johnyb98 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε παιδιά, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία με τούς φούρνους? Έχω πάει σε 15 περίπου φούρνους, και τους έχω ζητήσει να μου φτιάξουν αυτά τα πολύ μαλακά και μεγάλα (παντόφλες κοινώς) ψωμάκια για σάντουιτς (βρώμικο) που έχουν οι καντίνες. Κάποιος φίλος μου είπε πως πολλοί φούρνοι έχουν για ελάχιστο γύρω στα 20 ψωμάκια. Πηγαίνω λοιπόν και του το ζητάω με min τα 20 ψωμάκια. Όλα φαίνονται καλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας-συζητησης με τον φούρναρη, αλλά μόλις τους λέω ότι δεν έχω καντίνα αλλά τα θέλω για μένα, άντε γεια. Δεν φτιάχνω τέτοια, δεν μπορώ να σου τα φτιάξω κι άλλες ένα σωρό μπρουρδες (sorry για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει!!). Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Λεφτά θα πάρουν. Μέχρι και σε έναν φούρνο στη γειτονιά πήγα που έμαθα πως φτιάχνει ψωμάκια για συγκεκριμένη καντίνα 1-2 km απ' το σπίτι, αλλά και κει τα ίδια. Άσε μας το τηλέφωνό σου, και θα σε πάρει ο ψηστης-φουρναρης. Ε, όσο πήρε εσάς, άλλο τόσο πήρε και μένα. Τι κάνω λάθος ρε παιδιά; Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω; Ίσως μας βοηθούσε πολύ να διαβάσει τη συγκεκριμένη ερώτηση φούρναρης, να μας εξηγήσει 1-2 πράγματα.
basilis_k6 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 δεν τον ενδιαφερει να βγαλει 10 ευρω μια φορα. θελει να βγαζει 50 την εβδομαδα. στην αρχη νομιζει οτι θα σε πιασει πελατη
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Ρε παιδιά, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία με τούς φούρνους? Έχω πάει σε 15 περίπου φούρνους, και τους έχω ζητήσει να μου φτιάξουν αυτά τα πολύ μαλακά και μεγάλα (παντόφλες κοινώς) ψωμάκια για σάντουιτς (βρώμικο) που έχουν οι καντίνες. Κάποιος φίλος μου είπε πως πολλοί φούρνοι έχουν για ελάχιστο γύρω στα 20 ψωμάκια. Πηγαίνω λοιπόν και του το ζητάω με min τα 20 ψωμάκια. Όλα φαίνονται καλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας-συζητησης με τον φούρναρη, αλλά μόλις τους λέω ότι δεν έχω καντίνα αλλά τα θέλω για μένα, άντε γεια. Δεν φτιάχνω τέτοια, δεν μπορώ να σου τα φτιάξω κι άλλες ένα σωρό μπρουρδες (sorry για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει!!). Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Λεφτά θα πάρουν. Μέχρι και σε έναν φούρνο στη γειτονιά πήγα που έμαθα πως φτιάχνει ψωμάκια για συγκεκριμένη καντίνα 1-2 km απ' το σπίτι, αλλά και κει τα ίδια. Άσε μας το τηλέφωνό σου, και θα σε πάρει ο ψηστης-φουρναρης. Ε, όσο πήρε εσάς, άλλο τόσο πήρε και μένα. Τι κάνω λάθος ρε παιδιά; Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω; Ίσως μας βοηθούσε πολύ να διαβάσει τη συγκεκριμένη ερώτηση φούρναρης, να μας εξηγήσει 1-2 πράγματα. παρε απο καντινα 20 ψωμακια.
d_gkal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Τράβα σε μια καντίνα και πάρε όσα ψωμάκια θέλεις, με το ανάλογο κόστος βέβαια
SabotazNic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε παρε απο καντινα 20 ψωμακια. Μόλις τώρα, d_gkal είπε Τράβα σε μια καντίνα και πάρε όσα ψωμάκια θέλεις, με το ανάλογο κόστος βέβαια Δυσκολα να δωσει. Οπως δεν θα σου δωσει και ενα εστιατοριο 5 ψωμια αν ζητησεις. Εχουν ψιλο υπολογισμενα τι παιρνουν.
Joshua21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Ρε παιδιά, μπορείτε να μου λύσετε μια απορία με τούς φούρνους? Έχω πάει σε 15 περίπου φούρνους, και τους έχω ζητήσει να μου φτιάξουν αυτά τα πολύ μαλακά και μεγάλα (παντόφλες κοινώς) ψωμάκια για σάντουιτς (βρώμικο) που έχουν οι καντίνες. Κάποιος φίλος μου είπε πως πολλοί φούρνοι έχουν για ελάχιστο γύρω στα 20 ψωμάκια. Πηγαίνω λοιπόν και του το ζητάω με min τα 20 ψωμάκια. Όλα φαίνονται καλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας-συζητησης με τον φούρναρη, αλλά μόλις τους λέω ότι δεν έχω καντίνα αλλά τα θέλω για μένα, άντε γεια. Δεν φτιάχνω τέτοια, δεν μπορώ να σου τα φτιάξω κι άλλες ένα σωρό μπρουρδες (sorry για την έκφραση, αλλά έχω αγανακτήσει!!). Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Λεφτά θα πάρουν. Μέχρι και σε έναν φούρνο στη γειτονιά πήγα που έμαθα πως φτιάχνει ψωμάκια για συγκεκριμένη καντίνα 1-2 km απ' το σπίτι, αλλά και κει τα ίδια. Άσε μας το τηλέφωνό σου, και θα σε πάρει ο ψηστης-φουρναρης. Ε, όσο πήρε εσάς, άλλο τόσο πήρε και μένα. Τι κάνω λάθος ρε παιδιά; Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω; Ίσως μας βοηθούσε πολύ να διαβάσει τη συγκεκριμένη ερώτηση φούρναρης, να μας εξηγήσει 1-2 πράγματα. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι είσαι τόσο μικρός πελάτης που δεν κινείς καν το ενδιαφέρον του παραγωγού (φούρνου).
marmagia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 6 minutes ago, SabotazNic said: Δυσκολα να δωσει. Οπως δεν θα σου δωσει και ενα εστιατοριο 5 ψωμια αν ζητησεις. Εχουν ψιλο υπολογισμενα τι παιρνουν. Ίσως μπορεί να πει στον ιδιοκτήτη της καντίνας πχ μου αρέσει πολύ αυτό το ψωμί (μη του πει ότι Θελει να φτιάξει σπιτικό βρώμικος, γιατί θα το δει ανταγωνιστικά) μπορείς να μου πουλήσεις; Αν τα έχει υπολογισμένα μπορεί να τα υπολογίσει παραπάνω στην επόμενη παραγγελία αν του αφήσει χρόνο πχ μια βδομάδα
fredd0 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 αρτοβιομηχανιες τα βγαζουν αυτα, και δε πουλανε 10-20 κομματια πουλανε κουτες πχ https://www.dervisis.com/product/ftantzolaki-gia-sandwich/ http://www.e-hatzis.gr/product/psomi-gia-sandwiches/ κλπ
BritGreek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Nομίζω ότι έχει το The Mart. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από BritGreek
aromeo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γελάω πάντως που δεν δίνει ο φούρναρης 20 κομμάτια και θυμάμαι πιτσιρικάς που πήγαινα στον Δερβίση που αναφέρθηκε πιο πάνω και έπαιρνα 1 ψωμί και πατατάκια ρίγανη για να φτιάξω πατατοκούλουρο. Ακόμα και τώρα όταν τυχαίνει να ψήσουμε με την παρέα πηγαίνω και παίρνω όσα θέλω. Κανονικά πουλάει σακούλες 30άρες. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από aromeo
thanasisxask Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 @johnyb98σε ποια περιοχή γίνεται αυτό;
jimakos00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Βρες καμιά συνταγή στο ίντερνετ και φτιάχνε τα μόνος σου.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ότι είναι μικρός πελάτης δεν αποτελεί σοβαρό επιχείρημα. Με την ίδια λογική να μην δίνεται η δυνατότητα να ψήνουν αρνια και κατσίκια σε ιδιώτες στις γιορτές. Ας το δήλωναν ξεκάθαρα ότι δεν εξυπηρετούν ιδιώτες για τέτοιες παραγγελίες η να έκαναν αύξηση στο κόστος ανά τεμάχιο. Η επιλογή να τους πεις ψέμματα δεν υπάρχει καθώς για την πληρωμή τους θα κάνουν έκδοση τιμολογίου και όχι απόδειξης λιανικής. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας πες τους καμία δικαιολογία ότι έχεις εταιρεία με εργαζόμενους και χρειάζεσαι τα ψωμια για γεύμα που παρέχεις σαν εταιρεια. Τελικα, φτιαχνε τα μόνος σου όπως είπε ο προηγούμενος και ψήστα στον οικιακο φούρνο και χεσε τους άλλους φούρνους. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από Basilhs23___
Joshua21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Το ότι είναι μικρός πελάτης δεν αποτελεί σοβαρό επιχείρημα. Μάλλον σου διαφεύγει το ότι ένας φούρνος δεν χρειάζεται καν επιχείρημα για να αρνηθεί μια παραγγελία
The_Judas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 πες οτι έχεις καντίνα αλλά δεν θέλεις τιμολόγιο 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα