mour Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα ψαχνω πολυμηχάνημα ασπρόμαυρο. Μηνιαίες εκτυπώσεις 2000-2500. Αν υπάρχει κάτι από public τώρα που έχει την προσφορά θα με εξυπηρετούσε.
georgeole Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, mour είπε Καλησπέρα ψαχνω πολυμηχάνημα ασπρόμαυρο. Μηνιαίες εκτυπώσεις 2000-2500. Αν υπάρχει κάτι από public τώρα που έχει την προσφορά θα με εξυπηρετούσε. Μπάτζετ; Θέλουμε και άλλα χαρακτηριστικά, πχ adf, ασύρματη εκτύπωση, αυτόματη διπλή όψη κλπ;
mour Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, georgeole είπε Μπάτζετ; Θέλουμε και άλλα χαρακτηριστικά, πχ adf, ασύρματη εκτύπωση, αυτόματη διπλή όψη κλπ; Καλημέρα μπατζετ γύρω στα 200-250€. Θέλω να ειναι δικτυακός αν έχει και ασύρματη εκτύπωση ακόμα καλύτερα αλλα όχι απαραίτητο. Αυτόματη διπλή όψη δεν ειναι κάτι που με απασχολεί. Είχα στο νου μου κάτι σε ecotank αλλα δεν ξέρω ποιο μοντέλο να διαλέξω.
georgeole Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, mour είπε Καλημέρα μπατζετ γύρω στα 200-250€. Θέλω να ειναι δικτυακός αν έχει και ασύρματη εκτύπωση ακόμα καλύτερα αλλα όχι απαραίτητο. Αυτόματη διπλή όψη δεν ειναι κάτι που με απασχολεί. Είχα στο νου μου κάτι σε ecotank αλλα δεν ξέρω ποιο μοντέλο να διαλέξω. Καλημέρα αγαπητέ φίλε. Αν είναι για ecotank, δεν πολυ-χρειάζεσαι βοήθεια. Μια απλή αναζήτηση στο skroutz θα σου βγάλει 2-3 μοντέλα ecotank (3ετής επέκταση εγγύησης αν δεν κάνω λάθος). Αν πάλι προτιμήσεις laser, μια καλή λύση είναι Brother MFC-L2710DW.
mour Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, georgeole είπε Καλημέρα αγαπητέ φίλε. Αν είναι για ecotank, δεν πολυ-χρειάζεσαι βοήθεια. Μια απλή αναζήτηση στο skroutz θα σου βγάλει 2-3 μοντέλα ecotank (3ετής επέκταση εγγύησης αν δεν κάνω λάθος). Αν πάλι προτιμήσεις laser, μια καλή λύση είναι Brother MFC-L2710DW. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλα δεν ξέρω τις διάφορες των μοντέλων για αυτό ρωτάω. Να πάρω το φθηνότερο μοντέλο θα με καλύψει για τις ανάγκες μου ή να πάω σε κάποιο άλλο;
panesera Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 νομίζω για ασπρόμαυρες δεν υπάρχει καλύτερο από laser εκτυπωτή
georgeole Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, mour είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλα δεν ξέρω τις διάφορες των μοντέλων για αυτό ρωτάω. Να πάρω το φθηνότερο μοντέλο θα με καλύψει για τις ανάγκες μου ή να πάω σε κάποιο άλλο; Είναι απλό. Σε κάθε περίπτωση κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Αν προτιμήσεις ecotank, εξασφαλίζεις οικονομικά μελάνια και τριετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Από την άλλη πρέπει να έχεις το νου σου για συχνές εκτυπώσεις. Επίσης χάνεις σε ταχύτητα. Αν πας σε laser, ανεβαίνεις λίγο σε κόστος μελανιών, δεν χρειάζεται να τυπώνεις συνέχεια και κερδίζεις σε ταχύτητα. Ίσως, επαναλαμβάνω ίσως, να προτιμούσα ecotank λόγω της τριετούς εγγύησης.
mour Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, georgeole είπε Είναι απλό. Σε κάθε περίπτωση κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Αν προτιμήσεις ecotank, εξασφαλίζεις οικονομικά μελάνια και τριετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Από την άλλη πρέπει να έχεις το νου σου για συχνές εκτυπώσεις. Επίσης χάνεις σε ταχύτητα. Αν πας σε laser, ανεβαίνεις λίγο σε κόστος μελανιών, δεν χρειάζεται να τυπώνεις συνέχεια και κερδίζεις σε ταχύτητα. Ίσως, επαναλαμβάνω ίσως, να προτιμούσα ecotank λόγω της τριετούς εγγύησης. Δεν ρωτάω ανάμεσα σε ecotank και laser. Η ερώτηση μου ειναι ανάμεσα στα μοντέλα ecotank ποιο να προτιμήσω.
georgeole Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mour είπε Δεν ρωτάω ανάμεσα σε ecotank και laser. Η ερώτηση μου ειναι ανάμεσα στα μοντέλα ecotank ποιο να προτιμήσω. Μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz έβγαλε τον Epson EcoTank M2170 ως τον πιο φθηνό. Μάλλον λοιπόν δεν είναι τόσο θέμα επιλογής, όσο τιμής, μια και ανεβαίνουμε στο μπάτζετ.
mour Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/canon-pixma-g3415-megatank-egxromo-polumixanima-a4-me-wifi-2315c029aa/1456761 https://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/epson-ecotank-m2120-aspromauro-polumixanima-a4-me-wifi-c11cj18402/1559348 ανέφερα ότι με ενδιαφέρει από public γιατί θα πάρω και το -20%. Ο πρώτος είναι ο φθηνότερος έγχρωμος που βγάζει και ασπρόμαυρα και ο δεύτερος είναι ο φθηνότερος ασπρόμαυρος. Απλα επειδή δεν γνωρίζω από εκτυπωτές για αυτό ρώτησα ποιον να πάρω. Επισης αν γνωρίζει κάποιος αν με Wi-Fi αντί για Ethernet θα έχει ίδια απόδοση στον εκτυπωτή ή έχει αποσυνδέσεις ή καθυστερεί στην εκτύπωση ή κάτι άλλο. Αν πρέπει να ανεβάσω το μπατζετ για να πάρω κάτι καλύτερο μπορω να πάρω και αυτόν που μου πρότεινες που τον έχει και το public.
highpriest Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Ο M2170 είναι εξαιρετικός. Τον δουλευω καθημερινά
georgeole Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, highpriest είπε Ο M2170 είναι εξαιρετικός. Τον δουλευω καθημερινά Κι όχι μόνο αυτό. Έχει 3 χρόνια εγγύηση (μαζί με την επέκταση) ενώ ο canon 2 χρόνια.
mour Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ για την βοήθεια παρηγγειλα τον M2170
lector Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mour είπε Ευχαριστώ για την βοήθεια παρηγγειλα τον M2170 Προσοχη! ΠΡΙΝ φυγεις απο το καταστημα με το μηχανημα αγκαλια, βεβαιωσου για την εγγυηση. Αν δε στη δωσουν γραπτως απο το καταστημα, θα χρειαστει να την καταχωρησεις μονος σου, αλλα επιβεβαιωσε οτι το συστημα θα στο επιτρεψει αυτο. 1
mour Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, lector είπε Προσοχη! ΠΡΙΝ φυγεις απο το καταστημα με το μηχανημα αγκαλια, βεβαιωσου για την εγγυηση. Αν δε στη δωσουν γραπτως απο το καταστημα, θα χρειαστει να την καταχωρησεις μονος σου, αλλα επιβεβαιωσε οτι το συστημα θα στο επιτρεψει αυτο. Καλημερα το έκανα παραγγελία δεν θα πάω καθόλου στο κατάστημα οποτε πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα