dionisis777 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Προφανώς θα έχετε βαρεθεί να απαντάτε στα ίδια και τα ίδια αλλά πάμε άλλη μια.. Θέλω ενα σύστημα για τη μητέρα μου το οποιο θα αντικαταστησει ενα υπαρχον με phenom x3 720+ATI 5850HD+RAM 8GB DDR3 ο οποιος παρεδωσε πνευμα μετα απο 11+ χρόνια. Ιδανικά θα ήθελα να είναι με έναν 12100 και να βγει οσο πιο οικονομικα γινεται αλλά σε επομενη φαση (απο τα Χριστουγεννα κ μετα) ισως κ να εβαζα πάνω και εναν 6500xt για να έπιανα σιγα σιγα ενα μεγάλο backlog απο single player(αποκλειστκά) RPG/adventure/FPS που έχω αφήσει τη τελευταια δεκαετια.(Ενδεικτικά: Bioshock infinite, Withcer 3, Diablo 3, κλπ ) Υπάρχει οθόνη DELL 22.5'' 1080p-60hz. Σύνθεση απο ένα κατάστημα (ακόμα καλύτερα και απο e-shop) Ευχαριστώ! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από dionisis777
niko13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dionisis777 είπε Καλησπέρα! Προφανώς θα έχετε βαρεθεί να απαντάτε στα ίδια και τα ίδια αλλά πάμε άλλη μια.. Θέλω ενα σύστημα για τη μητέρα μου το οποιο θα αντικαταστησει ενα υπαρχον με phenom x3 720+ATI 5850HD+RAM 8GB DDR3 ο οποιος παρεδωσε πνευμα μετα απο 11+ χρόνια. Ιδανικά θα ήθελα να είναι με έναν 12100 και να βγει οσο πιο οικονομικα γινεται αλλά σε επομενη φαση (απο τα Χριστουγεννα κ μετα) ισως κ να εβαζα πάνω και εναν 6500xt για να έπιανα σιγα σιγα ενα μεγάλο backlog απο single player(αποκλειστκά) RPG/adventure/FPS που έχω αφήσει τη τελευταια δεκαετια.(Ενδεικτικά: Bioshock infinite, Withcer 3, Diablo 3, κλπ ) Υπάρχει οθόνη DELL 22.5'' 1080p-60hz. Σύνθεση απο ένα κατάστημα (ακόμα καλύτερα και απο e-shop) Ευχαριστώ! Θα πληρώσεις κάποια πράγματα ακριβότερα λόγω eshop κ γενικά αγοράς όλα από ένα κατάστημα αλλά φαντάζομαι το ξέρεις ήδη.Το λέω επειδή έθεσες το budget σαν προτεραιοτητα.Σου έβαλα 500gb nvme ,αν θες παραπάνω εσύ ξέρεις.Διαλεξε κ ένα κουτί να σου αρεσει..Δεν έχει ποικιλια το eshop δυστυχώς οπότε καθαρά βάση τιμής οι επιλογές ,χωρίς να είναι οι καλύτερες που θα μπορούσες. Μια ενδεικτική πρόταση Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από niko13 1
nickol-us Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το αρχικό budget; Δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι. Συμφωνώ κατά κράτος σε αυτά που λέει ο Νίκος, διαφωνώ κάπως με τις επιλογές του. Το eshop τελευταία έχει πολύ μέτριες έως κακές διαθεσιμότητες. Αν η κάρτα σου είναι εντάξει και λειτουργική, μπορείς να κόψεις λίγα χρήματα πηγαίνοντας σε f cpu (βλέπω το eshop δεν έχει 12100f). Στα 145 ευρώ πάντως με κλειστά τα μάτια θα έδινα κάτι παραπάνω για 5600g και με λιγότερα χρήματα θα έπαιρνα μια κάπως πιο σοβαρή μητρική b450{πάλι δεν έχει το eshop αυτή τη στιγμή) Εναλλακτικά, πάντα με το σκεπτικό ότι δουλεύει η κάρτα σου, ίσως πήγαινα σε 10400f/b560 Θα άλλαζα τις μνήμες με λίγο καλύτερες (3200/cl16) Θα άλλαζα το τροφοδοτικό σε full wired Θα άλλαζα τον nv1 με τον p2 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us
dionisis777 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ και τους 2 σας. Δυστυχώς η κάρτα έχει το θέμα και προβαινω σε νεα αγορά. Το budget max 400€ To pc θα ειναι αποκλειστικά της μητέρας μου(internet, netflix,) γι 'αυτο θέλω να κρατηθεί οσο χαμηλότερα γινεται. Εγώ θα ασχολούμαι μονο οταν κατεβαίνω και αν τελικά αποφασίσω κάποια στιγμή να βάλω μια discrete. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από dionisis777
hln3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS PRIME B450M-K με 5600g με PSU BE QUIET! PURE POWER 11 400W απλά επιβεβαιώσε ότι κάνουν αυτοί το bios update όταν απαιτείτε αν επιλέξεις συναρμολόγηση Αν το στήσεις μόνος σου υπάρχουν και άλλες επιλογές 1
nickol-us Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, hln3 είπε ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS PRIME B450M-K με 5600g με PSU BE QUIET! PURE POWER 11 400W απλά επιβεβαιώσε ότι κάνουν αυτοί το bios update όταν απαιτείτε αν επιλέξεις συναρμολόγηση Αν το στήσεις μόνος σου υπάρχουν και άλλες επιλογές Κάνουν, σίγουρα, παραδίδουν pc που bootάρει Όχι φοβερή επιλογή η prime όμως αρκετά καλή σα σύνολο, ειδικά για τη χρήση που προορίζεται το μηχάνημα, θεωρώ θα βγάλει αρκετά χρόνια χρήσης. Σε εικόνα ότι σου είπε ο hln (τα βρίσκεις από configurator και επιλέγεις συναρμολόγηση), μοναδικό μειονέκτημα οτι με αυτό το τροφοδοτικό δε περιμένεις να βάλεις κάποια "σοβαρή" κάρτα όμως τα γραφικά του 5600g είναι ικανά για παιχνιδάκια από μόνα τους 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα