vasilis19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Για να χρησιμοποιήσω την Revolut Business θα πρέπει να είμαι ελεύθερος επαγγελματίας η να έχω επιχείρηση ? Μπορώ να την χρησιμοποιήσω ως ιδιώτης? Θα χρειαστεί να λάβω πληρωμή από εταιρία και αναγκαστικά θα ζητηθεί τιμολόγιο. Τι εναλλακτικές έχω?
.:Cabal:. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Προφανώς και πρέπει να είσαι είτε ελεύθερος επαγγελματίας ή να διατηρείς επιχείρηση για να ανοίξεις Revolut Business account. Ή να μπεις σε επιχείρηση που ήδη διαθέτει Revolut Business λογαριασμό. Τι εννοείς με το ότι θα χρειαστεί να λάβεις πληρωμή από εταιρία και αναγκαστικά θα ζητηθεί τιμολόγιο; Θα παράσχεις κάποιο προϊόν ή υπηρεσία σαν ιδιώτης και θα σου ζητήσουν τιμολόγιο;
vasilis19 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, .:Cabal:. είπε Θα παράσχεις κάποιο προϊόν ή υπηρεσία σαν ιδιώτης και θα σου ζητήσουν τιμολόγιο; Ακριβώς, αναγκαστικά πρέπει να κοπεί κάποιο παραστατικό.
diochris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 21/9/2022 στις 5:18 ΜΜ, vasilis19 είπε Για να χρησιμοποιήσω την Revolut Business θα πρέπει να είμαι ελεύθερος επαγγελματίας η να έχω επιχείρηση ? Μπορώ να την χρησιμοποιήσω ως ιδιώτης? Θα χρειαστεί να λάβω πληρωμή από εταιρία και αναγκαστικά θα ζητηθεί τιμολόγιο. Τι εναλλακτικές έχω? Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις ένα λογιστή.απο την άλλη μπορείς να κόψεις invoice μέσω revolut business θα είναι εικονικό ναι μεν, αλλά δε πρόκειται να διασταυρωθεί ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα