historland Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να φτιάξω 2 desktop συστήματα, με CPUs που χρησιμοποιούν integrated graphics και θα χρησιμοποιηθούν για ψηφιοποίηση αρχείων (μέγεθος κόλλας Α3). Σκέφτομαι να χρησιμοποιούν mini ή micro ATX form μητρική για να μπορώ να τα κουβαλάω εύκολα και να υποστηρίζουν τις ταχύτερες διαθέσιμες σειρές SSDs. Θα ήθελα προτεινόμενες CPUs σε Intel ή AMD (αν υπάρχουν με integrated graphics) και αντίστοιχες μητρικές κάρτες που να διαθέτουν ταυτόχρονα HDMΙ, Display Port, usb type-c έξοδο και wi-fi. Σκέφτομαι να πάω σε AMD Β550 ή Intel Z690. Είναι too much το Intel για αυτή τη δουλειά; Θα προτιμούσα επίσης να πάω σε εκδόσεις που δέχονται DDR4 που είναι η πιο φτηνή επιλογή αυτή τη στιγμή εκτός αν μου προτείνετε κάτι άλλο….Επίσης, 32 ή 16 Gb RAM; Ευχαριστώ.
turbat0s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, historland είπε ψηφιοποίηση αρχείων (μέγεθος κόλλας Α3) Άσχετο, αλλά ποιον σαρωτή θα χρησιμοποιήσεις?
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2022 στις 10:35 ΜΜ, historland είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να φτιάξω 2 desktop συστήματα, με CPUs που χρησιμοποιούν integrated graphics και θα χρησιμοποιηθούν για ψηφιοποίηση αρχείων (μέγεθος κόλλας Α3). Σκέφτομαι να χρησιμοποιούν mini ή micro ATX form μητρική για να μπορώ να τα κουβαλάω εύκολα και να υποστηρίζουν τις ταχύτερες διαθέσιμες σειρές SSDs. Θα ήθελα προτεινόμενες CPUs σε Intel ή AMD (αν υπάρχουν με integrated graphics) και αντίστοιχες μητρικές κάρτες που να διαθέτουν ταυτόχρονα HDMΙ, Display Port, usb type-c έξοδο και wi-fi. Σκέφτομαι να πάω σε AMD Β550 ή Intel Z690. Είναι too much το Intel για αυτή τη δουλειά; Θα προτιμούσα επίσης να πάω σε εκδόσεις που δέχονται DDR4 που είναι η πιο φτηνή επιλογή αυτή τη στιγμή εκτός αν μου προτείνετε κάτι άλλο….Επίσης, 32 ή 16 Gb RAM; Ευχαριστώ. Πάρε ένα DESKMINI X300 παρέα με έναν 5700G . Παίρνει 2 NVME επάνω του, και δυο 2,5άριδες σκληρούς. Φόρτωσε και όση μνήμη θες επάνω σε SO-DIMM 3200Mhz. Πολύ μικρό μέγεθος, παίρνει τα πάντα με ενσωματωμένα γραφικά από τον 5700G ή τον μικρότερο 5600G. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από adtakhs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα