Προς το περιεχόμενο

Ασυμφωνία Αξιολογήσεων Skroutz

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από HAL10000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση προς το community, αν έχει τύχει σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο, όπως το παρακάτω:

Σε αναζήτησή μου στο Skroutz για μια webcam της Logitech, βρίσκω με βάση τις αξιολογήσεις αυτήν εδώ -> https://www.skroutz.gr/s/11001577/Logitech-Brio-Ultra-HD-Pro-Web-Camera-με-Autofocus.html

Πάω να διαβάσω τις κριτικές και ενώ φαίνεται στο product overview, ότι έχει 5/5 αστέρια από 9 αξιολογήσεις, στο view των αξιολογήσεων έχει και κάποιες με λιγότερα αστέρια, οπότε το συνολικό rate δεν μπορεί να είναι 5/5, όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό το πράγμα; Είναι bug της σελίδας ή απλά άλλαξαν τίποτα στον τρόπο υπολογισμό του rating.

review1.PNG

review2.PNG

Δημοσ.

Ρε φίλε αυτό παρατηρούσα και εγώ εχθές. Έψαχνα με έναν φίλο μου ένα λαπτοπ. Έδειχνε 5 αστέρια σε 9 αξιολογήσεις και μέσα είδα κάτι 3άρια και 4άρια

Δημοσ.

Μαλλον μετραει μονο την βαθμολογια απο το " Επιβεβαιωμένη αγορά" γιατι και οι 3 κριτικες με επιβεβαιωμενη αγορα εχουν δωσει 5 αστερια

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tasarass77 είπε

Μαλλον μετραει μονο την βαθμολογια απο το " Επιβεβαιωμένη αγορά" γιατι και οι 3 κριτικες με επιβεβαιωμενη αγορα εχουν δωσει 5 αστερια

Βλέποντας την C920 που έχει αρκετά περισσότερες κριτικές, επιβεβαιώνεται ο κανόνας αυτός...

Επίσης άλλο προϊόν με 4 κριτικές των 5*, καμία επιβεβαιωμένη, έχει 0* στο μέσο όρο...

Επεξ/σία από l3ft3r1s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...