kanel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Γεια σας, εχω WIN XP, οταν προσπαθω να ανοιξω καποια εφαρμογη η οποια εχει σχεση με multimedia (studio 9- win fast της leadek, dvb dream) μου βγαζει το μηνυμα " οτι η εφαρμογη αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της. και στη συνεχεια βγαζει το kernel32.dll. τι μπορω να κανω να διορθωσω το προβλημα?
Arxagellos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 dwse mas perisotera stoixeia gia to susthma sou.CPU,mobo,vga ktl ktl .Epishs an exeis perasei to sp1.
kanel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 win xp home, intel, p4 sta 3 mhz, vga 128 nvidia, το εχω περασει το sp1 ευχαριστω για την ανταποκριση
Arxagellos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 exw sunanthsei to idio problhma, kai ofeilontan stous drivers ths kartas grafikwn.Otan ebala pio palia tous ekdosh diorthwthike.Dokimase tous teleutaious an den tous exei hdh egkatasthsei.
kanel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 ευχαριστω πολυ θα τους δοκιμασω αυριο, γιατι τωρα εχει το παιχνιδι
advantix Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Να ρωτήσω και εγώ κάτι με το kernel32.dll Όταν πάω να τρέξω μια εφαρμογή το Avant Browser συγκεκριμένα που το κατέβασα πρίν λίγες μέρες από το site σας μου βγάζει και εμένα αυτό το μύνημα για αναφορά σφάλματος και λέει γιαυτό το αρχείο. Το μπορώ να κάνω ? Έκανα πάλι εγκατάσταση τον Internet Explorer αλλά τίποτα. Win XP PRO P4 2.4GHz 512 μνήμη.
advantix Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Τίποτα για την ερώτηση μου , κάποιος να ξέρει κάτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.