Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

πως βρισκω τα ενσημα μου πριν το 2002 ξερετε ;

image.png.744678c6769ab37b65833079e3238e21.png

Κανονικα πρεπει να εχεις καρτελες με τα ενσημα πανω, καποια στιγμη ειχα ακουσει οτι θα αρχιζαν να καταχωρουν στο συστημα και πριν ξεκινησει το ηλεκτρονικο συστημα ενσημων το 2002.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Κανονικα πρεπει να εχεις καρτελες με τα ενσημα πανω, καποια στιγμη ειχα ακουσει οτι θα αρχιζαν να καταχωρουν στο συστημα και πριν ξεκινησει το ηλεκτρονικο συστημα ενσημων το 2002.

εχω καπου στην αποθηκη τρεχω βρες τα. Ωραια εχω αλλα 20 χρονια για συνταξη, ισως το φτιαξουν εως τοτε για -2002

Δημοσ.

Αν θες να δεις τα ενσημα σου πριν το 2002, θα πας στο atlas και τα εχουν εκει περασμενα. Διαφορετικα ελπιζω να τα εχεις χειρογραφα

9 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

εχω καπου στην αποθηκη τρεχω βρες τα. Ωραια εχω αλλα 20 χρονια για συνταξη, ισως το φτιαξουν εως τοτε για -2002

κανονικα οπως και να εχει πρεπει να τα βρεις. Δεν υπαρχει η φραση " τα εχω καπου στην αποθηκη τρεχω βρες τα". Εγω της μητερας μου που εχει 30 χρονια προυπηρεσίας, τα έχω σε ασφαλές σημείο και μάλιστα τα έχω εκτυπώσει και τα έχω επικυρώσει, για να έχω αντίγραφα μηπως συμβει καμια στραβη. Μη σου πω οτι τα εχω σκανάρει κιόλας. Με αυτα τα πράγματα δεν παίζουμε. Είναι ένσημα που τα δούλεψες. Γιατί μετά αν δεν τα βρίσκεις, έχει διαδικασία

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Αν θες να δεις τα ενσημα σου πριν το 2002, θα πας στο atlas και τα εχουν εκει περασμενα. Διαφορετικα ελπιζω να τα εχεις χειρογραφα

κανονικα οπως και να εχει πρεπει να τα βρεις. Δεν υπαρχει η φραση " τα εχω καπου στην αποθηκη τρεχω βρες τα". Εγω της μητερας μου που εχει 30 χρονια προυπηρεσίας, τα έχω σε ασφαλές σημείο και μάλιστα τα έχω εκτυπώσει και τα έχω επικυρώσει, για να έχω αντίγραφα μηπως συμβει καμια στραβη. Μη σου πω οτι τα εχω σκανάρει κιόλας. Με αυτα τα πράγματα δεν παίζουμε. Είναι ένσημα που τα δούλεψες. Γιατί μετά αν δεν τα βρίσκεις, έχει διαδικασία

ΣΤΟ ατλασ σε ποια επιλωγη ειναι δεν βλεπω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

ΣΤΟ ατλασ σε ποια επιλωγη ειναι δεν βλεπω 

ασφαλιστικο βιογραφικο. Μπαινεις με τους κωδικους σου και τα εχουν εκει απο τη μερα που δουλεψε ςπριν το 2002

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε

ασφαλιστικο βιογραφικο. Μπαινεις με τους κωδικους σου και τα εχουν εκει απο τη μερα που δουλεψε ςπριν το 2002

η εικονα που εβαλα ειναι δικια μου απο εκει ακριβος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

η εικονα που εβαλα ειναι δικια μου απο εκει ακριβος

δεν ειναι απο εκει. απο τον ΕΦΚΑ την πηρες για τα ενσημα που εχουν απο το 2002 και μετα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

δεν ειναι απο εκει. απο τον ΕΦΚΑ την πηρες για τα ενσημα που εχουν απο το 2002 και μετα

ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ δοκιμαζω τωρα 

4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ δοκιμαζω τωρα 

κατι λειπει οποτε θα βρω τα ενσημα σε χαρτι 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη, ακομη, μετα απο τοση ψηφιοποιηση, μια ενιαια κατασταση ενσημων, δεν μπορει να παρει απο καπου ενας ασφαλισμενος, αν εχει πχ 30 χρονια εργασιακου βιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...