Προς το περιεχόμενο

Apple: Το haptic keyboard του iOS 16 μπορεί να επηρεάσει την αυτονομία ενός iPhone

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι περισσότεροι που παίρνουν iPhone δεν ξέρουν να περάσουν τραγούδια μέσω iTunes και δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τις περισσότερες εφαρμογές του κινητού.Δεν είναι όλα τα κινητά για όλους.Τώρα αν νομίζετε ότι μόνο χρήστες του κινητού κάτω των 16 ετών είναι τα αναφερόμενα άτομα κάνετε λάθος.Κάποιοι το παίρνουν μόνο και μόνο για την μόστρα και να το παίξουν ότι είναι ξεχωριστοί επειδή έχουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο.Όλα τα τηλέφωνα έχουν πολλές δυνατότητες.Τα iPhone λόγω ios αν δεν ξέρει κάποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του.Τα υπόλοιπα επειδή έχουν android os είναι ποιο εύχρηστα για τον μέσο χρήστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

3 ώρες πριν, xaris1990 είπε

Οι περισσότεροι που παίρνουν iPhone δεν ξέρουν να περάσουν τραγούδια μέσω iTunes και δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τις περισσότερες εφαρμογές του κινητού.

Link απο τη σχετικη ερευνα;

3 ώρες πριν, xaris1990 είπε

Οι περισσότεροι που παίρνουν iPhone δεν ξέρουν να περάσουν τραγούδια μέσω iTunes και δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τις περισσότερες εφαρμογές του κινητού.Δεν είναι όλα τα κινητά για όλους.Τώρα αν νομίζετε ότι μόνο χρήστες του κινητού κάτω των 16 ετών είναι τα αναφερόμενα άτομα κάνετε λάθος.Κάποιοι το παίρνουν μόνο και μόνο για την μόστρα και να το παίξουν ότι είναι ξεχωριστοί επειδή έχουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο.Όλα τα τηλέφωνα έχουν πολλές δυνατότητες.Τα iPhone λόγω ios αν δεν ξέρει κάποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του.Τα υπόλοιπα επειδή έχουν android os είναι ποιο εύχρηστα για τον μέσο χρήστη.

Υπαρχουν πολλοι λογοι που επιλεγει καποιος ενα iphone οπως οι καμερες,η ποιοτητα κλησεων και υλικου κατασκευης,η συνδεσιμοτητα,η υποστηριξη,η αντοχη στον χρονο κτλ.Ολα αυτα δεν χρειαζεται να εχεις ιδιαιτερες γνωσεις για να τα απολαυσεις.Σιγουρα τα android εχουν αλλη φιλοσοφια,ο καθε ενας επιλεγει αναλογα τις αναγκες του και το πορτοφολι του.

• Like 2

• Super Moderators
16 ώρες πριν, xaris1990 είπε

Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά εδώ και πολλά χρόνια. Οι περισσότερες από τις πιο γνωστές εφαρμογές δεν έχουν καμία διαφορά στον τρόπο χρήσης είτε τις έχεις android είτε σε ios... Ίσα ίσα που το iOS είναι ακόμη πιο "λιτό" στο σχεδιασμό των μενού κλπ που το κάνει πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση με ένα Android.  :) 

Αν κάποιος θέλει να πάρει ένα τηλέφωνο για να "πουλήσει μούρη", αυτό δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την ευχρηστία της συσκευής! Φαντάζομαι και πως με ένα foldable πάλι μπορεί να "το παίξει κάποιος". 

5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά εδώ και πολλά χρόνια. Οι περισσότερες από τις πιο γνωστές εφαρμογές δεν έχουν καμία διαφορά στον τρόπο χρήσης είτε τις έχεις android είτε σε ios... Ίσα ίσα που το iOS είναι ακόμη πιο "λιτό" στο σχεδιασμό των μενού κλπ που το κάνει πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση με ένα Android.  :) 

Αν κάποιος θέλει να πάρει ένα τηλέφωνο για να "πουλήσει μούρη", αυτό δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την ευχρηστία της συσκευής! Φαντάζομαι και πως με ένα foldable πάλι μπορεί να "το παίξει κάποιος". 

"Ίσα ίσα που το iOS είναι ακόμη πιο "λιτό" στο σχεδιασμό των μενού κλπ που το κάνει πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση με ένα Android"

Γελάω πραγματικά με αυτό που γράφεις.😅😅😅😅

Το συγκεκριμένο κινητό δεν είναι για όλες τις ηλικίες και σίγουρα οι δυνατότητες του κινητού δεν είναι για όλα τα άτομα αλλά ο καθένας έχει την δική του άποψη η οποία είναι σεβαστή.

Το πώς θα αξιοποιήσει ο καθένας τα χρήματα του είναι άλλο θέμα.

Εγώ προσωπικά τα 💰💸 τα " έριξα " για αγορά ps5 + λείπω περιφερειακών συστημάτων + παιχνίδια μαζί με μια lg 4k και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ως κινητό έχω ένα realme x3 superzoom και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Τα iPhone είναι υπερεκτιμημένα.προσωπική μου άποψη πάντα.

• Super Moderators
1 ώρα πριν, xaris1990 είπε

"Ίσα ίσα που το iOS είναι ακόμη πιο "λιτό" στο σχεδιασμό των μενού κλπ που το κάνει πιο εύκολο στη χρήση σε σχέση με ένα Android"

Γελάω πραγματικά με αυτό που γράφεις.😅😅😅😅

Το συγκεκριμένο κινητό δεν είναι για όλες τις ηλικίες και σίγουρα οι δυνατότητες του κινητού δεν είναι για όλα τα άτομα αλλά ο καθένας έχει την δική του άποψη η οποία είναι σεβαστή.

Το πώς θα αξιοποιήσει ο καθένας τα χρήματα του είναι άλλο θέμα.

Εγώ προσωπικά τα 💰💸 τα " έριξα " για αγορά ps5 + λείπω περιφερειακών συστημάτων + παιχνίδια μαζί με μια lg 4k και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ως κινητό έχω ένα realme x3 superzoom και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Τα iPhone είναι υπερεκτιμημένα.προσωπική μου άποψη πάντα.

Το "είναι υπερεκτιμημένο" δεν έχει καμία σχέση με το "δεν είναι για όλους γιατί δεν είναι εύχρηστο"... Υποθέτω πως έχεις πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσεις ένα iphone... :) 

Και γω σιχαίνομαι το PS5 και το θεωρώ τερατούργημα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή gaming κονσόλα! 😛 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...