xmouts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Αγόρα πρόσφατα ένα καλώδιο δικτύου από γνωστό κατάστημα. (Καλώδιο Δικτύου U/UTP CAT6 Essential LSZH AWG 24 Πορτοκαλί 305m) Είναι για εξωτερική χρήση? Για εξωτερική χρήση δεν πρέπει να ειναι ο τύπος PVC? Αυτό είναι τύπος LSZH. Ευχαριστώ
georgeps21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Αν καταλαβαινω καλά τι θες να πεις... Εχω χρησιμοποιήσει μπόλικα καλώδια εσωτερικού χώρου σε εξωτερικό χώρο, κάποια έζησαν 10 χρονια χωρις προβήματα, άλλα τα άλλαξα στα 3-4. Αν δεν σε πειράζει να τα αλλάξεις πιο συντομά βάλτα. Αν εχεις σπιραλ βαλε γυρω γυρω να μην τα τρώει ο καιρός, κακό δεν κάνεις.
gorge18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, xmouts είπε Αγόρα πρόσφατα ένα καλώδιο δικτύου από γνωστό κατάστημα. (Καλώδιο Δικτύου U/UTP CAT6 Essential LSZH AWG 24 Πορτοκαλί 305m) Είναι για εξωτερική χρήση? Για εξωτερική χρήση δεν πρέπει να ειναι ο τύπος PVC? Αυτό είναι τύπος LSZH. Ευχαριστώ Εχω δει εξωτερικου χωρου με μονοση με λαστιχο, με αλουμινοχαρτο, με ουτε και εγω ξερω τι. Εχω δει ακομα και σχεδον ιδια με τα εσωτερικου μονο που ηταν λιγο πιο σκληρα. Και εγω εχω βαλει εσωτερικο εξω και κρατησε καμια 10 χρονια. Εχω βαλει και σε πέργκολα εσωτερικού και σε 2 χρονια έλιωσαν οι εσωτερικες μονώσεις των καλωδιων και βραχυκύκλωναν. Ειναι τυποι και τυποι και παρτιδες. Μη κολλας στα γραμματα και αν θες για καλυτερα βαλε σπιραλ οπως ειπε και ο απο πανω..
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 On 21/09/2022 at 21:39, xmouts said: Αγόρα πρόσφατα ένα καλώδιο δικτύου από γνωστό κατάστημα. (Καλώδιο Δικτύου U/UTP CAT6 Essential LSZH AWG 24 Πορτοκαλί 305m) Είναι για εξωτερική χρήση? Για εξωτερική χρήση δεν πρέπει να ειναι ο τύπος PVC? Αυτό είναι τύπος LSZH. Ευχαριστώ lszh ισον https://en.m.wikipedia.org/wiki/Low_smoke_zero_halogen του εξωτερικου χωρου θα το καταλαβεις περα οτι θα το αναφερει.πολυ πιο σκληρο και δυσκαμπτο. outdoor use,pet κτλ 12 hours ago, gorge18 said: Εχω δει εξωτερικου χωρου με μονοση με λαστιχο, με αλουμινοχαρτο, με ουτε και εγω ξερω τι. Εχω δει ακομα και σχεδον ιδια με τα εσωτερικου μονο που ηταν λιγο πιο σκληρα. Και εγω εχω βαλει εσωτερικο εξω και κρατησε καμια 10 χρονια. Εχω βαλει και σε πέργκολα εσωτερικού και σε 2 χρονια έλιωσαν οι εσωτερικες μονώσεις των καλωδιων και βραχυκύκλωναν. Ειναι τυποι και τυποι και παρτιδες. Μη κολλας στα γραμματα και αν θες για καλυτερα βαλε σπιραλ οπως ειπε και ο απο πανω.. μην μπερδευεις τα outdoor use με τα stp sftp ftp κτλ 12 hours ago, gorge18 said: Εχω δει εξωτερικου χωρου με μονοση με λαστιχο, με αλουμινοχαρτο, με ουτε και εγω ξερω τι. Εχω δει ακομα και σχεδον ιδια με τα εσωτερικου μονο που ηταν λιγο πιο σκληρα. Και εγω εχω βαλει εσωτερικο εξω και κρατησε καμια 10 χρονια. Εχω βαλει και σε πέργκολα εσωτερικού και σε 2 χρονια έλιωσαν οι εσωτερικες μονώσεις των καλωδιων και βραχυκύκλωναν. Ειναι τυποι και τυποι και παρτιδες. Μη κολλας στα γραμματα και αν θες για καλυτερα βαλε σπιραλ οπως ειπε και ο απο πανω.. μα τα γραμματα λενε για τη χρηση ειναι ασχετα αν εμεις τα βαζουμε και αλλου επειδη αντεχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα