vastegial_74 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Εντωμεταξυ πεφτουν τα σχολια βροχη απο ανθρωπους που ουτε ειχαν και ουτε προκειται να αγορασουν ipone. Οχι γιατι δεν τους αρεσει το ios αλλα γιατι κανει οσο 2-3 μηνιατικα.... Λες οταν καποιος σκαει 1700 € να δινει σημασια αν μια εφαρμογη ανεβηκε 1 €; ΕΚτος και εκανες το σκ@το παξιμαδι, εβαλες δοσεις και εισαι με καρτα και αναπαντητες....... 1
inetien12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Εντωμεταξυ πεφτουν τα σχολια βροχη απο ανθρωπους που ουτε ειχαν και ουτε προκειται να αγορασουν ipone. Οχι γιατι δεν τους αρεσει το ios αλλα γιατι κανει οσο 2-3 μηνιατικα.... Λες οταν καποιος σκαει 1700 € να δινει σημασια αν μια εφαρμογη ανεβηκε 1 €; ΕΚτος και εκανες το σκ@το παξιμαδι, εβαλες δοσεις και εισαι με καρτα και αναπαντητες....... Ξεχασες αυτους που δινουν το νεφρο τους
kazantzidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Οταν ήταν πιο δυνατό το Ευρώ, ενα προιον στην αμερικη πχ εκανε 999 δολαρια και εδω 999 ευρω. Τοτε γιατι δεν ηταν πιο φθηνο το προιον στην Ευρωπη; Τωρα θυμηθηκαν την ισοτιμια. Δλδ μια ζωη με καλυτερη ισοτιμια, ιδια τιμη Αμερικη - Ευρωπη και τωρα που εγινε πιο ισχυρο το δολαριο, θυμήθηκαν να ανεβασουν τιμες (στις ηδη "ανεβασμενες" 4
Hellenicsun Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καταρχήν ας αποδεχτούμε ότι έχουμε μπει στον φαύλο κύκλο του πληθωρισμού με ότι αυτό συνεπάγεται γενικότερα για το κόστος ζωής μας. Κατα δεύτερον, αυτές οι αυξήσεις δε θα έπρεπε να τρομάζουν κανέναν που έχει τη δυνατότητα αγοράς ενός iPhone - ακόμη και του 11/64GB που πωλείται στα 549€. Κατα τρίτον, ουδείς υποχρεούται σε καμία αγορά και οποίος θέλει να αγοράσει μια εφαρμογή ή συνδρομή σε εφαρμογή, προφανώς θα το κάνει επειδή έχει μια ανάγκη/ επιθυμία να ικανοποιήσει. Κατά τέταρτον και συγνώμη για τη γαλλική, αλλά χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι. Αυτά είναι first world problems και εδώ που έχουμε φτάσει είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να μας απασχολεί. 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, inetien12 είπε Ξεχασες αυτους που δινουν το νεφρο τους Κάνουν παρέα με αυτούς που αγοράζουν foldables? 😛 Επίσης αυτό με τα νεφρά πρέπει να το σταματήσετε γιατί το κόστος για κάθε ένα αντιστοιχεί σε πολλές χιλιάδες ευρώ με τα οποία μπορείς να αγοράσεις ένα σπιτάκι και όχι απλά ένα τηλέφωνο! Άρα όσοι σας πρότειναν να ανταλλάξετε το νεφρό σας με ένα iphone, μάλλον σας κορόιδεψαν! 😱
project.breeze Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μην το γελάτε, εγώ έπαθα μεγάλη ζημιά με την αλλαγή της ισοτιμίας ευρω/δολλάριο. Από εκεί που ΔΕΝ θα έδινα 1400 ευρώ για κινητό τωρα ΔΕΝ θα δίνω 2000 ευρώ για κινητό. Να σκάσω είμαι... 1
Macosj Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Εντωμεταξυ πεφτουν τα σχολια βροχη απο ανθρωπους που ουτε ειχαν και ουτε προκειται να αγορασουν ipone. Οχι γιατι δεν τους αρεσει το ios αλλα γιατι κανει οσο 2-3 μηνιατικα.... Λες οταν καποιος σκαει 1700 € να δινει σημασια αν μια εφαρμογη ανεβηκε 1 €; ΕΚτος και εκανες το σκ@το παξιμαδι, εβαλες δοσεις και εισαι με καρτα και αναπαντητες....... Και με ένα 100 μπορεί να έχει κάποιος ios. Τα 1700 είναι ένα μικρό ποσοστό, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ios users με μεταχειρισμένα κινείται
teovag Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Η Apple έχει HQ στην Ιρλανδία όσον αφορά τις δρστηριότητες της στην Ευρώπη. Και τα έχει εκεί επειδή οι φόροι των επιχειρήσεων είναι οι ελάχιστοι που υπάρχουν στην ΕΕ. Αφού όλες οι δραστηριότητες για την Ευρώπη έχουν βάση εκεί, πληρώνονται και πληρώνουν σε Ευρω. Τόσα χρόνια είχαν υπερκέρδη. Επίσης, πολλά applications έχουν εταιρίες με φορολογική βάση την ΕΕ... Αυξηση 20% σε όλες τις εφαρμογές (με "δυνατότητα" στους developers να διατηρήσουν τις τιμές αλλά να αυξηθεί η προμήθεια της Apple). Με αφορμή λοιπόν τον πληθωρισμό και την ενδυνάμωση του δολαρίου, αυξάνουν την προμήθεια τους κατά 20%... γιατί απλά μπορούν... όχι γιατί το έχουν αναγκη ή κινδυνεύουν να χάσουν assets κλπ... Όπως ο Πούτιν θέλει Ρούβλια, όπως ο Τραμπ εξοστράκισε την Huawei κλπ κλπ... είναι αδικαιολόγητο αλλά δις ιζ μπιζνες... ΥΓ για όσους δικαιολογούν αυτές τις τακτικές μέσω γραφημάτων κλπ κλπ... απλά δεν βλέπουν την όλη εικόνα... ή δεν θέλουν να τη δουν ΥΓ έχω τα πάντα από το μήλο... και όλη η οικογένεια και Apple one από τότε που βγήκε (γιατί τα προιόντα είναι καλά και αντέχουν στο χρόνο)... μην αρχίσετε τις μλκ ότι "όποιος δεν μπορεί να τα πάρει τα ζηλεύει/κράζε, κλπ κλπ..." ...δεν έχει νόημα
kabamaru80 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ερώτηση είναι, στην Αμερική θα αυξηθούν οι τιμές; Απο οσο είδα όχι. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω μια εταιρία καθότι ως καταναλωτές πάντα είναι προς συμφέρον μας οι τιμές να πέφτουν όχι να ανεβαίνουν δεν νομίζω πως είναι θέμα πολιτικής Apple αλλά κάποιος άλλος λόγος. Εφόσον ξανα γράφω δεν ανεβαίνουν στην Αμερική. ΥΓ υπενθυμίζω πως πέρσι είχαν πέσει οι τιμές στην ΕΕ απο 1,09€ στα 0,99€ για τους ίδιους λόγους σύμφωνα με το Reuters Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από kabamaru80 1
Dramacity Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Αυξήσεις αυτοί,μειώσεις εμείς τα Απάραιτητα μόνο.
ethereum Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 συμπέρασμα του άρθρου , γίνε apple developer , χειμώνας έρχεται , αντί για Netflix Xcode
michael92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, billdanos είπε Κάνουν παρέα με αυτούς που αγοράζουν foldables? 😛 Επίσης αυτό με τα νεφρά πρέπει να το σταματήσετε γιατί το κόστος για κάθε ένα αντιστοιχεί σε πολλές χιλιάδες ευρώ με τα οποία μπορείς να αγοράσεις ένα σπιτάκι και όχι απλά ένα τηλέφωνο! Άρα όσοι σας πρότειναν να ανταλλάξετε το νεφρό σας με ένα iphone, μάλλον σας κορόιδεψαν! 😱 Offtopic: Αυτοί που αναγκάζονται να πουλήσουν το ένα νεφρό τους παίρνουν ψίχουλα βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος το τσεπώνουν οι μεσάζοντες «χασάπηδες» και διακινητές.
polaki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Σαφέστατα το να ακριβαίνει κάτι δεν εξυπηρετεί τον καταναλωτή, *ΑΛΛΑ* μου φαίνεται ώρες ώρες πραγματικά αδιανόητο το να γκρινιάζετε ορισμένοι για 10-20 λεπτά αύξηση, τη στιγμή πχ που το super market έχει ανέβει για τα ίδια προϊόντα που παίρνατε τουλάχιστον 30-40€ το μήνα. Προσωπικά τα έξοδά μου στο super είναι στα +35€ το μήνα σε σχέση με πέρισι τέτοια εποχή (τα περνάω σε excel). Ποιός πραγματικά νοιάζεται για 20 λεπτά αύξηση στην εφαρμογή? Και ΠΟΣΕΣ εφαρμογές αγοράζετε εσείς το μήνα ώστε να αρχίσει όντως να σας επιρεάζει? Δηλαδή honestly θα γκρινιάξουμε για 20 λεπτά??? Μα 20 λεπτά κάθε μέρα αφήνω στα tips στον καφετζή μου γιατί έχει 1.80€ και του δίνω 2€... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ας μη μιλήσω για τα tips που δίνουμε όλοι μας σε efood κλπ. Ειλικρινά πιστεύω πιο πολύ φωνάζετε επειδή δεν θέλετε η Χ εταιρεία να έχει μεγαλύτερο κέρδος, παρά επειδή πραγματικά σας επιρεάζει την τσέπη. Τί να πω, μακάρι ρε μάγκες όλα σας τα "προβλήματα" να ήταν αυτά τα 20 λεπτά αύξηση στις εφαρμογές του iOS... Σας ζηλεύω. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, polaki είπε Σαφέστατα το να ακριβαίνει κάτι δεν εξυπηρετεί τον καταναλωτή, *ΑΛΛΑ* μου φαίνεται ώρες ώρες πραγματικά αδιανόητο το να γκρινιάζετε ορισμένοι για 10-20 λεπτά αύξηση, τη στιγμή πχ που το super market έχει ανέβει για τα ίδια προϊόντα που παίρνατε τουλάχιστον 30-40€ το μήνα. Προσωπικά τα έξοδά μου στο super είναι στα +35€ το μήνα σε σχέση με πέρισι τέτοια εποχή (τα περνάω σε excel). Ποιός πραγματικά νοιάζεται για 20 λεπτά αύξηση στην εφαρμογή? Και ΠΟΣΕΣ εφαρμογές αγοράζετε εσείς το μήνα ώστε να αρχίσει όντως να σας επιρεάζει? Δηλαδή honestly θα γκρινιάξουμε για 20 λεπτά??? Μα 20 λεπτά κάθε μέρα αφήνω στα tips στον καφετζή μου γιατί έχει 1.80€ και του δίνω 2€... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ας μη μιλήσω για τα tips που δίνουμε όλοι μας σε efood κλπ. Ειλικρινά πιστεύω πιο πολύ φωνάζετε επειδή δεν θέλετε η Χ εταιρεία να έχει μεγαλύτερο κέρδος, παρά επειδή πραγματικά σας επιρεάζει την τσέπη. Τί να πω, μακάρι ρε μάγκες όλα σας τα "προβλήματα" να ήταν αυτά τα 20 λεπτά αύξηση στις εφαρμογές του iOS... Σας ζηλεύω. Που να δεις και πόσο έχει αυξηθεί το ηλιέλαιο... Συμφέρει να τηγανίζεις με ελαιόλαδο πλέον! 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα