nttzamos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Χαίρετε, υπάρχει μήπως κάποιος που να διαθέτει κινητό Motorola Moto G Pro (Stylus) το οποίο να μην χρειάζεται πλέον; Διαθέτω το ίδιο κινητό και εγώ, ωστόσο πρόσφατα η οθόνη του έσπασε πλήρως και δεν μπορώ να βρω τρόπο να μεταφέρω σημαντικά αρχεία που είχα μέσα σε αυτό (κυρίως φωτογραφίες από πρόσφατα ταξίδια που θα ήθελα πολύ να κρατήσω) χωρίς την σύνδεση νέας οθόνης. Ουσιαστικά δεν χρειάζομαι ολόκληρη την συσκευή παρά μόνο νέα οθόνη. Στην ακραία περίπτωση που κάποιος διαθέτει το κινητό και το χρησιμοποιεί ακόμα αλλά είναι διατεθειμένος να μου "δανείσει" την οθόνη ώστε να μεταφέρω τα αρχεία και έπειτα να του την επιστρέψω κανονικά (φυσικά την σύνδεση και την αποσύνδεση της οθόνης θα την κάνει επαγγελματίας), θα ενδιαφερόμουν και πάλι και θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων.
GATE123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nttzamos είπε Χαίρετε, υπάρχει μήπως κάποιος που να διαθέτει κινητό Motorola Moto G Pro (Stylus) το οποίο να μην χρειάζεται πλέον; Διαθέτω το ίδιο κινητό και εγώ, ωστόσο πρόσφατα η οθόνη του έσπασε πλήρως και δεν μπορώ να βρω τρόπο να μεταφέρω σημαντικά αρχεία που είχα μέσα σε αυτό (κυρίως φωτογραφίες από πρόσφατα ταξίδια που θα ήθελα πολύ να κρατήσω) χωρίς την σύνδεση νέας οθόνης. Ουσιαστικά δεν χρειάζομαι ολόκληρη την συσκευή παρά μόνο νέα οθόνη. Στην ακραία περίπτωση που κάποιος διαθέτει το κινητό και το χρησιμοποιεί ακόμα αλλά είναι διατεθειμένος να μου "δανείσει" την οθόνη ώστε να μεταφέρω τα αρχεία και έπειτα να του την επιστρέψω κανονικά (φυσικά την σύνδεση και την αποσύνδεση της οθόνης θα την κάνει επαγγελματίας), θα ενδιαφερόμουν και πάλι και θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων. Ψάξε στις αγγελίες ή κάνε ζήτηση.
Fotia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατι δεν παει το κινητό για κανονικό service κάπου για αλλαγη οθόνης ; Aπό ότι βλεπω είναι android one το τηλεφωνο και ακόμα υποστηρίζεται Kαι υπαρχει και επίσημο service αν δεν βρεθει λύση https://www.procordia.gr/ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από Fotia 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, GATE123 είπε Ψάξε στις αγγελίες ή κάνε ζήτηση. Aυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις