Προς το περιεχόμενο

Appodixi: δεν λειτουργεί...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

θα ακούσατε φαντάζομαι οι περισσότεροι για την εφαρμογή της ΑΑΔΕ "Appodixi" που μας κάνει όλους ελεγκτές ή... ρουφιάνους (πείτε το όπως θέλετε). Σε προσπάθειες να στείλω πλαστές αποδείξεις, η εφαρμογή που βγάζει σφάλμα και μου λεει προσπαθήστε ξανά.

Τώρα, να ελπίζω οτι κάποιος εδώ εχει πετύχει πλαστή απόδειξη και βρήκε τρόπο να κάνει την εφαρμογή να δουλεψει; Δεν ξερω. Την δοκιμάσατε; Δουλευει σε εσάς;

Να πω κι αυτο. Την εφαρμογή την κατέβασα για εναν και μόνο λόγο. Έχω την πρόθεση να γίνω ρουφιάνος εξ αιτίας μιας #%*%εταιρείας που στα google reviews εχει ΜΟΝΟ αρνητικές κρητικές για τακτικές απάτης. Μου έστειλαν προϊόντα που ΔΕΝ ζήτησα και ποτέ δεν κατάφερα να τα δώσω πίσω. Και μιλάμε για μεγαλούτσικο ποσό.

Επεξ/σία από Kostas88KG
Δημοσ.

Το θέμα το βρήκα ψάχνοντας να δω - μετά από έναν που άκουσα στο ραδιόφωνο - να δω πόσοι έχουν την αντίληψη ότι είναι ρουφιανιά η καταγγελία αντικοινωνικών παράνομων πράξεων.

Μέχρι στιγμής δουλεύει και μου τις βγάζει (ελπίζω να έπαιξε ρόλο και η εφαρμογή) όλες έγκυρες και τις μηχανές συνδεδεμένες.

Δημοσ.
Στις 28/9/2022 στις 8:05 ΠΜ, MSc CCDSP είπε

Το θέμα το βρήκα ψάχνοντας να δω - μετά από έναν που άκουσα στο ραδιόφωνο - να δω πόσοι έχουν την αντίληψη ότι είναι ρουφιανιά η καταγγελία αντικοινωνικών παράνομων πράξεων.

Μέχρι στιγμής δουλεύει και μου τις βγάζει (ελπίζω να έπαιξε ρόλο και η εφαρμογή) όλες έγκυρες και τις μηχανές συνδεδεμένες.

Διαβάζει με δυσκολία τα barcode. Κι εμένα ΟΚ τις βγάζει εκτός απο 2 που τις εχω απο το 2021 και τότε τις είχα σκανάρει χωρίς εφαρμογή κι ενώ επάνω λένε ένα ποσό πχ 50 ευρώ, στο σκανάρισμα της ΑΑΔΕ μου τις βγάζει μηδενικές και χωρίς να εχουν αποσταλεί στην ΑΑΔΕ.

Το θέμα είναι πως ουτε με iPhone 13 PRO μπορώ να τις στείλω ουτε με Android που δοκίμασα. Μου βγάζει σφάλμα κατα την επώνυμη αποστολή. Δε γνωρίζω γιατί.

Δημοσ.

Εγω βρήκα επιχείρηση πως δεν είναι δηλωμένη η ταμειακή (by the way καφετερια με παρανομη κιολας iptv ).

Έστειλα επώνυμη την καταγγελία. Τι κερδίζω;;;

Δημοσ.
Στις 3/10/2022 στις 11:34 ΠΜ, li@m είπε

Εγω βρήκα επιχείρηση πως δεν είναι δηλωμένη η ταμειακή (by the way καφετερια με παρανομη κιολας iptv ).

Έστειλα επώνυμη την καταγγελία. Τι κερδίζω;;;

Ένα καφέ στην διπλανή καφετέρια...

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια. Τεχνολογικό φορουμ. Εφαρμογή android και ios.

Μείνετε εκει. Μην το αναγετε σε κοινωνικό ζητημα, θα κλειδωθεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...