Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη η ενημέρωση 22H2, η πρώτη σημαντική αναβάθμιση των Windows 11

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, andreas1gr είπε

Αυτό ήταν χθες που μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση…

Σε φορητό με Ryzen 5 4600H χθες στις οκτώ και τέταρτο περίπου εμφανίστηκε ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας για λήψη της αναβάθμισης!

Και πάνω που ήμουν έτοιμος να κατεβάσω το iso…

Στα τόσα χρόνια πρώτη φορά συνέβη… συνήθως έκανε έναν μήνα…

Εγω εχω κατεβασει το iso γιατι ειναι η δουλεια μου οι υπολογιστες αλλα βαριεμαι να κανω φορματ οταν το βγαλει το εβγαλε.

Απλα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να το εξαναγκασουμε να μας βγαλει την αναβαθμιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω εχω κατεβασει το iso γιατι ειναι η δουλεια μου οι υπολογιστες αλλα βαριεμαι να κανω φορματ οταν το βγαλει το εβγαλε.

Απλα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να το εξαναγκασουμε να μας βγαλει την αναβαθμιση.

Δεν κάνεις format, την ενημέρωση περνάει.

1 λεπτό πριν, jumaru99 είπε

Δεν κάνεις format, την ενημέρωση περνάει.

Το ξερω το εκανα στο ενα και μετα μου εβγαλε να κανει μια αναβαθμιση και βγαζει ολο σφαλμα και γυρισα στην προηγουμενη εκδοση.

15 ώρες πριν, for4 είπε

τα μισά χαρακτηριστικά ήταν βασικά χαρακτηριστικά κάθε έκδοσης από το 95 και μετά και όμως θεώρησαν σωστό να τα βγάλουν όταν έφτιαξαν τα 11. Πραγματικά θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό τους πχ γιατί αφαίρεσαν το drag n drop στην task bar.

Απλά γιατί και το να αφαιρέσεις κάτι είναι αλλαγή (που είναι και το ζητούμενο). Αν μετά καταλάβεις πως δεν άρεσε και το επαναφέρεις, πάλι αλλαγή είναι. Η πρόοδος θέλει αλλαγές. Απλά πράγματα...

• Super Moderators
1 hour ago, LLLEFTERIS said:

Εμενα σε δυο φορητα δεν μου εχει ερθει και δεν ειναι θεμα hardware γιατι το ενα ειναι σχετικα καινουριο Ryzen 7 5800H RTX 3060

Rolling release είναι, δεν έρχονται όλα μαζεμένα αλλά σε κύματα. Φαντάσου να έχει κάνα θέμα που δεν έχουν πάρει χαμπάρι...

• Thanks 1

Ενω την προηγουμενη εκδοση την εκανα κανονικα εγκτασταση σε 5ης γενιας i5 χωρις κολπα κλπ τωρα που εβαλα να του κανω αναβαθμιση μεσω του iso μου γραφει οτι δεν υποστηριζεται ο επεξεργαστης.

Οποτε παμε φορματ με ρουφους.

14 hours ago, Deyjandi said:

systemd boot + Arch + Wayland + SwayWM + btrfs + zsh = ❤️

image.png

Σχετικότατο neofetch ποστ, γιατί ως γνωστόν οι χρήστες Windows ενδιαφέρονται κατά κόρον για το αν θα τρέχουν X ή wayland / fish ή zsh και το arch είναι η απάντηση στα Windows

• Thanks 1

Μου έχει σπάσει τα νεύρα να βάζει με το ζόρι δικούς της drivers η χοντρομαλακή μέχρι την προηγούμενη έκδοση δούλευε ένα εργαλείο της που έκρυβε ότι update δεν θέλεις τώρα ούτε αυτό δουλεύει.

53 minutes ago, sistah said:

Ας ενημερωσει κανεις πως παει στο gaming γιατι διαβαζω διαφορα στο reddit και δεν ξερω αν ειναι μεμονωμενα τα περιστατικα των dips στα fps.

εχω ryzen 5 3600 και rx 6600, και πριν και με την 22H2 δεν εχω κανενα θεμα με fps drops. εχω το vbs απενεργοποιημενο αν παιζει ρολο, δεν εχω δοκιμασει αλλιως.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...