Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appodixi  

Την κατεβασα απο περιεργεια ...Σκανιαρα μια αποδειξη παλια που ειχα προχειρη (2/7/2022)  των 50 ευρω την αναγνωρισε την Φορολογικη Ταμειακη μηχανη και το καταστημα αλλα λεει οτι η αποδειξη δεν ειχε διαβιβαστει στην ΑΑΔΕ

Την έκανα αναφορά σε ΑΑΔΕ με κωδικούς taxis 

Screenshot_20220921-184409_appodixi.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 3
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ που δοκίμασα καμιά 10αριά αποδείξεις βρήκα 2 που λέει ότι δεν έχει διαβιβαστεί η απόδειξη. Η μια είναι του 11του του 2021, και η άλλη του Ιουλίου. Άσχετα μαγαζιά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι το να έχει διαβιβαστεί η απόδειξη είναι θέμα αν η ταμειακή ήταν συνδεδεμένη με το taxisnet, κάτι που έγινε φέτος υποχρεωτικά για όλους από 1-4-2022.

Κι ενώ είναι υποχρεωτικό, ακόμα δεν υπήρχαν πρόστιμα σε όσους δεν το έκαναν. Από 1-10 έχουν ανακοινωθεί κάποιες ποινές (λουκέτα). Άρα, στην πράξη, η σύνδεση με ταξις ήταν "προαιρετική" ως τώρα. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ηθελα να ποσταρω και εγώ την εφαρμογή σε ενα thread εδώ που το είχε ανοίξει κάποιος για κάτι ύποπτες αποδείξεις, αλλά δεν το βρήκα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι ρουφιανια να πληρωνεις ΦΠΑ και 100 ευρω και ο μαγκας να στελνει αποδειξη 10 ευρω και να σε κλεβει .Ναι παντα με καρτα εκτος ισως το μισο κιλο ψωμι καθημερινα  τα πληρωνω ολα .

• Like 10
  • Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, telis είπε

Περιμένω να πέσει στα χέρια μου απόδειξη από μπουζουκτσίδικο

Η ηλικία σου θα φτάσει του αγάλματος στο προφίλ σου 🤣

Δημοσ.

Κατέβασα από περιέργεια την εφαρμογή και μέχρι στιγμής με εξαίρεση τις αποδείξεις από τα μεγάλα σουπερμάρκετ και δύο αλυσίδες καταστημάτων ,  όλες οι άλλες αποδείξεις (μιλάμε για πολλά καταστήματα) μου γράφουν πως η απόδειξη δεν έχει διαβιβαστεί. Έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Κατέβασα από περιέργεια την εφαρμογή και μέχρι στιγμής με εξαίρεση τις αποδείξεις από τα μεγάλα σουπερμάρκετ και δύο αλυσίδες καταστημάτων ,  όλες οι άλλες αποδείξεις (μιλάμε για πολλά καταστήματα) μου γράφουν πως η απόδειξη δεν έχει διαβιβαστεί. Έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή?

Μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή. Ή οι αποδείξεις είναι μαϊμού, η δεν έχουν συνδέσει τη ταμειακή με το internet (πιο πιθανό). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Δοθηκε παραταση μεχρι 31/10 για να διαβιβαστουν στο taxis οι αποδειξεις μετα την 1η Νοεμβριου 2021

https://www.ot.gr/2022/09/23/forologia/forologia-eidiseis/appodiximia-kataggelia-to-lepto-gia-ypoptes-synallages-dexetai-i-aade/ 

Μετα αρχιζουν τα προστημα .

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ss42ss είπε

Αν δεν κάνω λάθος, πολλές ταμειακές κάνουν την διαβίβαση στο κλείσιμο… δηλαδή με την έκδοση του Ζ

Το Ζ είναι οι ημερήσιες εισπράξεις. Δεν νομίζω να μπορεί να ανεβάσει εκατοντάδες αποδείξεις μια μια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...