MabeAlzaq Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, ετοιμάζομαι να ξεκινήσω τις διαδικασίες για διπλωμα μηχανής και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς να προτείνει σχολή οδηγών με καλό δάσκαλο και να μην παίρνει την στανταρ ταρίφα των 115 ευρω που ζητάνε οι σχολές στο κέντρο σε περίπτωση κοψίματος και επανεξέτασης, γιατί μου φαίνεται πως παίζει πολύ κόψιμο στις μηχανές.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 21/9/2022 στις 9:47 ΜΜ, MabeAlzaq είπε Καλησπέρα παιδιά, ετοιμάζομαι να ξεκινήσω τις διαδικασίες για διπλωμα μηχανής και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς να προτείνει σχολή οδηγών με καλό δάσκαλο και να μην παίρνει την στανταρ ταρίφα των 115 ευρω που ζητάνε οι σχολές στο κέντρο σε περίπτωση κοψίματος και επανεξέτασης, γιατί μου φαίνεται πως παίζει πολύ κόψιμο στις μηχανές. Στη θερμή ξέρω Πετράκης νουσοπουλος
Papadgianis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλοι το κανουν αυτο 100€ η παρασταση και 15€ η επαναεξεταση αμα μπεις στα παραβολα θα δεις οτι δεν αναφερει τα 100€ μονο τα 15€
MabeAlzaq Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 2:59 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε Στη θερμή ξέρω Πετράκης νουσοπουλος έχει καλές κριτικές στο google και μια αναφέρει και λογικά κόστη επανεξέτασης. Θα μπορούσες να μου πεις λιγα παραπάνω εδώ ή σε πμ αν έχεις προσωπικη εμπειρία μετη συγκεκριμένη σχολή; Στις 24/9/2022 στις 8:22 ΜΜ, Papadgianis είπε Πολλοι το κανουν αυτο 100€ η παρασταση και 15€ η επαναεξεταση αμα μπεις στα παραβολα θα δεις οτι δεν αναφερει τα 100€ μονο τα 15€ Έτσι είναι, δεν αναμένω να πληρώνω μόνο τα 15 του παραβόλου, προφανώς πρέπει να λάβει αμοιβή ο δάσκαλος για το χρόνο του και για την καταπόνηση του οχήματος. Αλλά 100 ευρώ, χωρίς καν να περιλαμβάνεται ένα επαναληπτικό μάθημα τη μέρα που δίνεις είναι πάρα πολλά. Στο μεταξύ αν υπάχουν άλλες προτάσεις για σχολές σε περιοχές ανατολικά ή δυτικά, καλοδεχούμενες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα