Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kormos είπε

... πιθανόν να έχει αλλαγμένη οθόνη.

Αν έχει μπει "χέρι" γενικά, πολλά μπορεί να παίζουν ή να μην παίζουν...!

• Like 1
Δημοσ.

Έπρεπε πάντως στην δεύτερη ενέργεια αποτυχημένης πληκτρολόγησης λανθασμένου κωδικού να μείνεις εκεί...

Ίσως και να μπορούσε κάποια άλλη λύση να δωθεί πιστεύω.

2 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Αν έχει μπει "χέρι" γενικά, πολλά μπορεί να παίζουν ή να μην παίζουν...!

Ισχύει :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν κάποια σύνδεση με mac θα έκανε trigger κάτι διαφορετικό, αλλά καλό θα ήταν αν έχεις τη δυνατότητα, επισκέψου κάποιο επίσημο service, ακόμα και κάποιο κατάστημα παρόχου (cosmote/vodafone/wind) μήπως σε βοηθήσουν με ένα restore.

Επεξ/σία από jumaru99
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kormos είπε

Έπρεπε πάντως στην δεύτερη ενέργεια αποτυχημένης πληκτρολόγησης λανθασμένου κωδικού να μείνεις εκεί...

Ίσως και να μπορούσε κάποια άλλη λύση να δωθεί πιστεύω.

Ισχύει :)

17 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Δεν ξέρω αν κάποια σύνδεση με mac θα έκανε trigger κάτι διαφορετικό, αλλά καλό θα ήταν αν έχεις τη δυνατότητα, επισκέψου κάποιο επίσημο service, ακόμα και κάποιο κατάστημα παρόχου (cosmote/vodafone/wind) μήπως σε βοηθήσουν με ένα restore.

Ναι θα το πάω μήπως και γίνει τίποτα σε mac. Ευχαριστώ για την βοήθεια να είστε καλά!! Αν βρεθεί λύση θα ενημερώσω 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Σχετικά με το παραπάνω που ανέφερα.
Όταν συνδέω στον iMac το iPhone για κάποια εργασία, ο μόνος τρόπος για να συνδεθεί (το δει και το iTunes) είναι να το κάνω Unlock...

18 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Ναι θα το πάω μήπως και γίνει τίποτα σε mac. Ευχαριστώ για την βοήθεια να είστε καλά!! Αν βρεθεί λύση θα ενημερώσω 

Ευελπιστώ να βρεθεί... (Αν και δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες)

Θυμάσαι αν το παραπάνω που ανέφερα να το έχεις κάνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...