Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appodixi Την κατεβασα απο περιεργεια ...Σκανιαρα μια αποδειξη παλια που ειχα προχειρη (2/7/2022) των 50 ευρω την αναγνωρισε την Φορολογικη Ταμειακη μηχανη και το καταστημα αλλα λεει οτι η αποδειξη δεν ειχε διαβιβαστει στην ΑΑΔΕ Την έκανα αναφορά σε ΑΑΔΕ με κωδικούς taxis Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Και εγώ που δοκίμασα καμιά 10αριά αποδείξεις βρήκα 2 που λέει ότι δεν έχει διαβιβαστεί η απόδειξη. Η μια είναι του 11του του 2021, και η άλλη του Ιουλίου. Άσχετα μαγαζιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ηθελα να ποσταρω και εγώ την εφαρμογή σε ενα thread εδώ που το είχε ανοίξει κάποιος για κάτι ύποπτες αποδείξεις, αλλά δεν το βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μια άλλη πρόσφατη μια χαρά την είδε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι το να έχει διαβιβαστεί η απόδειξη είναι θέμα αν η ταμειακή ήταν συνδεδεμένη με το taxisnet, κάτι που έγινε φέτος υποχρεωτικά για όλους από 1-4-2022. Κι ενώ είναι υποχρεωτικό, ακόμα δεν υπήρχαν πρόστιμα σε όσους δεν το έκαναν. Από 1-10 έχουν ανακοινωθεί κάποιες ποινές (λουκέτα). Άρα, στην πράξη, η σύνδεση με ταξις ήταν "προαιρετική" ως τώρα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από 1comment 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ηθελα να ποσταρω και εγώ την εφαρμογή σε ενα thread εδώ που το είχε ανοίξει κάποιος για κάτι ύποπτες αποδείξεις, αλλά δεν το βρήκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι ρουφιανια να πληρωνεις ΦΠΑ και 100 ευρω και ο μαγκας να στελνει αποδειξη 10 ευρω και να σε κλεβει .Ναι παντα με καρτα εκτος ισως το μισο κιλο ψωμι καθημερινα τα πληρωνω ολα . Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano 10 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Περιμένω να πέσει στα χέρια μου απόδειξη από μπουζουκτσίδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, telis είπε Περιμένω να πέσει στα χέρια μου απόδειξη από μπουζουκτσίδικο Η ηλικία σου θα φτάσει του αγάλματος στο προφίλ σου 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Κατέβασα από περιέργεια την εφαρμογή και μέχρι στιγμής με εξαίρεση τις αποδείξεις από τα μεγάλα σουπερμάρκετ και δύο αλυσίδες καταστημάτων , όλες οι άλλες αποδείξεις (μιλάμε για πολλά καταστήματα) μου γράφουν πως η απόδειξη δεν έχει διαβιβαστεί. Έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Muchacho είπε Κατέβασα από περιέργεια την εφαρμογή και μέχρι στιγμής με εξαίρεση τις αποδείξεις από τα μεγάλα σουπερμάρκετ και δύο αλυσίδες καταστημάτων , όλες οι άλλες αποδείξεις (μιλάμε για πολλά καταστήματα) μου γράφουν πως η απόδειξη δεν έχει διαβιβαστεί. Έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή? Μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή. Ή οι αποδείξεις είναι μαϊμού, η δεν έχουν συνδέσει τη ταμειακή με το internet (πιο πιθανό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Muchacho είπε Κατέβασα από περιέργεια την εφαρμογή και μέχρι στιγμής με εξαίρεση τις αποδείξεις από τα μεγάλα σουπερμάρκετ και δύο αλυσίδες καταστημάτων , όλες οι άλλες αποδείξεις (μιλάμε για πολλά καταστήματα) μου γράφουν πως η απόδειξη δεν έχει διαβιβαστεί. Έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή? Δοθηκε παραταση μεχρι 31/10 για να διαβιβαστουν στο taxis οι αποδειξεις μετα την 1η Νοεμβριου 2021 https://www.ot.gr/2022/09/23/forologia/forologia-eidiseis/appodiximia-kataggelia-to-lepto-gia-ypoptes-synallages-dexetai-i-aade/ Μετα αρχιζουν τα προστημα . Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δεν κάνω λάθος, πολλές ταμειακές κάνουν την διαβίβαση στο κλείσιμο… δηλαδή με την έκδοση του Ζ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Οπότε μετά τις 1 Νοεμβρίου θα αρχίσω να κοιτάω, γιατί η αλήθεια είναι τρόμαξα με αυτό το χάλι που είδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, ss42ss είπε Αν δεν κάνω λάθος, πολλές ταμειακές κάνουν την διαβίβαση στο κλείσιμο… δηλαδή με την έκδοση του Ζ Το Ζ είναι οι ημερήσιες εισπράξεις. Δεν νομίζω να μπορεί να ανεβάσει εκατοντάδες αποδείξεις μια μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις