johny f Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Justified: City Primeval Συμπαθητικα αλλα χωρις να ενθουσιαζουν τα δυο πρωτα επισοδεια του revival. Spoiler Θα ηθελα περισοτερο Timothy Olyphant ειδικα στη πρεμιερα. Λογικα στη πορεια λογω του αερα του θα υπερκερασει το γεγονος οτι παιζει εκτος εδρας . Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από johny f
Mesqal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Στις 2/7/2023 στις 9:56 ΜΜ, Theon1k είπε Σήμερα ξεκίνησα να βλέπω την κινεζική σειρά Three body με αγγλικούς υπότιτλους. Μου άρεσε το αργό τέμπο και η ατμόσφαιρα. Ίσως είναι λίγο δυσνόητο για κάποιους, αλλά εμένα προσωπικά μου κίνησε αρκετα το ενδιαφέρον και θα προσπαθήσω να δω και τα 30 επεισόδια που καλύπτουν το 1ο βιβλίο της σειράς. Κατάφερα και είδα τα 30 επεισόδια, με κράτησε η ατμόσφαιρα και το πέπλο μυστηρίου που υπάρχει στη σειρά, αλλά τελικά πρόκειται για φόλα τύπου LOST.
Brainkill4r Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είδα και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Cobra Kai Season 5 , αναμένω για την 6 Season όπου θα πέσει τρελό ξύλο σε διαφορετικά combo 😀 Επιτέλους Daniel-San vs Terry Silver 1-1 ( Τον "έσπασε" αλά Silver-Daniel technique) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από Brainkill4r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα