SabotazNic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Marvel, τρεμε https://www.imdb.com/title/tt23219684/?ref_=vp_vi_tt 30 χρονια μετα, καμια αλλαγη απο οτι φαινεται στην παραγωγη 1
Brainmorf Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε και το Rabbit hole , περίεργη σειρά που τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από Brainmorf
ltodd Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Southpark Season 26 ! Επεισόδια Deep Learning και Japanese Toilets κορυφή Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από ltodd
SabotazNic Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Είδατε φαντάζομαι τα νέα για reboot Harry Potter από hbo, σωστά? 1 σεζόν για κάθε βιβλίο. Θα το πνίξουν και αυτό.
panagiotis54 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 το ανεβασα εδω χθες αλλα υποθετω καποιος μοντερατορας μου το εσβησε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 hour ago, panagiotis54 said: το ανεβασα εδω χθες αλλα υποθετω καποιος μοντερατορας μου το εσβησε Αυτό είναι το 1ο σου post για τον Απρίλιο στο συγκεκριμένο topic. Στις ταινίες το postαρες.
Lotof Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Τρελό σπρώξιμο το Beef από το Netflix σε mainstream site. Είδα 2 επεισόδια μετά τα αποθεωτικα review και τελικά είναι απλά συμπαθητικό με υπερβολικές ερμηνείες. Μην ψαρώσετε με το hype.
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Lotof είπε Τρελό σπρώξιμο το Beef από το Netflix σε mainstream site. Είδα 2 επεισόδια μετά τα αποθεωτικα review και τελικά είναι απλά συμπαθητικό με υπερβολικές ερμηνείες. Μην ψαρώσετε με το hype. Ουτε καν το εχω ακουσει. Για την ωρα τελειωσα το Shadow & Bone και συνεχιζω με outer banks
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 καλο ειναι, πρωτοτυπο και σου κραταει το ενδιαφερον. 2
HALF EVIL Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Πολύ καλό το Beef . Μόνο το τελευταίο επεισόδιο, το κλείσιμο δηλαδή θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα