HAL10000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Μια ερώτηση προς το community, αν έχει τύχει σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο, όπως το παρακάτω: Σε αναζήτησή μου στο Skroutz για μια webcam της Logitech, βρίσκω με βάση τις αξιολογήσεις αυτήν εδώ -> https://www.skroutz.gr/s/11001577/Logitech-Brio-Ultra-HD-Pro-Web-Camera-με-Autofocus.html Πάω να διαβάσω τις κριτικές και ενώ φαίνεται στο product overview, ότι έχει 5/5 αστέρια από 9 αξιολογήσεις, στο view των αξιολογήσεων έχει και κάποιες με λιγότερα αστέρια, οπότε το συνολικό rate δεν μπορεί να είναι 5/5, όπως φαίνεται και στις εικόνες. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό το πράγμα; Είναι bug της σελίδας ή απλά άλλαξαν τίποτα στον τρόπο υπολογισμό του rating.
L34x88iT Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε φίλε αυτό παρατηρούσα και εγώ εχθές. Έψαχνα με έναν φίλο μου ένα λαπτοπ. Έδειχνε 5 αστέρια σε 9 αξιολογήσεις και μέσα είδα κάτι 3άρια και 4άρια
tasarass77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μαλλον μετραει μονο την βαθμολογια απο το " Επιβεβαιωμένη αγορά" γιατι και οι 3 κριτικες με επιβεβαιωμενη αγορα εχουν δωσει 5 αστερια 1 1
l3ft3r1s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tasarass77 είπε Μαλλον μετραει μονο την βαθμολογια απο το " Επιβεβαιωμένη αγορά" γιατι και οι 3 κριτικες με επιβεβαιωμενη αγορα εχουν δωσει 5 αστερια Βλέποντας την C920 που έχει αρκετά περισσότερες κριτικές, επιβεβαιώνεται ο κανόνας αυτός... Επίσης άλλο προϊόν με 4 κριτικές των 5*, καμία επιβεβαιωμένη, έχει 0* στο μέσο όρο... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από l3ft3r1s
Λύση HAL10000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 @tasarass77 @l3ft3r1s δίκιο έχετε. Έκανα και ερώτηση στο support του skroutz και μου απάντησαν ακριβώς αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα