XristosQts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στο φόρουμ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω χωρίς εμφανή λύση είναι Ότι πήγα να βάλω κωδικό στο iPhone και τον έχω ξεχάσει. Έπειτα το βάζω σε recovery mode βγάζει κανονικά την ένδειξη με το καλώδιο στην οθόνη αλλά δεν εμφανίζετε η συσκευή στο iTunes για να το κανω επαναφορά. Επίσης εχω χρησιμοποιήσει και ένα πρόγραμμα ireboot χωρίς αποτέλεσμα. Από καλώδια μόνο αυθεντικά τόσο με usb όσο και με type c και δοκιμή σε 2 υπολογιστές μήπως έλειπε κανένα driver. Πιστεύετε να έχει πρόβλημα όλη η καλώδιοταινία φόρτισης του κινητού ή το ίδιο κινητό;; Edit: να προσθέσω ότι δεν δουλεύει το Face ID και μέσα έχω και λογαριασμό μου Apple ID . Μήπως και υπάρχει δυνατότητα από μακριά να το κλειδωσω; Spoiler Spoiler Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από XristosQts
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, XristosQts είπε Καλημέρα στο φόρουμ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω χωρίς εμφανή λύση είναι Ότι πήγα να βάλω κωδικό στο iPhone και τον έχω ξεχάσει. Έπειτα το βάζω σε recovery mode βγάζει κανονικά την ένδειξη με το καλώδιο στην οθόνη αλλά δεν εμφανίζετε η συσκευή στο iTunes για να το κανω επαναφορά. Επίσης εχω χρησιμοποιήσει και ένα πρόγραμμα ireboot χωρίς αποτέλεσμα. Από καλώδια μόνο αυθεντικά τόσο με usb όσο και με type c και δοκιμή σε 2 υπολογιστές μήπως έλειπε κανένα driver. Πιστεύετε να έχει πρόβλημα όλη η καλώδιοταινία φόρτισης του κινητού ή το ίδιο κινητό;; Edit: να προσθέσω ότι δεν δουλεύει το Face ID και μέσα έχω και λογαριασμό μου Apple ID . Μήπως και υπάρχει δυνατότητα από μακριά να το κλειδωσω; Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Ομολογώ πως τα διάβασα όσα έγραψες 2 φορές και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς το πρόβλημα γιατί τα λες λίγο μπερδεμένα... Ότι πήγα να βάλω κωδικό στο iPhone και τον έχω ξεχάσει. > Τι εννοείς ότι τον έχεις ξεχάσει; Το άφησες και ξαφνικά όταν πήγες να το πάρεις δεν θυμώσουν τον κωδικό;;; Έπειτα το βάζω σε recovery mode βγάζει κανονικά την ένδειξη με το καλώδιο στην οθόνη αλλά δεν εμφανίζετε η συσκευή στο iTunes για να το κανω επαναφορά. > Το ποιό πιθανό είναι να πρέπει να είναι ξεκλείδωτη η συσκευή για να καταλάβει τέτοια σύνδεση (πιθανόν είναι απενεργοποιημένο, από τις ρυθμίσεις) Πιστεύετε να έχει πρόβλημα όλη η καλώδιοταινία φόρτισης του κινητού ή το ίδιο κινητό;; > Δοκίμασε να το συνδέσεις σε πρίζα να δεις αν φορτίζει. Αν ναι, όχι δεν έχει πρόβλημα. Και εδώ αρχίζει το μπέρδεμα.... Edit: να προσθέσω ότι δεν δουλεύει το Face ID και μέσα έχω και λογαριασμό μου Apple ID . Μήπως και υπάρχει δυνατότητα από μακριά να το κλειδωσω; > Εκεί που δείχνεις να παλεύεις να θυμηθείς τον....ξεχασμένο κωδικό, σου έρχεται η "φώτιση" να το κλειδώσεις εξ αποστάσεως;;; Και εδώ γεννάται το εξής ερώτημα! Είσαι σίγουρα ο κάτοχος της συσκευής;;; Πριν βιαστείς να απαντήσεις.... Αν ναι > ...επικοινώνησε με την Apple να σε βοηθήσει να το ανοίξεις! Αν όχι > ...πρέπει να βρεθεί ο κάτοχος! Αν εννοείς κάτι άλλο με τα παραπάνω, διόρθωσέ με για αυτά που έχω αναφέρει και επιβεβαίωσε για το τί ακριβώς θες να κάνεις και τί πρόβλημα έχεις πραγματικά γιατί τα snapshot's μπερδεύουν την κατάσταση με τα συμφραζόμενα Μφχ
XristosQts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kormos είπε Ομολογώ πως τα διάβασα όσα έγραψες 2 φορές και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς το πρόβλημα γιατί τα λες λίγο μπερδεμένα... Ότι πήγα να βάλω κωδικό στο iPhone και τον έχω ξεχάσει. > Τι εννοείς ότι τον έχεις ξεχάσει; Το άφησες και ξαφνικά όταν πήγες να το πάρεις δεν θυμώσουν τον κωδικό;;; Έπειτα το βάζω σε recovery mode βγάζει κανονικά την ένδειξη με το καλώδιο στην οθόνη αλλά δεν εμφανίζετε η συσκευή στο iTunes για να το κανω επαναφορά. > Το ποιό πιθανό είναι να πρέπει να είναι ξεκλείδωτη η συσκευή για να καταλάβει τέτοια σύνδεση (πιθανόν είναι απενεργοποιημένο, από τις ρυθμίσεις) Πιστεύετε να έχει πρόβλημα όλη η καλώδιοταινία φόρτισης του κινητού ή το ίδιο κινητό;; > Δοκίμασε να το συνδέσεις σε πρίζα να δεις αν φορτίζει. Αν ναι, όχι δεν έχει πρόβλημα. Και εδώ αρχίζει το μπέρδεμα.... Edit: να προσθέσω ότι δεν δουλεύει το Face ID και μέσα έχω και λογαριασμό μου Apple ID . Μήπως και υπάρχει δυνατότητα από μακριά να το κλειδωσω; > Εκεί που δείχνεις να παλεύεις να θυμηθείς τον....ξεχασμένο κωδικό, σου έρχεται η "φώτιση" να το κλειδώσεις εξ αποστάσεως;;; Και εδώ γεννάται το εξής ερώτημα! Είσαι σίγουρα ο κάτοχος της συσκευής;;; Πριν βιαστείς να απαντήσεις.... Αν ναι > ...επικοινώνησε με την Apple να σε βοηθήσει να το ανοίξεις! Αν όχι > ...πρέπει να βρεθεί ο κάτοχος! Αν εννοείς κάτι άλλο με τα παραπάνω, διόρθωσέ με για αυτά που έχω αναφέρει και επιβεβαίωσε για το τί ακριβώς θες να κάνεις και τί πρόβλημα έχεις πραγματικά γιατί τα snapshot's μπερδεύουν την κατάσταση με τα συμφραζόμενα Μφχ Έχω ξεχάσει το συνθηματικό για το ξεκλειδώσω(οχι το συνθηματικό του apple id,Μονο τον κωδικό για μπεις στον μενού). Από τις πολλές προσπάθειες είναι στην παρακάτω μορφή που εχω στο σποιλερ. Προσπαθώ να το συνδέσω στον υπολογιστή ώστε να το κανω επαναφορά και να μου ζητήσει το apple id και το συνθηματικό του που τα γνωρίζω. Ρώτησα αν γίνεται να το κλειδώσω όπως όταν στο κλέβουν και ζητάει και το apple id, μήπως και έτσι παρέκαμπτα τον κωδικό. Στην πρίζα φορτίζει μια χαρά όμως την σύνδεση με τον υπολογιστή δεν φορτίζει <<Το ποιό πιθανό είναι να πρέπει να είναι ξεκλείδωτη η συσκευή για να καταλάβει τέτοια σύνδεση (πιθανόν είναι απενεργοποιημένο, από τις ρυθμίσεις)>> αυτό πως διορθωνεται? Spoiler Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από XristosQts
jumaru99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραία από τη στιγμή που έχεις το apple id, κάνε τα παρακάτω. If you forgot your iPhone passcode - Apple Support Αν πάλι θες να το κλειδώσεις ως "χαμένο", δεν βρίσκω το λόγο, τότε πήγαινε στο icloud.com και μέσα από το Find My μπορείς να το κάνεις. 1
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, XristosQts είπε Έχω ξεχάσει το συνθηματικό για το ξεκλειδώσω. Από τις πολλές προσπάθειες είναι στην παρακάτω μορφή. Προσπαθώ να το συνδέσω στον υπολογιστή ώστε να το κανω επαναφορά και να μου ζητήσει το apple id και το συνθηματικό του. Ρώτησα αν γίνεται να το κλειδώσω όπως όταν στο κλέβουν και ζητάει και το apple id, μήπως και έτσι παρέκαμπτα τον κωδικό. Στην πρίζα φορτίζει μια χαρά όμως την σύνδεση με τον υπολογιστή δεν φορτίζει <<Το ποιό πιθανό είναι να πρέπει να είναι ξεκλείδωτη η συσκευή για να καταλάβει τέτοια σύνδεση (πιθανόν είναι απενεργοποιημένο, από τις ρυθμίσεις)>> αυτό πως διορθωνεται? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ξεκινάμε πάλι το κλειδώσω όπως όταν στο κλέβουν και ζητάει και το apple id, > Θεωρητικά αυτά τα στοιχεία τα έχεις... (είναι άλλο κεφάλαιο αυτό) Στην πρίζα φορτίζει μια χαρά όμως την σύνδεση με τον υπολογιστή δεν φορτίζει > Άρα δεν έχεις πρόβλημα στη φόρτιση <<Το ποιό πιθανό είναι να πρέπει να είναι ξεκλείδωτη η συσκευή για να καταλάβει τέτοια σύνδεση (πιθανόν είναι απενεργοποιημένο, από τις ρυθμίσεις)>> αυτό πως διορθωνεται? > Τώρα δεν διορθώνεται εφόσον δεν έχεις πρόσβαση Αν από το παρακάτω άρθρο μπορέσεις να το συνδέσεις ίσως βρεθεί λύση... https://support.apple.com/en-us/HT204306 Μφχ 1
XristosQts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, jumaru99 είπε Ωραία από τη στιγμή που έχεις το apple id, κάνε τα παρακάτω. If you forgot your iPhone passcode - Apple Support Αν πάλι θες να το κλειδώσεις ως "χαμένο", δεν βρίσκω το λόγο, τότε πήγαινε στο icloud.com και μέσα από το Find My μπορείς να το κάνεις. 2 λεπτά πριν, kormos είπε Ξεκινάμε πάλι το κλειδώσω όπως όταν στο κλέβουν και ζητάει και το apple id, > Θεωρητικά αυτά τα στοιχεία τα έχεις... (είναι άλλο κεφάλαιο αυτό) Στην πρίζα φορτίζει μια χαρά όμως την σύνδεση με τον υπολογιστή δεν φορτίζει > Άρα δεν έχεις πρόβλημα στη φόρτιση <<Το ποιό πιθανό είναι να πρέπει να είναι ξεκλείδωτη η συσκευή για να καταλάβει τέτοια σύνδεση (πιθανόν είναι απενεργοποιημένο, από τις ρυθμίσεις)>> αυτό πως διορθωνεται? > Τώρα δεν διορθώνεται εφόσον δεν έχεις πρόσβαση Αν από το παρακάτω άρθρο μπορέσεις να το συνδέσεις ίσως βρεθεί λύση... https://support.apple.com/en-us/HT204306 Μφχ Αυτο ακριβως κανω αλλα δεν το βρισκει το itunes. 😥 μονο σύνδεση σε mac δεν εχω δοκιμασει.
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, XristosQts είπε Αυτο ακριβως κανω αλλα δεν το βρισκει το itunes. 😥 μονο σύνδεση σε mac δεν εχω δοκιμασει. Άν και το έχεις αναφέρει παραπάνω... Αποκλείεις τις εκδοχές να μην το διαβάζουν οι θύρες σωστά ή άγνωστη συσκευή ή να ευθύνεται το καλώδιο σύνδεσης; και εγώ στα δικά μου ανενεργή έχω τη δυνατότητα αυτή πάντως...
jumaru99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το 'χες συνδέσει ποτέ στο itunes; Όταν το συνδέεις στο itunes σου βγάζει κάποιο μύνημα ο υπολογιστής; Δείξε μας μια εικόνα από το itunes αφού το έχεις συνδέσει. Στον device manager των windows φαίνεται η συσκευή; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από jumaru99
XristosQts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kormos είπε Άν και το έχεις αναφέρει παραπάνω... Αποκλείεις τις εκδοχές να μην το διαβάζουν οι θύρες σωστά ή άγνωστη συσκευή ή να ευθύνεται το καλώδιο σύνδεσης; και εγώ στα δικά μου ανενεργή έχω τη δυνατότητα αυτή πάντως... 11 λεπτά πριν, jumaru99 είπε Το 'χες συνδέσει ποτέ στο itunes; Όταν το συνδέεις στο itunes σου βγάζει κάποιο μύνημα ο υπολογιστής; Δείξε μας μια εικόνα από το itunes αφού το έχεις συνδέσει. Στον device manager των windows φαίνεται η συσκευή; Το 12 προ μαξ το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής οπότε μαλλον δεν ειναι θεμα καλωδιου. 3 διαφορετικά καλώδια εχω χρησιμοποιήσει. Επισης το συνδέω και στο φροντ πανελ του κουτιου αλλα και κατευθειαν στις θυρες της μητρικης χωρις καποια διαφορα. Δεν το εχω συνδεσει ποτε το συγκεκριμενο κινητο στο itunes. Οχι δεν βγαζει κανενα μηνυμα Δεν το εμφανιζει ουτε στο device manager Spoiler Spoiler Στα σποιλερ οι φωτογραφιες Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από XristosQts
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, XristosQts είπε Το 12 προ μαξ το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής οπότε μαλλον δεν ειναι θεμα καλωδιου. 3 διαφορετικά καλώδια εχω χρησιμοποιήσει. Επισης το συνδέω και στο φροντ πανελ του κουτιου αλλα και κατευθειαν στις θυρες της μητρικης χωρις καποια διαφορα. Δεν το εχω συνδεσει ποτε το συγκεκριμενο κινητο στο itunes. Οχι δεν βγαζει κανενα μηνυμα Δεν το εμφανιζει ουτε στο device manager Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στα σποιλερ οι φωτογραφιες Άρα...είναι ανεργή η πρόσβαση, στο Face ID και κωδικός > Αξεσουάρ USB
XristosQts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Άρα...είναι ανεργή η πρόσβαση, στο Face ID και κωδικός > Αξεσουάρ USB Αυτό δεν θα έπρεπε να μην ισχύει από την στιγμή που μπαίνει σε recovery mode? Υπάρχει πιθανότητα το lighting να εχει παθει κατι και να μην μεταφέρει δεδομένα αλλά μονο να φορτίζει?
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, XristosQts είπε Αυτό δεν θα έπρεπε να μην ισχύει από την στιγμή που μπαίνει σε recovery mode? Υπάρχει πιθανότητα το lighting να εχει παθει κατι και να μην μεταφέρει δεδομένα αλλά μονο να φορτίζει? Φυσικά και όχι Εναλλακτικά όλοι θα μπορούσαν με την απλή αυτή ενέργεια να βάζουν τις συσκευές σε recovery. Εξάλλου όσοι δεν είναι κάτοχοι δεν τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο αλλά η συσκευή
jumaru99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Χωρίς να είμαι απόλυτος, αφού αναφέρεις ότι το face id δεν λειτουργεί μπορώ να υποθέσω σε κάποια δυσλειτουργία γενικά; Σε recovery mode θα έπρεπε να εμφανίζεται η συσκευή ανεξαρτήτως ρυθμίσεων. 1
XristosQts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, jumaru99 είπε Χωρίς να είμαι απόλυτος, αφού αναφέρεις ότι το face id δεν λειτουργεί μπορώ να υποθέσω σε κάποια δυσλειτουργία γενικά; Σε recovery mode θα έπρεπε να εμφανίζεται η συσκευή ανεξαρτήτως ρυθμίσεων. Ναι έγραφε πρόβλημα στην κάμερα true depth. Περα απο αυτο δεν εχει αλλο προβλημα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από XristosQts
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, XristosQts είπε Ναι έγραφε πρόβλημα στην κάμερα true depth. Περα απο αυτο δεν ειχε αλλο προβλημα. Αυτό είναι το Face ID το οποίο δεν λειτουργεί ... πιθανόν να έχει αλλαγμένη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα