συνεργασίες με πλατφόρμες που μεταδίδουν ζωντανά αθλητικά γεγονότα που σημαίνει ότι κάτι διαδυκτιακο μαγειρεύουν θα δείξει η συνέχεια
ZELDA Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 καλημέρα σας , εχω ενεργοποιησει το youtube premium στο σπίτι αλλα θελω να παιζει και το μαγαζί το πρωί , το πρόβλημα είναι οτι δεν γινεται να εχω αποθηκευμενο το κωδικό του google acc μου εκει για προφανείς λόγους , υπάρχει καποιος τρόπος ? Παράδειγμα στο google εχω και δευτερο λογαριασμο επικοινωνίας οπότε μπορώ να κανω εναλλαγές αλλα λειτουργεί με το ίδιο password μπορώ να κανω κάτι πιστευετε ή μονο δευτερη συνδρομή ?
nickgs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Κι εγώ ερώτηση προς τους χρήστες του YouTube Premium 🙂 Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη συνδρομή του στο YouTube Premium και σε άλλο σπίτι ?
mcstefan7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, nickgs είπε Κι εγώ ερώτηση προς τους χρήστες του YouTube Premium 🙂 Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη συνδρομή του στο YouTube Premium και σε άλλο σπίτι ? Ναι
nickgs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε Ναι Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά η απορία μου είναι ... πώς γνωρίζει το σύστημα πως εγώ είμαι αυτός που κάνει χρήση του YouTube ?
mcstefan7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, nickgs είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά η απορία μου είναι ... πώς γνωρίζει το σύστημα πως εγώ είμαι αυτός που κάνει χρήση του YouTube ? Αφου θα έχεις κάνει login 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα